Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 szuper téli randi ötlet

A téli időszak mondhatni uborkaszezon a randizás terén, hiszen ilyenkor a legtöbb szabadtéri program kiesik; nem lehet kiülni a fűbe beszélgetni, nincsenek koncertek vagy fesztiválok, ráadásul még az időjárás sem túl barátságos. Szerencsére azonban ez idő tájt is lehet izgalmas találkákat szervezni, ha nincs ötleted, akkor ebben a cikkben adunk neked ötöt is!

 

Korizás

Az első randin nehéz megtörni a jeget, de erre a legtöbb esélyed egy koripályán van – szó szerint és átvitt értelemben is. A korizás nem csak testedzésnek, de randevú programnak is kiváló választás, még akkor is, ha messze vagy a profi szinttől. Segíthetitek egymást, és ha elfáradtatok, akkor a pálya mellett ülve egy meleg tea felett beszélgethettek. És azt még nem is említettük, hogy milyen hangulatosak esténként a kivilágított korcsolyapályák!

Összeszedtük nektek, hová érdemes menni korcsolyázni Budapesten és a vidéki városokban.

Akár profik vagytok, akár kezdők, garantált a jó szórakozás! Akár profik vagytok, akár kezdők, garantált a jó szórakozás!

 

Termálfürdők

A közös strandolás népszerű randi ötlet, de télen érthető okokból akadályba ütközne az, aki a Balaton partján szeretne piknikezni egy szál fürdőruhában. Azonban egy kis rugalmassággal átvihető ez a program télre is, csupán a tavat kell termálfürdőre cserélni. A meleg vízben és a szaunában ücsörgés ellazítja és kikapcsolja az embert, így akár rögtön az első randevú alkalmával is eljöhetünk ide, hogy hamarabb feloldódjunk. Ráadásul néhány termálfürdőben olyan melegvizes medence is van, ami szabadtéren üzemel, úgyhogy hóesésben is ülhettek egymás mellett, miközben áztok a kellemes vízben.

Amennyiben nyugodtabb randira vágytok, ajánljuk például Budapest fürdőit vagy azokat a szálláshelyeket, ahol a kültéri medencében is romantikázhattok télen. Ha inkább izgalmakat kerestek, akkor a csúszdákban gazdag beltéri fürdőket érdemes felkeresnetek.

A vízben könnyű közel kerülni egymáshozA vízben könnyű közel kerülni egymáshoz

 

Adventi vásár

A decemberi időszak leghangulatosabb eseményei a karácsonyi vásárok, ahol az árusok portékái között mindenki talál magának valót. Ha esetleg mégis meguntuk a Rudolfos zoknikat és megéheztünk, akkor hatalmas választék vár ránk a sült kolbásztól kedve a sült csülkön keresztül a mézeskalácsig, amit forralt borral vagy forró csokival tudunk leöblíteni. A kis faházak között sétálva, miközben a hangszórókból karácsonyi zene szól; kevés ennél andalgósabb légkörű randit tudnánk elképzelni télen. Ha pedig szeretnéd az i-re feltenni a pontot, akkor egy szív alakú mézeskaláccsal nem fogsz mellélőni (bár talán ne egyből az első randin dobd be – mi szóltunk!).

Fedezzétek fel együtt az 5 legszebb karácsonyi vásárt>>

Az adventi vásár már önmagában is romantikus helyAz adventi vásár már önmagában is romantikus hely

 

Városnézés

Ha külföldre látogatunk, akkor igyekszünk minden látványosságot megnézni abban a városban, ahova érkezünk. De mennyire ismerjük a saját városunkat? Könnyen lehet, hogy még ott is rengeteg felfedeznivaló akad, ahol évek óta élsz, de ha biztosra szeretnél menni, akkor választhatsz egy másik települést is a közelben, ahol garantáltan az újdonság erejével fognak hatni a látnivalók. Fogd meg a választottad kezét, barangoljatok együtt az esti, kivilágított utcákon, próbáljátok ki a helyi éttermeket, és térképezzétek fel együtt a várost.

Azoknak, akik nem tudják merre indulnának, összeszedtünk 10 romantikus várost>>

Városnézés közben emlékezetes pillanatokat élhettek átVárosnézés közben emlékezetes pillanatokat élhettek át

 

Kirándulás

Azért mert hideg van, az nem azt jelenti, hogy a szabadtéri sportolással tavaszig várni kell. Sőt, egyesek számára talán még vonzóbb is télen kirándulni, mint nyáron a hatalmas melegben. Úgyhogy nincs más dolgod, mint elhívni a kiválasztottat egy túrára, kinézni egy szép útvonalat, majd a kilátásban gyönyörködve megosztozni egy termosz meleg teán. Séta közben jól lehet beszélgetni is, így nem csak a környéket fogjátok jobban megismerni, hanem egymást is.

Olyan helyeket mutatunk, amikért érdemes túracipőt húzni>>

Kirándulás közben bőven jut idő a tartalmas beszélgetésekreKirándulás közben bőven jut idő a tartalmas beszélgetésekre



Most már nem mondhatod, hogy nincs ötleted hova vidd a választottadat randizni, úgyhogy innentől minden csak rajtad múlik!

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Kevésbé ismert és népszerű úti cél, pedig rengeteg izgalmas programmal kecsegtet ez a festői tanúhegy. A Somló-hegy és környéke rengeteg látnivalót és programot tartogat, így akár érdemes lehet több napot is eltöltenetek, hogy a fel tudjátok fedezni a környéket.
A nyári szünet maga a lehetőségek tárháza: táborok, utazások, vagy akár csak rohangálás a napsütötte kertben. Ezzel ellentétben télen igencsak meg van kötve a kezünk, sokkal kevesebb lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy lekössük a gyerkőcöket. Szerencsére ilyenkor sem kell a kardunkba dőlni, sőt, mesés programok közül tudunk válogatni. Ezeket a programokat imádni fogják a gyerekek a téli szünetben!
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!