marcsula étterem értékelései

Értékelései
17
18
13
17
7
0
48

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg marcsula értékeléseit!

Olvasd el marcsula étterem értékeléseit!

Csak reggeliztünk -

Forum Étterem Szombathely

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 4.
A Fórum Hotelhez tartozó étteremben reggeliztünk. A reggeli nem svédasztalos hanem az étlapon feltüntetettekből lehetett választani. A kiválasztás után gyors felszolgálás kellemes frissen készült reggelit kaptunk. Az étterem ragyogóan tiszta sok sok zöld növénnyel. A felszolgáló hölgy kimért , de nem udvariatlan.
Megosztom
remek ételek -gyors kiszolgálás -

Butykos Kisvendéglő Eger

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 30.
2019 március 27-28 Két nap alatt 2x ebédeltünk a Butykos étteremben. Gyors kiszolgálás figyelmes pincérek finom ételek , tisztaság . Ár -érték arány nagyon jó. Menüt választottunk ( 3 féléből lehetett választani) de mind mennyiségileg mind minőségileg kiváló választás volt. Hangulatos hely . A toalett is ragyogott a tisztaságtól.
Megosztom
2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
A szállásunk a közelben volt ezért esett a választás az étteremre. Itt vacsoráztunk 6 napon át! Menüválasztásos étkezés volt a kiszolgálás gyors figyelmes volt. A pincérek pillanatok alatt kiszolgáltak és figyeltek amikor valakinek plusz kívánsága volt azonnal megoldották. A menüben szereplő ételek változatosak ízletesek voltak Csak ajánlani tudom másoknak.
Megosztom
2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Délben érkeztünk a szálláshelyre és felajánlották, hogy ha gondoljuk nézzük meg az aznapi svédasztalos ebéd kínálatukat. 3 féle leves és legalább 10 féle főétel desszertek és savanyúságok sokasága várt bennünket. Az ételek ízletesek, a pincérek kedvesek udvariasak voltak és tisztaság mindenütt. Minden ételt nem tudtunk volna megkóstólni de amiből fogyasztottunk az a kíváló minősítést kapta tőlünk!
Megosztom
remek hely kiváló étel választékkel. -

Gyöngyvirág Étterem Hévíz

2018. márciusban járt itt
Értékelt: 2018. március 11.
Szállásunkon csak reggeli volt így vagy az ebédet vagy a vacsorát itt oldottuk meg. Az étterem dolgozói kedvesek figyelmesek voltak. Maga az étterem tiszta ( A Toalett is rendben volt ) Menü választással fogyasztottunk 4 fő 4 féle ételt de mindannyian azt állapítottuk meg , hogy a levesek a főételek és a desszert is finom volt, friss volt az adagok teljesen megfelelőek voltak.
Megosztom
A Butykosban menüt enni jó döntés! -

Butykos Kisvendéglő Eger

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 22.
A Délelőtti nagy séta túránk után tértünk be november közepén az étteremben. Az asztalok foglaltsága 60%-os volt. Kellemes meleg volt a helyiségben. Gyors kiszolgálás, az adagok mennyiségileg elegendőek voltak és minőségileg kifogástalanok. A helyiség patyolat tiszta. A toalett is szépen ki volt alakítva .Mindenkinek ajánlani tudom.
Megosztom
Túrázás után finom ebéd -

Benevár Étterem Mátrafüred

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hosszú túrázás után tértünk be a Benevár étterembe. Kellemes hangulat a kandallóban a tűz pattogása igazán nagy élmény volt. Az ebéd finom kifogástalan nagy adag volt. A frissen sültek valóban frissen készültek. A toalett is ragyogott a tisztaságtól.Mindenkinek ajánlom aki Mátrafüreden jár, mert nem fog csalódni .
Megosztom
Márton napi Liba-tor a Lópofában -

Lópofa Csárda Kiskunmajsa

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Márton napi csomagot fizettünk be a Kiskunmajsai kirándulásunk alkalmából. A Csárda hangulatos kellemes tiszta. Az étel választék bőséges és adagok is. A fél adag is bőséges. Kiváló ízek , gyors precíz kiszolgálás. A Márton napi liba sült nagyon finom volt. A toalett is tiszta volt.
Megosztom
Ahol az elégedett vendég a legfontosabb -

Pollushof Panzió étterme Csolnok

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kuponos rendelés volt. a hely kellemes a kiszolgáló személyzet kedves figyelmes. A kétszemélyes Álom tál mennyiségileg és minőségileg is kifogástalan volt. A hely szép tiszta van terasz és benti rész, a gyerekkel érkezőknek játszótér. Köszönet a személyzetnek és az étterme vezetőjének, hogy ilyen kellemes környezetet családias hangulatot tudtak teremteni.
Megosztom
A legeslegfinomabb fagyi -

Amadeus Cukrászda Harkány

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Platán hotel recepciósának ajánlására kerestük fel a cukrászdát. A fagylaltjuk messzemenően a legfinomabb! Hatalmas adagok és nagyon nagy választék. Kedves udvarias gyors kiszolgálás.Tisztaság mindenütt. Igazán megérdemli a kiváló hely címet.Azt a hírt hallottuk, hogy Pécsről is járnak ide fagyizni. Megértem Őket!
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX