Belépéskor ránk üvöltöttek, hogy zárjuk be az ajtót, többen mentünk be és nem lassan. Az asztalnál lehetetlen ülni a lábam nem fért el az asztal lábától 30 cm-re távolabb volt a tányér tőlem. Rántott gombájuktól ételmérgezés kaptam, borzalmasan rosszul voltam. Szörnyű a hely!!!!!! Borzalmas volt!!!
A szokásos évi látogatásunkat tettük meg a csárdában. A jól bevált harcsa halászlé és túrós csusza volt a rendelésünk. A megszokott ízeket és minőséget kaptuk, bár nekünk továbbra is kevés volt a túró a csúszán. A tulajdonos és a személyzet kedvesek voltak, szeretjük a hely hangulatát is.
Továbbra is Itt főzik az országban az egyik legjobb harcsa halászlét, amiben még sohasem csalódtunk! A túrós csusza az most nem volt annyira túrós és tejfölös, mint szokott lenni. Az adagok olyannyira bőségesek, hogy már csak 1 adagot kérünk ketté tálalva, mert nem bírjuk megenni.
A személyzet és a tulajdonos hölgy kedvesek, mindig váltunk néhány mondatot, mivel évek óta járunk ide, igaz csak évente 1-2 alkalommal, ha Eger vagy a Mátra felé kirándultunk. Az igaz, hogy nem a legolcsóbb hely!
Rendkívűl érdekes, szinte Múzeumi a milliő. A termek a népművészet, vadászat, halászat stb. relikviákkal vannak díszítve, észrevétlenül telik az idő az ételekre várva. A konyha kíváló, gratulálunk a szakácsok tudásának. Szerintünk az ország legfínobabb harcsa korhely halászlevét itt főzik.
A többi étel is kifogástalan, ízletes, csodálatos. Élmény itt étkezni minden szempontból. A személyzet viselkedését, udvariasságát tanítani kellene a Vendéglátóipari iskolákban A tulajdonos gyakran itt tartózkodik, és nem mulasztja el a véleményünket kikérni az ételek minőségéről, a kiszolgálók viselkedéséről, és általában a hangulatunkról. A tisztaság is példa értékű, nagyon szeretünk ide járni ebédelni, vacsorázni. Köszönjük!
2018 februárjában tértünk be ebédelni. Olcsónak nem mondanám a helyet, viszont az ételek minősége kifogástalan volt, igazi magyaros étterem. A húslevesben minden benne volt, nem kockalevest ettünk, az adagok hatalmasak, meg sem bírtuk enni. Fűszeres, szaftos étkek. A személyzet és a kiszolgálás udvarias, jól éreztük magunkat.
Sajnos későn értünk ide így már fogyasztani nem tudtunk. Állítólag 19 óráig volt azon a vasárnap nyitva az étterem mi 19/30-kor érkeztünk. Vagy 15 éve én már jártam itt a barátaimmal akkor nagyon tetszett a hely azért akartam a családdal ide jönni vacsorázni.
Többféle halászlé(mi ebédelni tértünk be)és finom. Ráadásul ajándék mákos gubát(bobájkát)is kaptunk,ami nagyon kedves gesztus volt. A csárda bejáratát egy hejcei fafaragómester-müvész dombormüve disziti,ami egyenesen lenyügöző. Érdemes már csak ezért is betérni.
Az étterem maga is nagyon hangulatos,ha jól emlékszem,kalocsai stilusban berendezett,sok himzéssel,népi motivumokkal. Mindenkinek ajánlom figyelmébe,nem fognak csalódni.
A családdal tértünk be ebédelni. Rántott sajtot ettünk, ami fejenként három hatalmas, vastag háromszög alakú sajtot jelentett, tartárral, vegyes körettel, kellemes díszítéssel. A sült krumpli nem mirelit volt! Az egyik fiú marhapörköltet evett nokedlivel. A hús omlós volt, finom, és nagyon csípős!
A másik fiú lecsós sült tarja szeletet evett,ami szintén ízletes volt, és szintén nagyon csípős! Ráadásként magunkba tuszkoltunk még egy kis szilvalekváros derelyét. Olyan volt, amilyennek lennie kell! Puha, szilvás, finom, házias. Az ára kicsit magas, mert 600 Ft-ért 5 db derelye járt. Összesen a 2 rántott sajtért, marhapörköltért, lecsós tarjáért, és szilvás derelyéért, 2 korsó sörrel és 2 narancslével leöblítve 12. 200. -Ft-ot fizettünk, ami elég jó ár-érték arányban. Az étterem tiszta, a látvány kicsit kaotikus, de legalább mindig van min legeltetni a szemünket. A pincér udvarias és készséges volt. Máskor is jövünk!
Hosszú évek óta járunk ide a családommal haltepertőt harcsapaprikást és sok más egyéb finomságot fogyasztani ! Az ételek minősége mennyisége első osztályú sőt osztályon felüli! A felszolgálók az évek alatt nem cserélődnek ez is egy jó pont! Bennünket általában a középkorú magas vékony pincér szolgál ki nagyon udvariasan és kedvesen, ami még szerethetőbbé teszi a helyet!
Tegnap előtt voltam a párommal az étteremben. Nagyon fínoman és ízletesen főz a szakács. Nem tudtam még soha olyat kérni, amiben valami kifogást találtam volna. Az országban talán a legjobb halászlevet főzik itt. A pincérek kedvesek,udvariasak. A csárda tiszta, nekem egy kicsit már sok a dísz, de attól kellemes a hely.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy egyszer ki kell próbálni és utána mindíg visszajáró vendékek lesznek , úgy mint mi. Kedden megint ott leszünk :). Gratulálok a tuljdonosnak, csak így tovább. . .
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.