Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse

Öreg Tanyacsárda Étterem LajosmizseÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse
Öreg Tanyacsárda Étterem LajosmizseÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse
129 fotó

Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Vendégvélemények összefoglalója

Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse a vidéki hangulatot tisztán tükröző, régies stílusú csárda, amely barátságos atmoszférát teremt. A belső tér népies jelleggel, patinás elemekkel dolgozik, a falakon számos oklevél és fotó idézi a hagyományos csárda hangulatát. A kerthelység árnyékos része és a részben fedett terasz lehetőséget ad a kültéri étkezésre. A konyha magyaros ízvilágú fogásokat kínál, például gulyáslevest, cigánypecsenye fatányéron, s a kacsamáj is gyakran szerepel a kínálatban.

24 vendég értékelése alapján

80%
20%
4,7Ételek / Italok
4,7Kiszolgálás
4,6Hangulat
4,5Ár / érték
4,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Geréby Kúria Lajosmizse - Két ünnep között
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Hotel Aquarell Cegléd
46.980 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2911 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34756 feltöltött kép
2024. november 24.barátokkal járt itt
Ma ismét betértünk a Tanyacsárdába. Az összkép hasonló volt a korábbiakhoz, bár a kisebb hibák mellett ezúttal nagyobb is akadt, egyik jóbarátom által rendelt sütőtök rizottó se ízében, sem állagában nem adta az elvárt élményt, a rizs nehogy nem volt al dente, de egyenesen tönkrefőtt.
Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Egyéb
Még több kép (37 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt márNépszerű író - 25 hasznos szavazat
Kiváló 2018. november 4.gyerekekkel járt itt
Véletlenül találtunk a helyre, de biztosan legközelebb is itt eszünk, ha erre járunk. Hangulatos, tiszta, színvonalas. Az ételek mennyeiek mind ízre, mind kinézetre. Annak ellenére, hogy még délután 3-kor is teltház volt, minden felszolgáló nyugodt, figyelmes volt, külön köszönet érte. A női mosdóban pelenkázó található, kint játszótér.
2013. december 8.barátokkal járt itt
A Lajosmizsei Tanyacsárda fogalom a csárdák világában, de megkockáztatom, hogy úgy általában a vendéglátásban is. Eddig négy ízben jártam itt tíz esztendő alatt, legutóbb alig egy éve. Akkor egészen jó volt, tavalyelőtt viszont kifejezetten csalódást okozott a hely.
Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Külső kép
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 71 városban járt márFelfedező - 74 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2945 feltöltött kép
Kiváló 2025. november 21.a párjával járt itt
Egy jól sikerült októberi pihenésről jöttünk hazafele Badacsonytomajról a párommal kettesben és már 15 óra körül járt az idő és gondoltuk hogy egy késő esti ebédre megállunk Lajosmizsén a Tanyacsárdában enni. Már sokszor elmentünk a csárda előtt,de eddig sosem álltunk meg mert még nem voltunk éhesek.
Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallap
Még több kép (8 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3995 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113400 feltöltött kép
Kiváló 2025. október 18., kollégákkal járt itt
A Tanyacsárda Lajosmizsén mondhatjuk, hogy fogalommá vált, a kisváros talán legismertebb jelképe, amely immár több, mint 50 éve, 1973 óta működik. Tradicionális magyaros étterem, nemcsak az étlap, de a hangulat is hagyományőrző. Helyileg a Lajosmizsét átszelő főút mellett, a város déli végén található, a Tanyamúzeum mellett.
Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - BelsőÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - BelsőÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - BelsőÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Külső képÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Külső képÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - BelsőÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - MosdóÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - BelsőÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - BelsőÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - BelsőÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - MosdóÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Külső kép
Még több kép (23 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már
Kiváló 2024. október 6.családjával járt itt
Gyermekkoromban voltam egyszer egy tanyán, azok az elfeledett emlékek elevenedtek újra ennek a csárda étteremnek a tanyasi hangulatán. A családdal voltunk négyen. Az italok mellé kérés nélkül igazi tepertős tanyasi pogácsát kaptunk, gyerekkoromban ettem utoljára ilyen finomat.
Kiváló 2024. január 28.barátokkal járt itt
Elsőnek voltam az öreg Tanya csárdában nagyon finom volt az éttel s jó volt a kiszolgálás
Nagyon jó parkolási lehetőség .
Mellékhelyiségek tiszták .
Kiváló 2023. július 30.gyerekekkel járt itt
Hétvégi kirándulásról tartottunk haza, így tértünk be ebbe a régi ismerős étterembe. Hatalmas volt a forgalom, ez egy méltán népszerű hely, a bejárat előtt az ikonikus "Hoffer" - traktor. A sűrű forgalom ellenére hamar asztalt kaptunk, régivágású, nem mosolygós típus, de biztos kezű, profi pincér vett minket szárnyai alá.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1020 városban járt márFelfedező - 3171 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 64195 feltöltött kép
2022. november 14.a párjával járt itt
Szerintem itt valami zűrzavar van a lapon az új tanyacsárdát meg az öreg tanyacsárdát illetően, a képeket elnézve ugyanazon a helyen készültek az újra vonatkozók is, mint a régire nézve, de én sem tudtam megállapítani, hogy melyikben vagyok, a rákérdezés alapján ez az öreg, a régi, a falon kint függő információ alapján meg az un, új.
Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Külső képÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Külső képÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - MosdóÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallapÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - BelsőÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étel/italÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - EgyébÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - MosdóÖreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse - Étlap/itallap
Még több kép (19 db) >>
Kiváló 2022. június 11.családjával járt itt
Felsőlajosi állatkertet látogattuk meg, majd betértünk ebédelni. Minden tökéletes volt. A környzet remek, a kiszolgálás profi. A felszolgáló személyzet rögtön jött, nem kellett várnunk. 7-en voltunk,mindenki talált magának megfelelelő ételt, italt. Nagyon finom és ízletes volt minden. Az adagok óriásiak. Nem lehetett megenni.
Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse a térképen
6050 LajosmizseBene 625.
06 76 356166
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • élő zene • gyerekmenü • kisállat bevihető • napi menü • parkolási lehetőség • reggelizési lehetőség • rendezvényhelyszín • szabadtéri • széles borválaszték • táncos hely • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V