A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.
Több helyen voltunk már, de ehhez hasonlóval még nem találkoztunk. Három csodálatos napot töltöttűnk el a nejemmel amit egyhamar nem felejtünk el A kiszolgálás minden tekintetben csodálatos volt, gyönyörú és kényelmes volt a szobánk,üres perceinkben csodásan lehetett pihenni,a welnes és a vacsora között ami mindkettő nem hagyott kininvalót maguk után. Ezt a csodálatos időeltöltést kivánom másoknak is.
Közel afővároshoz,jó a közlekedés autoval, vonattal. Szivélyes fogadtatás,gyors és pontos bejelentkezés és tanácsokkal ellátva máris a szobánkba érkeztünk. A hotel szép. tiszta, karbantartott. Szép nagy a welness,sok medencével. Az étterem tágas,bőséges,finom aválaszték. Sok a sütemény és gyümölcs.
A bővitett félpanzio kellemes meglepetés a választékot tekintve. A kerti pavilonok november lévén zárva voltak. Jókat sétáltunk a parkban és a tóparton. nekünk nagyon bejött,csak ajánlani tudom.
A Velence Resort & Spa volt az első bababarát szálloda, ahol jártunk, de bátran kijelenthetem, magasra tették a mércét! Már a foglalás során nagyon szimpatikus volt az értékesítő csapat precízsége és segítőkészsége. A szálloda személyzetének pedig mindig volt egy kedves mosolya, egy jó szava másfél éves kislányomhoz, amivel – valljuk be – az anyai szív könnyen megpuhítható.
Superior szobánk egész tágas volt, a picinek felállított utazóágy (amit nem mellesleg térítésmentesen biztosítottak számunkra) mellett bőven maradt még hely jönni-menni, játszani. Plusz pont volt a kád, így a baba fürdetése nem okozott gondot, nem kellett otthonról cipelni a kiskádat, vagy a tusolóban akrobatikázni. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílt a Velencei-tóra, ahol jókat lazultunk, míg kislányunk ebéd után szunyókált. Amivel még „bababarátabbá” tehető a szoba, a konnektorvédő lenne; illetve a telefon és internet kábelek elrejtése – legalábbis az ilyen apró dolgos kezek elől, ugyanis pont olyan magasságban vannak, hogy ellenállhatatlan vágyat ébresszenek a kicsikben a szerelésre. A reggeli és vacsora választék nagyon bőséges volt, minden este volt valami különlegesség a séf ajánlásával – így még apa is mindig talált valami fogára valót (aki egyébként a rántott húson és a brassóin kívül kevés ételt eszik meg jóízűen). Az a’la carte kínálatban gyerekeknek külön étlap van, ami jópofa dolog és kedvet csinálhat a lurkóknak egy jó kis ebédhez. A szálloda szolgáltatásai között nagyon sok gyerekbarát lehetőség közül választhattunk. Gyakorlatilag úgy töltöttünk el 4 napot a szállodában, hogy nem hagytuk el annak területét, mégis mindig találtunk valami elfoglaltságot. Jártunkban keltünkben gyakran bekukkantottunk egy kis játékra az emeleti játszószobába, a vacsora utáni esti program pedig rendszeresen a Dzsungelház volt, ami bevallom, még bennem is felébresztette a gyermeket, és lelkesen csúszva-mászva fedeztem fel kislányommal az egyes emeleteket. A délelőtti Ringató foglalkozás szintén színesebbé tette a napunkat – addig legalább apa is pihenhetett egyet. A wellness részlegben mindenki megtalálta a számára megfelelő kikapcsolódást: a pancsoló medence figurái a piciknek, a gyerekmedence egyedi kialakítású csúszdája a nagyobbaknak szórakoztató. Anya az úszómedencében úszhat, apa a gyógyvizes medencében lazulhat, vagy bel- és kültéri élménymedencékben úsztathatja csemetéjét – ezeket sorra járva nem tudtuk megunni a pancsizást, mindig találtunk egy-egy olyan elemet, ami jó időre lekötötte a kicsi figyelmét is. Mivel jó idő volt, a kültéri modern játszótér tette még változatosabbá az egész napos játékot. Kislányom nagy kedvence a kertben felállított trambulin volt. Többször is megszálltunk a szállodában, mindig nagyon elégedetten, és jó élményekkel gazdagodva tértünk haza. Utolsó látogatásunk óta pedig tovább bővült a hotel kabalafiguráinak – Ele-Fülöpnek és Ele-Fanninak a birodalma, így biztosan visszatérünk még az újdonságokat felfedezni!
Tetszik, hogy egy tó partján van ez a komplexum. Romantikus sétát lehet tenni a parkban, a tópartján, gyermekbarát szálloda. A fürdőrészleg nekem azért tetszik, mert vannak hideg vizes és meleg vizes medencék egyaránt, egy helyen. Télen-nyáron lehet használni, a medencéből a tóra gyönyörű panoráma tárul elénk.
Férjemmel másodszor volt szerencsénk a hotelba ellátogatni kettesben. Akciós oldalon vásároltuk a lehetőséget (már régóta kerestük), mert szerintem egy kicsit drága, de nem vitás, hogy a Velencei tó egyik legjobb szállodájáról van szó. Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk el. A szálloda wellness részlege nagy, minden igényt kielégítő.
Animátorok gondoskodnak a napi többszöri vizitornáról. Remek bababarát hotel, sok gyermek programmal. Ettől függetlenül aki gyermek nélkül érkezik is remekül ki tud kapcsolódni, a környezet hangulatos. Egy bowling, biliárd részleget az egyedül érkezők számára is kialakíthatnának. Az egyetlen kivetni való, talán az ételeket illetően tapasztaltunk. Az ételek finomak, nincs sokféle, de változatosak. azonban nagyon különlegesek. Véleményem szerint egy ilyen bababarát hotelben sokkal inkább a finom, de egyszerűbb ételekre kellene koncentrálni. Halat, szarvast, malac sültet nem feltétlenül adnék gyereknek. Egy egyszerű rántott hús, sült krumpli, vagy egy egyszerűbb tészta étel sem volt. A reggeli azonban kifogástalan.
2016. 05. 09. -től öt nap négy éjszakát töltöttünk a feleségemmel a Hotel Velence Resort & Spá. Velence szállodában - Tavaszi mámor a Velence -tónál csomagajánlatot választottuk. Mint az értékelésben is jeleztem kiválónak találtuk minden szempontból. Még a rossz időjárás ellenére is napokat el lehet tölteni a szállodában úgy, hogy nem kell elhagyni az épületet.
Imádom ezt a helyet! ! ! Kiváló a személyzet, az animátorok fantasztikusan foglalkoznak a gyerekekkel! A nyugalom sziget, ahol feltöltődni és pihenni fantasztikusan lehet! Az ételek nagyon bőségesek, finomak, és a nem hétköznapi ételek is megtalálhatóak nap mint nap! A kilátás a tóra bámulatos, varázslatos!
Ele-Fülöp, Ele-Fanni, nem tudunk Titeket itt hagyni! Itt van még a Dzsungel ház, hogy bátran unokázz. Tóparton a szálloda, autópályán érsz oda. Van itt gyógy-és élménymedence, szemben pedig Velence. Sok a szolgáltatás, élvezheted a masszázst. Konferencia, vagy találkozó - nem probléma, itt az is megoldható.
Nem először jártam itt és remélem, nem is utoljára. Elsősorban a jó megközelíthetőség és a wellness tetszik. Főleg a gyógymedencékből élvezhető tóparti panoráma, különösen délután, a lemenő nap fényében. A szauna, többi medence is jó, talán egy külön úszómedence hiányzik. A szállodai szoba igen kényelmes, az ételek jók,volt elég választék.
Másodszorra, de nem utoljára jártunk a szállodában. Ismét elégedettek voltunk, a személyzet nagyon kedves volt mindenhol. Gyönyörű volt a kilátás a Velencei-tóra! A félpanzió +1 ebéd tökéletes volt, ismét plusz kg-kal tértünk haza :-/ Wellness: Imádta a család, mindenki megtalálja, amit szeretne. . .
nekünk most is a kinti medence volt a kedvenc, a "sodró részt" gyakrabban indíthatnák ;-) Szoba: minden megvolt benne, ami kell, bár előző alkalommal szebb és kényelmesebb volt, de ez nem jelenti azt, hogy elégedetlenek lettünk volna. Az egyik pótágy most elég kényelmetlen volt, de megoldottuk: plédeket tettünk a lepedő alá. Valamint az ágy mögött a bőr elég kopott volt. De tényleg ez minden, amibe bele lehet kötni :) Összegezve: biztos, hogy még jövünk :)