Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. május 6. 9:38a párjával járt itt
Hunguest hotel közelében található, mi minden wellnesst az étteremben kezdünk! Szuper hely, barátságos környezetben, kiszolgálás és az ételek 5*
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 911 városban járt márFelfedező - 2884 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57894 feltöltött kép
Átlagos 2025. május 5. 23:50egyedül járt itt
Na, hát egyáltalán nem ide akartam jönni, abszolút véletlenül adódott. . . mondták más faluban, hogy menjek a Liget étterembe, mentem is, de az meg éppen vasárnap zárva. Mi legyen, hány falut kell még megjárnom, hogy ebédhez jussak? De hát itt van ez a Stefano nevű, na nézzük akkor ezt.
Stefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, PolgárdiStefano & Mamut Ételbár & Kávézó, Polgárdi
Még több kép (25 db) >>
Érdekes 2025. május 5. 23:14egyedül járt itt
Nos, ez egy kultikus hely, ide persze, hogy ellátogat az anyámfia. A Zichy kastély fent ül a dombon, fel is lehet sétálni, ha valaki jobb bőrben van, én inkább az autóm erejét használtam fel erre a célra, úgy is lehet, és nagy parkoló is van mellette. Érdekes, hogy valaki csak úgy megkapta ezt a pompás épületet, hogy megvalósítsa benne az álmát, a Trianon múzeumot.
Trianon Múzeum, VárpalotaTrianon Múzeum, VárpalotaTrianon Múzeum, VárpalotaTrianon Múzeum, VárpalotaTrianon Múzeum, VárpalotaTrianon Múzeum, VárpalotaTrianon Múzeum, VárpalotaTrianon Múzeum, VárpalotaTrianon Múzeum, VárpalotaTrianon Múzeum, VárpalotaTrianon Múzeum, Várpalota
Még több kép (8 db) >>
Gyenge 2025. május 5. 22:31családjával járt itt
Anyák napi ebédre asztalt foglaltunk. Több mint egy óra várakozás után kaptuk meg a ételt. Amikor jeleztem, hogy már nagyon éhesek vagyunk azt a választ kaptam "hát nagyon sokan vannak"
A scialatielli ehetetlen, félig főtt tésztaként landolt az asztalunkon. A többi étel nem okozott meglepetést, sem pozitív, sem negatív értelemben.
Átlagos 2025. május 5. 21:00egyedül járt itt
Ez egy használt, lelakott, de mégis működő, romos meg funkcionális kastély. Mindez együtt. Tekintélyes gazdasági központ volt valaha, végigjárta a kastélyok útját-sorsát, aztán csak lesz valami vele, láttuk már sokszor, hogy egészségügyi vagy szociális intézményként funkcionál egy ilyen épület.
Esterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, SárosdEsterházy-kastély, Sárosd
Még több kép (14 db) >>
Átlagos 2025. május 5. 18:43egyedül járt itt
Kicsit vegyes a véleményem, szóval mindenképpen el akartam jutni a Sárréti tájházba, gondoltam, a legjobb nyitvatartási ötlet az a vasárnap, hát majd akkor támadom be. Persze, nincs ott senki, nincs is nyitva. Telefonszám viszont van, azt hívtam, a hölgy éppen nem ért rá, hogy vándorpaliknak tájházat mutogasson, erre én kifejeztem keservemet, hogy nem minden nap járok errefelé, szegény, félig-meddig magatehetetlen öreg manus vagyok.
Sárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, FüleSárréti Tájház, Füle
Még több kép (37 db) >>
Kiváló 2025. május 5. 18:15a párjával járt itt
A tészta nagyon finom volt, a kiszolgálás pedig kedves és gyors. A hely hangulata is nagyon otthonos, olaszos. Csak az árakat éreztem kicsit magasnak az adagokhoz képest, de összességében meg vagyok elégedve!
Kiváló 2025. május 5. 17:49a párjával járt itt
Kicsit tartottunk a szállodától,a sok negatív értékelést olvasva. Kellemes csalódás volt a 2 éjszaka. A konyhájuk nagyon jó,a személyzet figyelmes,kedves. A szoba teljesen megfelelt az elvárásainknak. Aki a hibákat keresi,menjen a Hiltonba. . . Wellnest nem igazán sikerült,nem volt rá idő. . . de a környezet tiszta,rendezett.
Érdekes 2025. május 5. 16:29egyedül járt itt
Tulajdonképpen ez egy igazi ritkaság, annyira, hogy tényleg csak egyetlen Szent Kinga templom van Magyarországon, és pont itt. Állítólag a település neve is utal rá, a Küngös a Kunigunda, Kinga ilyen-olyan besenyő változata, mások szerint meg egy lobogóinges férfiszobor volt a temető feleztt, amit a gaz berhidaiak elloptak, de a küngösiek meg visszalopták.
Árpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, KüngösÁrpád-házi Szent Kinga Templom, Küngös
Még több kép (17 db) >>
Kiváló 2025. május 5. 15:29a párjával járt itt
Valóban három csillagos szállodának felel meg. Apró hiányosságokat hamar korrigálták. Ételek jók voltak, talán nincs akkora választék mint egy négy csillagosban, de így is bőséges volt. Fürdési lehetőség több medencés, különböző hőfokkal. Nincs tömeg mint egyes helyeken, gyógyviz amit minden nap lecserélnek.
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?