A tv többször ki akart kapcsolni, a hűtő nem működött. A kinti medencéknél a derékmasszírozók jó ha 3-4 helyen működtek. A felszolgálók nem a legkedvesebb emberek. A reggeli és vacsora egy kis hotelben sem kevesebb, mint ami itt volt.
Utolsó nap a folyosónkon megszólalt a tűzjelző (nem csak egyszer), az ajtók becsapódtak, senki nem jött arra a személyzetből és többen csak álltunk az ajtókban, hogy most mi is van.
A wellness részleg megközelítése kényelmetlen és fárasztó a szobánk egy "füvesített" tetőre és a hotel egy darabjáa nézett, és igy párbogárral is osztoztunk a szálláson a két vacsorából az első napon tumultus vólt és igy az utántöltés se sikerűlt igy hiány alakult ki az ételkínálatól a liftek mérete kics és darrabszáma kevés (1lift nem ment egy pedig a személyzetnek vólt fentartva)
Szerelmes szívek csomagot választottuk! 25 éves házasok voltunk 08.14. Sajnos a welcome drink és a pezsgős vacsora csalódás volt! Már használt gyertya volt amit kihoztak az asztalunkhoz! Szörnyű volt! Elfogyott a marha pörkölt, nyers volt a csirke nyárs! Ez volt az első este vacsoránál! A 2. este szuper volt a vacsora!
Jól éreztük magunkat. Személyzet és a fürdő kiváló volt. Sajnos a tisztasággal nem voltam megelégedve. A terasz ajtó nagyon piszkos olt és a Wc ajtó sem lett letakarítva. Az ágy nagyon kényelmetlen volt. Ami a legrosszabb volt az az, hogy ha kinyitottam a teraszajtót akkor nagy gazokat láttam elhanyagolt parkosítást. Ez nagyon lehangoló és csúnya volt.
Odaérkezésünk napján volt a születésnapom. Vacsoránál adtak egy kártyát,hogy majd adjuk oda a pincérnek. Nem volt gyanús,mert volt több olyan kártya is ,azt hittem mindenki kap. Felvették az italrendelésünket,átadtam a kártyát. Nem sokkal később gyertyás kis tortácskát hozott a pincér és boldog születésnapot kívánt.
A szoba tisztasága elfogatható,, de mégis minden pokhálos volt! A vacsora egyik este sem volt finom, a reggelik jók voltak. Kevés volt ill semmilyen program nem volt, a fürdőben sem volt semmilyen zene, vagy rádió! Esetleg fellépő is lehetett volna hétvégén. Sajnos biztos hogy nem fogunk többet menni!
A szállodában minden szuper volt, kényelmes szobát kaptunk. A környezet csendes és pihentető volt. Az ételek is nagyon bőségesek és finomak, a kiszolgálás és a személyzet pedig nagyon kedvesek voltak. A welness részlegben mindenki kedvére való medencézési lehetőségek között választhatott.
Talán az egyetlen negatívum, hogy a szállodában az ott tartózkodásunk alatt kevés lift működött, valamint hiányoltuk a zeneszolgáltatást a medencéknél. Mindent egybevéve nagyon jól éreztünk magunkat, és csak ajánlani tudom másoknak is!
A szálloda szép,exklúzív a wellness részleg nagyon jó. Kb ennyi,ami pozitív. A sóteraszokat és a sódombot mindenki elfelejtheti abban a formában,ahogy a hírdetéseken a 20 évvel ezelőtti képeken látszik. A sódomb lepusztulóban,megbarnúlva a sóteraszokból egy maradt és már víz sem folyik benne.
A szállodában 4 liftből kettő működik,folyamatos torlódás,várakozás,utolsó napokban inkább lépcsőztünk. A wellness részleg gyönyörű,minden igényt kielégítene,ha nem kéne rajta osztozni a külsős strandolókkal! Hétvégén például a kúlsősök miatt,szabályos hering party van a medencékben és a medencék körül is minden helyet elfoglaltak. Inkább le se mentünk fürdeni. Kissé bosszantó,hogy kifizetek 3 éjszakára többszázezer forintot és a wellness kiélvezésére marad reggel 2 órám és este egy órám,amikor nincsenek külsősök. Az étkezés inkább 3 csillag. Mindennap szinte ugyan az a választék,ami rádásul kevés is. Minőség gyenge közepes,még a fizetős (csomagon kívüli)ebéd is,amit az étterembén rendeltünk. A fogaláskor jeleztük,hogy a feleségem cukorbeteg,de például a reggeliknél,ahol mindenkinek járnak az innivalók és gyümölcslevek,nekünk csak a pincérekkel való viták árán sikerült diabetikus italt kicsikarni. Volt amelyik egyenesen a számlánkhoz akarta írni. Eljövetelkor a recepción közölte a hölgy,hogy a számlát,ha megfelel majd küldik e-mailben. Mondtuk,hogy mi most kérnénk,hiszen így tudjuk mit fizetünk ki a csomagáron kívül,(ami például 10 000 forintnyi szervízdíj a 3 éjszakára). A hölgy ezt nyílván nehezményezte,mert ezután már mogorván csapkodott. Mindent összevéve úgy ítéljük,hogy ez a szálloda többé nem ér meg 400 kilóméternyi utazást.
A számlát távozáskor nem láttam . "Majd küldjük az email címükre". A számla tartalmazott olyan elemeket amelyeket nem vettünk igénybe. Bizalom a részünkről meg volt . Hibát követtem el , Foglalásom gyertyafényes pezsgős vacsoráről szőlt. 40 . házassági évfordulónk alkalémábólszerettem volna meglepni a feleségem, Sem meghitt , sem gyetyafényes nem volt. A gyógyvíz kiváló, ezért választanűm legközelebb is.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Garázs, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár