Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - Vendégvélemények összefoglalója
A Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon a keletimarokkói hangulatot idéző épület és kertje által különleges atmoszférát teremt a pihenéshez. A belső terek gazdag részletekkel, füstölő illatával és gyönyörű fényekkel hozzák létre a meghitt, megnyugtató környezetet. A wellness részleg sokrétű kínálatot nyújt: többféle szauna és gőzfürdő mellett hammam szeánszok és gazdag medencés lehetőségek találhatók, kültéri és beltéri részekkel egyaránt.
A vizipipázás, mentateás kínálat és este élő zene kíséretében a marokkói hangulat tovább fokozza a kikapcsolódást. A konyha változatos és bőséges; a reggeli és vacsora svédasztalos kínálata magában hordozza a keleti ízvilágot is. A szobák alapvetően kényelmesek; az alapszobák mérete kicsit kisebb lehet, de a berendezés igényes és a tisztaság magas szintű. A hotel környezete gondosan ápolt, a kert és a beltéri terek összhangja megnyugtató látványt nyújt. A személyzet figyelmes, udvarias és gyors a szolgáltatásban, így a vendégek könnyen otthon érezhetik magukat. A hely különösen ideális romantikus vagy páros kikapcsolódásra, ahol a tágas szauna- és hammam részleg kiemelkedő élményt nyújt. A szaunaszeánszok és a hammam mellett a medencék és a külső részek részletes kidolgozottsága hozzájárul a teljes ellazuláshoz. Összességében a Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon autentikus keleti hangulatot, kiváló gasztronómiát és átfogó wellness-szolgáltatásokat kínál, visszatérő vendégek és első látogatók számára egyaránt emlékezetes élményt biztosít.
A varázslatos keleti hangulat egyedülállóvá teszi a szállodát. Külön tetszett, hogy a wellness medencében pihenve illatos menta teát kínáltak körbe. Különböző szauna szeánszokon vehettünk részt, ami megszerettette velem az ilyen kikapcsolódást. Az étel kínálattal és a személyzettel is meg voltam elégedve. Ide még biztosan visszatérek.
Minden tökéletes volt az ételek , a tisztaság, a dolgozók kedvessége. Az welness részleg a szobák tisztasága . Mindenkinek csak ajánlani tudom kellemes nyugodt gondtalan kikapcsolódáshoz esténként zenével ..
A sok wellness szálloda közül, fogalmazhatunk úgy is hogy nem találtunk hibát. A szoba rendben volt, minden működött is benne. A szálloda tökéletes, a mesés jelzés teljesen elfogadható a reklámban. Az ételek kiválóak voltak, bőségesek, finomak. A kiszolgálás maximális. A wellness részleg a pihenésről szól, jól felépített, és kitalált.
Tökéletes a szálloda, a szobák, a wellness, az étterem, a személyzet, egyszóval "mesés". . . . visszatérünk! ! ! Nagyon hangulatos, hogy mindenhol sejtelmes fények vannak, a fürdőben a sok színes lámpa kikapcsol, megnyugtat. A tepidáriumban lévő padok, hát egyszerűen fantasztikusak! ! ! !
A karácsonyt töltöttük itt a családommal. Sok helyen megfordultam már az országban, de ez az a hely, amit a "kifogástalan" jelzővel tudok illetni! Tisztaság, kényelem, udvarias személyzet, minden igényt kielégítő wellness részleg és persze nem utolsó sorban kiváló ételek! Biztosan visszatérünk!
Csak egy éjszakát töltöttünk a szállodába. Gyönyörű junior lakosztàlyt foglaltam ami felülmúlta az elvárásomat. Egy valami volt ami nem nyerte el a tetszésemet, az pedig a kilátás volt. Az ablakból nem egy szép tájat láttam,hanem a falu házait. Minden más tökéletes volt. A személyzet udvarias,a tisztaság hibátlan,az ételek bő választékban,ízletesek voltak.
Fantasztikus élmény volt! Minden évben vissza fogunk térni, nem is akarunk máshova menni. Gyönyörű az egész hotel, fantasztikus volt a szobánk, itt tényleg feltöltődik az ember. Kedves a személyzet, nagyon finomak az ételek. A wellness részleg csodálatos, a különböző fény és víz masszázsokkal. Hihetetlen , hogy minden egyes apró részlet stimmel. Köszönjük!
Kívül-belül impozáns, megkapó hangulatú szálloda. A legapróbb jegyekig egységes stílusban, színben készült, ami nekünk nagyon tetszett. Vacsoráik ízletesek, gazdagon fűszerezettek, ropogósak vagy omlósak, ahogy kell. Folyamatos a tálalás, az ételek ellenőrzése, az étkezés igazi gasztronómiai élmény.
Csak jót tudok mondani. Itt minden szuper és jó, szobáktól a hangulaton át az ételekig:)Nagyon kedves mindenki, nem tudjuk megunni. Mindenkinek tudom ajánlani lelkiismeret furdalás nélkül. Nagyon hangulatos wellness rész, mindig fejlesztik. Vendégközpontú hely, tiszta, makulátlan.
A nyári szünet lezárásaként 3 napot töltöttünk itt gyerekeinkkel . Gyönyörűen kialakított hotel,kifogástalan kiszolgálás. Kényelmes szoba,minden a helyén, elegendő tároló, kényelmes ágyak. Tágas , szép, tiszta wellnessrészleg. Igényes az udvar,hangulatos a belső udvar, kellemes hőmérsékletű az udvari medence is.