Csöre66 étterem értékelései

Értékelései
6
9
14
3
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Csöre66 értékeléseit!

Olvasd el Csöre66 étterem értékeléseit!

Nem mindig fenékig tejfel -

Fagyöngy Vendéglő Miskolc

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 26.
Nos mint ígértem, ismét ellátogattunk az étterembe. Most nem Miskolcon voltunk, de gondoltuk meglátogatjuk a diósgyőri várat de előtte ebéd itt. Kb: 13 45 körül érkeztünk az hely majdnem tele volt. Leültünk rendelés felvéve ital étel. Többen érkeztek utánunk egész pontosan 24 en akivel a pincér közölte hogy 1 óra 20 percet kell várni, azt hittem az asztalra de mint kiderült az ételekre ha leülnek.
Megosztom
Ismét itt!!!! :) -

Bonchidai Csárda Tokaj

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 26.
Nyaralás alkalmával kihagyhatatlan hogy itt ebédeljünk! Augusztusi hosszú hétvége lévén rengeteg ember volt szinte telt ház. Volt némi fennakadás a rendelés felvételében de az ételek viszonylag hamar érkeztek és a szokásos kiváló minőséget hozták! Remek volt a vegyes halászlé és a babgulyás is ! ! ! ! Csodálatos helyen,finom ételek, készséges kiszolgálás!
Megosztom
A Kulacs az a Kulacs!!! -

Kulacs Csárda Eger Eger

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 14.
Minden egyes egri látogatásunk alkalmával legalább egyszer itt étkezünk. Persze jó hogy a gasztronómia változik de néha kell egy kis Magyaros. Itt még nem ettünk kifogásolható ételt, sőt! ! ! ! Hangulata van ennek az étteremnek a lugassal, a télen is hívogató magyar nótákkal és finom ételekkel! Már sokféle ételt megkóstoltunk de csalódás még sosem ért, pedig nagy gourmetek vagyunk!
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem titkolom hogy elfogult vagyok azokkal az éttermekkel melyek változnak ugyan de megőrzik saját kialakult arculatukat. Amikor csak tehetem és Egerben járok itt étkezem! Még sosem fordult elő hogy az étel kifogásolható lett volna. Szeretem hogy ha kell visszatérnek a közönség kívánsága szerint egy ételhez bár már levették az étlapról.
Megosztom
Amikor nem érted mi történt? -

HBH Bajor Sörház & Étterem Eger

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 2.
Nos egyszer már értékeltem a helyet. Akkor sem volt minden 100 as de az ételek finomak voltak. Most is betértünk, látszott hogy Húsvét lévén sokan vannak. Mindegy kaptunk asztalt minden rendben volt, kiválasztottuk a séf ajánlásából a húsvéti ételt. Két különböző levest a Feleségem sertés szüzet kért én nyulat. Mindkét leves nagyon!
Megosztom
Mit várnak ez nem egy Étterem? :) -

Sült Halak (Taverna Étterem) Tokaj

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 25.
Alig vártam hogy szombat legyen mert márciusi tél lévén kinyit végre ez a halsütő! Rábeszéltem a Feleségemet hogy süllőt együnk jó tokaji borral kenyérrel, hasábburgonyával. tartárral, almapaprikával! Nem is tudom mit mondjak! ? Valami brutál finom volt! Forró ropogós kívül, belül gyönyörű fehér halhús,frissen sült burgonya puha kenyér! ! ! !
Megosztom
Első élmény :) -

Halra Bor Étterem Rakamaz

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 25.
Már nagyon sokat olvastam a helyről pro és kontra! Mi nem bántuk meg hogy átsétáltunk a hídon! nagyjából azt kaptuk amit vártunk( tam). Viszonylag hangulatos a hely a személyzet próbál helytállni:) Az étel amit ettünk? A gulyás remek volt,a haltepertő nagyon jó én keszeget ettem ami friss volt jól meg volt sütve de! Ha frissen sütik a halat, a hasábburgonyát miért nem?
Megosztom
2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néhány éve volt szerencsém itt étkezni és akkor elhatároztam hogy amennyiben Szegeden járok ki nem hagyom ezt a remek éttermet. Most hogy tudtam a környéken szállok meg a program része volt hogy itt fogunk ebédelni. Azért haladván a korral utána olvastam milyen híre van az étteremnek, és meglepődve tapasztaltam mennyi negatív vélemény született az általam nagyra becsült helyről!
Megosztom
80 as évek retro -

Fodor Halászcsárda Gyula

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 28.
Néhány éve karácsonykor itt vacsorázunk! Kizárólag a halételek miatt. Nem fenomenális de jó! Már felvérteztük magunkat a negatív hatások ellen. A hely maga a retró! Az étteremben olyan ételszag van hogy tudnod kell a kabátod ruhád sosem szellőzik ki! A pincérek nagyon élvezik a falon elhelyezett tv-t mert le sem veszik róla a szemüket!
Megosztom
Első vizit de nem az utolsó! :) -

Géza Konyhája Gyula

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 27.
Sok jót olvastam már erről a helyről de csak most volt szerencsém beülni egy ebédre! Príma sonkás tálat ettünk be is kellett csomagoltatni a felét különben nem tudtuk volna megenni a főételt :) Minden finom volt friss a bor kellően hideg. A kiszolgálás figyelmes az árak közepesek de az étlap különleges sokszínű.
Megosztom
2 oldalon / 14 találat


TérképX