Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét

Ha egy megbeszélésen ülve éppen arról álmodozol, hogy mennyivel jobb lenne egy medence partján vagy egy szaunában lazítani, és közben elmerülni az eléd táruló táj szépségében, akkor jó helyen jársz: összegyűjtöttünk 6 olyan hazai wellnessparadicsomot, ahol nemcsak az ellátás mesébe illő, hanem a kilátás is.

 

Hotel Ózon & Luxury Villas****sup (Gyöngyös)

„Magasan a legjobb!” – ezzel a kreatív szlogennel hívja fel magára leendő vendégei figyelmét a Mátra elsőszámú szállodája, a Hotel Ózon. A fenti mondat több szempontból is megállja a helyét, hiszen egyrészt a szálloda országunk legmagasabb pontján fekszik, miközben szolgáltatáspalettája is kiemeli versenytársai közül. Kényelmes szobái, különálló luxus vendégházai és szerteágazó gasztrokínálata mellett nem szabad kihagyni a wellnessrészlegét sem; relaxáljunk pezsgőfürdőjükben vagy töltődjünk fel a szaunaszeánszok egyikén, és még a pihenőágyakban heverve sem kell lemondanunk a Kékestető lenyűgöző látványáról. Tovább a Hotel Ózon szállásajánlataihoz>>

5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Hotel Ózon****sup (Gyöngyös)5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Hotel Ózon****sup (Gyöngyös)

 

 

Sirius Hotel****sup (Keszthely)

A nyüzsgő balatoni főváros, Keszthely az év minden időszakában szuper választás lehet, de ilyenkor télen a kirándulásokat követően kiváltképpen jó, ha van egy olyan bázisunk, ahol felmelegedhetünk két túra között. A közvetlenül a Balaton partján épült Sirius Hotel tökéletes helyszín lesz, ha pár napra elbújnánk a mindennapok nyüzsgése elől, 1500 négyzetméteres Essence Spa világuk pedig garantáltan sokat tesz a teljes kikapcsolódásért. Hét különböző medence és tíz szaunatípus vár minket a négycsillagos szállodában, de a fő attrakció mégis a vízparttól pár lépésnyire található, külső panorámás finn kabin. Tovább a Sirius Hotel szállásajánlataihoz>>

5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Sirius Hotel****sup (Keszthely)5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Sirius Hotel****sup (Keszthely)

 

 

Panoráma Hotel Noszvaj***

A Bükk déli lejtőinek felfedezése közben érdemes egy pár napos kitérőt tenni Noszvajon, mely érdekes látnivalói mellett egy különleges kincset is rejteget. A Panoráma névre keresztelt szálloda magával ragadó erdei környezetben fogadja mindazokat, akik szeretnék megtapasztalni az igazi csend élményét. Kényelmes szobáik és fenséges ételeik mellett wellnessoázisuk sem okoz csalódást, élén az üvegfallal körbevett jakuzzival, ahonnan olyan kilátás nyílik a környező fenyvesekre, hogy sokáig gondolunk majd rá vissza hazaérkezésünket követően. Tovább a Panoráma Hotel Noszvaj szállásajánlataihoz>>

5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Panoráma Hotel Noszvaj***5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Panoráma Hotel Noszvaj***

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Téli bakancslista - szuper programtippek a hideg téli napokra
Kint hullik a hó, és ti éppen azon töritek a fejeteket, hogy mit is lehetne ebben az időben csinálni? Kezdésnek vegyétek fel a télikabátot, sálat és sapkát, útközben görgessétek végig a legújabb cikkünket, és mire a végére értek ígérjük, hogy alig fogtok tudni választani a számtalan lehetőség közül.

 

 

Hotel Golden Lake Resort****sup (Balatonfüred)

Balatonfüred szívében nyitotta meg kapuit a Hotel Golden Lake Resort, mely elsőosztályú szolgáltatásokat és személyre szabott figyelmet ígér vendégei számára. Felszereltségük valóban olyannyira kielégítő, hogy semmilyen kompromisszumot nem kell kötnünk beauty szekciójukban; szaunaszeánszok, tepidárium, aromazuhany és mediterrán pihenő segítségével érhetjük el a harmóniát, miközben beltéri medencéjükben és pezsgőfürdőjükben a hullámzó Balaton látképe vesz le minket a lábunkról. Tovább a Hotel Golden Lake Resort szállásajánlataihoz>>

5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Hotel Golden Lake Resort****sup (Balatonfüred)5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Hotel Golden Lake Resort****sup (Balatonfüred)

 

 

Thermal Hotel Visegrád****sup

A festői Dunakanyarban, Budapesttől 40 kilométerre kapott helyet a neves Thermal Hotel Visegrád, ahol a pároktól kezdve a nagycsaládosokon át az üzleti utazókig mindenkire gondoltak. Összenyitható családi lakosztályaik akár több generáció elszállásolására is alkalmasak, a Fellegvárra és a folyóra nyíló panoráma pedig már önmagában megérdemelné az ötcsillagos minősítést. A hatalmas, 3000 négyzetméter alapterületű Lepence Spa wellness zóna fürdői, szaunaparkja és tepidáriuma garantáltan frissítően fog hatni minden látogatóra, főleg, ha iszunk egy pohárral az itt feltörő híres gyógyhatású vízből, vagy úszunk egyet az egész évben működő, fűtött kültéri medencében. Tovább a Thermal Hotel Visegrád szállásajánlataihoz>>

5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Thermal Hotel Visegrád****sup5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Thermal Hotel Visegrád****sup

 

 

Elizabeth Hotel**** (Gyula)

A gyulai vár szomszédságában elhelyezkedő, múltszázadi hangulatot árasztó Elizabeth Hotel igazi időutazásra csábít, mindössze alig 200 méterre az Almásy-kastélytól és a Várfürdőtől. A főkapun belépve azonnal egyértelművé válik, hogy a több mint százéves, kastély jellegű szálloda a mai modern kor elvárásai szerint lett átalakítva, erre nem is kell több bizonyíték, mint a műemlékekre néző, elegánsan berendezett szobák, valamint a mesebeli ihletésű Tündérkert Wellness Centrum. Tovább az Elizabeth Hotel Gyula szállásajánlataihoz>>

5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Elizabeth Hotel**** (Gyula)5+1 panorámás wellnesshotel, hogy egy medencében ázva élvezhessétek a tél szépségét - Elizabeth Hotel**** (Gyula)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ugyan még a tél jelentős része előttünk van, de nemsokára kezdődik a farsang, mely a hosszú, hideg hónapok elűzésének időszaka. A mára hungarikummá vált Mohácsi Busójárás is ékes példája a tavaszköszöntő szokáshagyományoknak, melynek eredetét a török időktől tartják számon.
Részt vennél egy mesebeli kalandon? Akkor kövess minket, mert legfrissebb cikkünkben 7 varázslatos kastélyba látogatunk el! Ezek a különleges, történelmi építmények nemcsak Magyarország múltjába engednek bepillantást, hanem páratlan szépségükkel és bámulatos atmoszférájukkal minden kirándulót elbűvölnek. Sőt, még a megújult és nemrég nyitott Andrássy-kastélyba is bekukucskálhatsz! Kezdődjön a kastélytúra!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.