A Balaton-felvidék hangulatos kisvárosában, Tapolcán található a Pelion Szálloda, mely rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Gyógyászati részlegünk kezel reumatikus és légúti betegségeket. Közvetlen összeköttetést kínálunk a tapolcai gyógybarlanggal. Mindenkinek igazi felfrissülést kínál a wellness részleg.
Udvarias segítőkész volt a személyzet. Az ellátás szuper volt. Wellness részleg nagy és nagyon jó! Ami nem tetszett, hogy a szobában nagyon rossz illat volt {dohányzás vagy dohos }. Pénteken reggel fél 8-kor a takarító személyzet ébresztett porszívózással a közelünkben lévő szobában. Amúgy ezeket félre téve jól éreztük magunkat.
A szállodai szolgáltatásokkal maximálisan elégedettek voltunk. A szoba mérete és felszereltsége megfelelő volt. Az étkeztetés és konyha kifogástalan, az ételkínálat választékos volt. A wellnes részleg kiváló, egyedüli hiányossága, hogy nincs büfé, vagy legalább egy italautomata, ahol a vendég helyben fogyaszthatna. A szállodából megközelíthető gyógybarlang egyedülálló.
Véleményem szerint családias légkör volt e pár napban! A gyermekeknek remek programok voltak! A kikapcsolódás és a pihenés minden feltétele adott volt! A szoba erkélyéről csodás kilátás nyílt a Balaton - felvidékre! A személyzet kedvessége és munkája rendkívül precíz és gyors volt! Köszönjük ezt a 3 napot amit itt töltöttünk! Ajánlom másoknak is!
Udvariasak a recepción. A keleti fekvésű szoba ízléses berendezéssel és kiválóan szekcionált világítással, kényelmes bútorokkal - pazar kilátással a tanúhegyekre. Az étteremben figyelmes személyzet, minden igényt kielégítő ételválasztékkal. A Lobby bárban finom snack ételeket és italokat szolgálnak fel.
A wellness részleg gondozott, nagy élményt nyújtott úszkálni a szabadtéri medencében, amikor esett a hó. Ajánlom a vízi-gimnasztikát, a moderátor szakmailag felkészült és udvarias.
Melegebb lehetne a kinti medence vize, kevés a vacsora választék, valami érthetetlen módon külön sorba kell állni a főételért és a meleg reggeliért, a reggeli kifogástalan. Az előtér lehangoló, a szobában a szőnyegpadló csere időszerű, az ágy alacsony és kényelmetlen, a fűtés érdekes. . de fentiekkel nem lenne gond, ha a szálloda 3, nem pedig 4* lenne. Egyébként gyermekbarát jellegű, Tapolca és környéke pedig gyönyörű.
A liftek nyomógombjai néhol bizonytalanul működnek. A wellness-nél akadozik a törölköző ellátás! Az étteremben italkínálás csak szóban történik,hasznos lenne egy itallap. A négy csillag ellenére minden kicsit átlagos,megkopott fényű volt. Pozitív a nagy parkoló,kivételes a nagy fogadó csarnok,nagy recepciós pult.
A személyzet udvarias,gyors,barátságos. A szálloda fekvése egyedülálló,közelben sok látni való,túrázó helyek,a város alatt húzódó barlangrendszer. Ez nekem "Tapolca aranya".
A személyzet kedves és figyelmes volt, mindenben segítettek amit kérdeztünk. A szoba tiszta-tágas-kényelmes és jó felszereltségű. Az étkezésnél mindig megtaláltuk a nekünk megfelelő ételt amik finomak és ízletesek voltak. A választék is kifogástalan. A wellness részleg tiszta, kedves kiszolgálás, szuper medencék! Mindent összefoglalva jól éreztük magunkat-jót pihentünk!
Szeretünk volna még egy éjszakára maradni. Amit kértünk a recepción amire azonnal kijelentette az úriember pénteken telt ház lesz. Mikor megérkeztünk kértük! Oda utazás közben értesültünk róla hogy több szabit kapott a nejem. Mivel az egészségügyben dolgozik. Ez egy kis csalódás. De ettöl függetlenül nagyon jól éreztük magunkat! ! Biztosan vissza jövünk! !
Az ételek nagyon finomak, frissek voltak és hatalmas választék volt. Kedves, tisztelettudó személyzet. Az nem tetszett viszont, hogy a szobához tartozó kártya nem mindig működött, így nem tudtunk bemenni a szobába vagy ha be is jutottunk akkor nem kapcsolódott fel a villany és ezért többször le kellett mennünk a recepcióra.
Klassz a helyiségek bútorozása. Nagyon tetszett a rakodó felületek kialakítása. Mindennek megvan a helye. A szőnyeg cseréje aktuális lenne, mert a takarítás ellenére is látványosan száll és ül meg a por. A reggeli kínálat pazar. A vacsora lehetne változatosabb, fittebb, a köretek egysíkúak, nagyon "magyarosak. " (Nem lenne rossz egy úszómedence. )