Családommal és barátokkal voltunk a csárdában. A pincérek gyorsak és udvariasak voltak.Ital kérésnél jeges vizet kértünk amit nem néztek jó szemmel. A halászlé bőséges és nagyon finom volt. 2x2 személyes Körössy tálat kértünk amit 7-en alig bírtunk megenni.Bőséges és nagyon finom volt.Visszafogunk ide még térni.
10 év után újra eljöttünk, mert úgy emlékeztem, itt ettem életem legjobb halászlevét. Nos, nem kellett csalódnom, most is kiváló, hibátlan minőségű halhússal készült vegyes halászlét kaptam, a párom grillezett vegyes haltálja is kitűnő volt.
Tiszta ötöst azért nem tudok adni a kiszolgálásra, mert (és ezt már több étteremben is tapasztaltam) a pincér az ital felvétele után indokolatlanul hosszú idővel, kb. 10-12 perc múlva, külön kérésre hozta csak ki az italokat, ami teljesen érthetetlen, mivel a viszonylag nagy étteremben szinte alig lézengtek és három pincér is volt. Ettől függetlenül udvarias, készséges volt, ez inkább valami szakmai-koncepcionális hiba lehet. Összességében csak ajánlani tudom és még visszatérünk.
A családból ünnepeltünk ezen a helyen születésnapot, még a tavasz legelején. A Tisza mellett, kellemes és nyugodt környezet. Összesen 7-en mentünk, nem volt ebből probléma, több nagyobb fős csoportra is fel voltak készülve, így kényelmesen le tudtunk ülni. Az étel nagyon finom volt, megérte az árát.
A kiszolgálás is remek volt, a kisgyerekek miatt ugyanis kellett egy kicsit variálnunk. Ami különösen tetszett, hogy a pincér többször is kijött, és miután befejeztük az ebédet, újra megkérdezte, szeretnénk-e valamit inni esetleg. Bent ültünk az ablak mellett, amelyből az ebéd alatt végig gyönyörködhettünk a Tiszában. Többször voltunk már itt, és még tervezünk is idejönni máskor is.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden évben itt ebédelünk, januárban voltunk utoljára, egy nagyobb társasággal (kb20 fő), remek kiszolgálással, érkezésünktől számítva 30 percen belül a főételt ettük, miután a finom halászlét megettük. A pincér tudta, ki mit rendelt, anélkül hogy megkérdezte volna. Megyünk a nyáron is.
Egy esküvői ceremónia után úgy döntöttünk, hogy ha már ilyen szépen felöltöztünk, menjünk el a nap zárásaként egy étterembe. A választásunk hamar a halászcsárdára esett, mivel régen ettünk már halászlét. Az étterem nagyon zsúfolt volt, alig találtunk egy szabad asztalt. Az étel nagyon bőséges és finom volt.
A kiszolgálás már nem volt annyira szimpatikus, mert rengeteget kellett várni, mire odajött a pincér. Az italt is elég soká hozta és amikor fizetni akartunk, oda mentünk hozzá, mert nem nagyon akart arrafelé jönni, amerre ültünk, pedig próbáltunk szemkontaktust keresni. Az étterem pozitívuma volt még, hogy élőzene szólt szombaton.
Nagyon szeretem ezt az éttermet, mert a halászlevet és a túrós csuszát itt készítik a legfinomabban. Belülről igazi táj jellegű, de mégis akkor a legkellemesebb, ha nyáron ki lehet ülni a teraszra, mert az étterem mellett elfolyó Tisza még különlegesebb hangulatot kölcsönöz. Még a pincérek is mintha mindig itt dolgoztak volna.
(Ami lehet, hogy így is van. )Az étlapon mindenki talál a saját szájízének megfelelő ételt még akkor is ha nem szereti a halat, de kétségtelen, hogy a legszélesebb választék a halételekből van.
Nagyon hangulatos, barátságos vendéglő elfogadható árakkal. A pincérek különösen kedvesek és szolgálatkészek. A nyári terasz a Tisza parton pedig kihagyhatatlan élmény :-) Talán belülről lehetne kicsit magyarosabb, "halászcsárdásabb" jellegű, bár a nagyobb teremben valószínűleg inkább a nagy számú férőhely kapta a hangsúlyt.
Második alkalommal volt szerencsém ehhez a hangulatos, Tisza-parti étteremhez. A kitűnő halászlé emléke sarkallt minket arra,hogy ezen az adventi hétvégén, Karácsony közeledtével ismét megízleljük ezt a szerintem közel-távol legfinomabb halételt. A csárda hangulatosan berendezett, kedves,készséges pincérekkel csábítja az éhes vendégeket.
Még a hétvégi nagy forgalom ellenére is igyekeztek mihamarább asztalt biztosítani a betérő vendégnek. Az étel újfent kifogástalan volt, még a karácsonyi vacsorához is hoztunk haza magunkkal egy adagot. Nemcsak a halászlé,de a többi halétel is kitűnő, a mi ízlésünket maximálisan kiszolgálta. Mi biztosan vendégek leszünk még itt, de másoknak is jó szívvel ajánlom.
Családdal már nagyon sokszor voltunk itt, akár csalási esemény, akár csak egy ebéd kedvéért. Ha jó halászlevet, vagy más halételt szeretnénk enni mi mindig ide jövünk. A családomban egyedüliként én egyébként nem vagyok nagy hal-rajongó, de itt még én is szívesen eszem halat.
Ballagás utáni nagy családi ebédre mentünk a Kiskőrössy Halászcsárdába, ahol nem csalódtunk. Kényelmesen elfértünk evés közben, a terítés ízléses volt és azzal sem kellett foglalkozni, hogy nagy nehezen találjunk parkolóhelyet, ugyanis a csárda hatalmas parkolórésszel rendelkezik. Az ételek is nagyon finomak és a kiszolgálás is megfelelő. A személyzet türelmes és mindent meg lehet beszélni velük. Nagyon tetszett.