Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba

Kisvendéglő a Hargitához BékéscsabaKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba
Kisvendéglő a Hargitához BékéscsabaKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba
164 fotó

Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Vendégvélemények összefoglalója

A Kisvendéglő a Hargitához Békéscsabán, a Jamina városrészben található étterem, amely autentikus erdélyi hangulatot teremt. A beltér népies tárgyakkal, korondi edényekkel, faragott részletekkel és kandallóval idézi a hagyományos vidéki miliőt. A kerthelyiség nyáron kedvelt része a helynek, miközben a belső terek gazdagon berendezettek, népművészeti motívumokkal. A kiszolgálás udvarias és figyelmes, a személyzet mindig készséges, amely a vendég kényelmét helyezi előtérbe.

36 vendég értékelése alapján

90%
10%
4,6Ételek / Italok
4,9Kiszolgálás
4,8Hangulat
4,6Ár / érték
4,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Arcanum Hotel Békéscsaba - Békéscsabai kikapcsolódás
Pláza Hotel Gyula
40.014 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül

Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba vélemények

Kiváló 2019. szeptember 1.a párjával járt itt
Számunkra tökéletes hely, kiváló választék és ételminőség. Változatosságra törekvő étlap, hagyomanyörzéssel vegyítve. A felszolgálók jókedélyűsége, szakértelme, tükrözi az étterem konyhályában működő szakmaiságot. B. Megyében a legjobb étterem, a legjobb választás.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3006 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36560 feltöltött kép
Kiváló 2019. május 6.gyerekekkel járt itt
Mivel Aradhoz legközelebb eső anyaországi városok Gyula és Békéscsaba, ide gyakrabban jutunk el, mint mondjuk Egerbe. S e két városban igazán jó hely három van: a Patrióta, a Hargita és a Veszely csárda. A Hargitába idén is elmentünk, ezúttal is öten, csak a felállás volt más, mint tavaly.
Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Külső képKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Külső képKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Külső képKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/ital
Még több kép (13 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 10 városban járt már
Kiváló 2019. április 18.a párjával járt itt
Békéscsabán töltöttünk néhány napot! . Sajnos a városban nem volt egy valamire való étterem. Kedvencünk a csülök, nem találtunk. Egyik taxis úriembernek morgolódtunk, hogy nincs a városban sehol csülök. Ő ajánlotta a Kisvendéglőt, a Jamina városrészben. Gyönyörű étterembe tértünk be, nagyon finom ételekre.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2019. március 2., kollégákkal járt itt
A munkámmal kapcsolatban sokat utazok,így elég sok helyen meg szoktam fordulni. Egyik este a kollégákkal érkeztünk a kisvendéglőbe vacsorázni. Nagyon kellemes hely,hangulatos,már ha belép az ember akkor érzi a családias légkört. Kiváló kiszolgálással kápráztattak el minket,és finom ételekkel. Mindenkinek tudom ajánlani,hogy térjen be,ha arra jár!
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 40 városban járt márFelfedező - 93 helyen első értékelőNépszerű író - 370 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4605 feltöltött kép
Kiváló 2018. október 11.családjával járt itt
Ismét Gyulára tartunk,nem kérdés,hogy a Hargitában történő ebéd kötelező program. A csapat harmadik tagja is velünk van ezuttal. Na,éppen azért(is). Óvatosságból még otthonról asztalt foglalok,várnak is bennünket,nincs tömeg,igaz munkanap van. Érkezés 12,35-kor. A pincérhölgy a szárnyai alá vesz bennünket,s tudatos vendégmenedzselést végez.
Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Külső képKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - EgyébKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Külső kép
Még több kép (7 db) >>
Kiváló 2018. február 12.a párjával járt itt
Jó hangulatú, a környezet gondosan kialakított, otthonos, barátságos.
Az ételek nagyon ízesek, nagyon finomak és egyediek. Ideális kisvendéglő, ahol az ember jól érezheti magát és elmerülhet a csodálatos ízek élvezetében.
Azt hiszem, hogy ennyi több, mint elég az értékeléshez, de az ittjártam. hu még többet szeretne, ezért ezt az utolsó mondatot még ideírtam.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 26 városban járt márNépszerű író - 36 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2018. január 3.a párjával járt itt
A Hargita a szívünk csücske. A 60. születésnapomon sikerült feljutnom a csúcsra. De hogy itthon is eljussunk a Hargitára, nem gondoltuk volna. Kedves emlékeket idézett fel, már a kis parasztház kívülről is. Belül meg tátva maradt a szánk. Vannak még szerencsére olyanok, akik nem szégyellik honnan jöttek, hanem még büszkén is vállalják.
Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/ital
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2017. december 27.a párjával járt itt
Minden karácsonyt Gyulán töltünk a program része hogy átruccanunk Békéscsabára moziba majd ebéd a Hargitában! Ki nem hagynám! Az idén kicsit megcsúsztam a foglalással és nem volt szabad asztal! Azért megkértem tartsák evidenciában hátha lesz asztal! Mozi után telefonáltam és mondták megoldották várnak szeretettel!
Kiváló 2017. szeptember 8.a párjával járt itt
Megint erre járunk Szeged felé tartva,s a pár kilométeres kitérő nem lehet akadálya hogy a Békéscsabai éttermek listavezetőjét kihagyjuk. Nem azért mert listavezető,hanem azért mert tavaly ebédeltünk itt,s az nagy élmény volt. Nincs tőmeg. hétköznap van,s munkaidő. Kiharcoljuk tavalyi asztalunkat a sarokban.
Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Külső képKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/italKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - BelsőKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étlap/itallapKisvendéglő a Hargitához Békéscsaba - Étel/ital
Még több kép (19 db) >>
Kiváló 2017. augusztus 18.a párjával járt itt
Tavaly nyaraláskor fedeztük fel az éttermet, idén is visszatértünk és nem csalódtunk! Párom nagy kedvence a csorba leves, amit ki nem hagyna egy alkalommal sem. Az étlapon még van étek amit nem kóstoltunk, biztos visszatérünk! A kiszolgálás, a hangulat első osztályú, barátságosak és kedvesek a pincérek. Mindenkinek ajánlani tudom, ha egy kis erdélyi hangulatra vágyik!
Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba a térképen
5600 BékéscsabaTavasz u. 7.
06 66 435 419
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • étel elvitelre • gyerekmenü • házhozszállítás • kisállat bevihető • parkolási lehetőség • széles borválaszték • zártkörű rendezvény lehetősége • kemencés ételek csoportoknak, borbemutatók, degusztációs menük csoportoknak
Nyitva tartás
H-V
11:30-22:00
Konyha jellege
magyar, erdélyi, hagyományos, megújuló magyar konyha
Specialitás
hagyományos magyar fogások