Kalóz Fregatt Étterem Tata

4,6Kiszolgálás
4,7Hangulat
4,3Ár / érték
4,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Kristály Imperial Hotel Tata - Kristály wellness
Kristály Imperial Hotel Tata
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Cardoner kedvezményes senior ár félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt

Kalóz Fregatt Étterem Tata vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 93 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelőNépszerű író - 429 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 474 feltöltött kép
2014. december 12.a párjával járt itt
Tata közepén helyezkedik el ez az étterem. Már kívűlről látszott a belső hangulata, mivel már kívűlről hajónak volt festve. Belül egy hajófedélzet van ácsolva, fa korlát fa asztal, fa szék. A falak egy hajó fedélzetének kilátására vannak festve. Jó: szinte elsőosztályú étterem lehetne, nagy és finom étel és italválaszték.
Szörnyű 2022. október 15.gyerekekkel járt itt
Több éve járunk ebbe az étterembe. A színvonal hatalmasat esett, a kiszolgálás pocsék lett. Ma este ott vacsoráztunk 2 gyerekkel. A férjem steaket kért médiumra sütve. Már ez se sikerült a fő étkezés befejeztével kértük, hogy csomagolják el az ételt ( a lányom csak bele túrt a lazacba máshoz hozzá se nyúlt szóval egy komplett étel volt és én is meghagytam a felét).