Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4184 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117315 feltöltött kép
Érdekes 2026. április 9. 11:10barátokkal járt itt
A XVI. kerületbe gasztronómiai felfedezőút célzattal látogattunk el, így nem kis meglepetést okozott számunkra, amikor észrevettük, hogy bizony van itt egy kilátó is. A kerületen belül Sashalom városrészben 2017. októberben nyitották meg ezt a kilátót. Ahogy tapasztaltuk, itt minden "kertvárosi", a kilátó lábánál lévő kávézó-fagyizó és a játszótér is.
Kertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, BudapestKertvárosi kilátó, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2026. április 9. 11:06a párjával járt itt
Nagyon jó választásnak bizonyult ez a HELY! Szép,igényes a szálloda,különösen tetszett hogy a számunkra igen kedves
GUSTAV KLIMT kép fedi a klímát a szobában! Kellemes élő zene tette hangulatossá az esti programokat az Étteremben és a Bárban is. Kíváló az ALL INC. ellátás, és a kedves mosolygós felszolgálás a személyzet részéről.
Megújító, ünnepi élményekben volt részünk. Köszönjük!
Átlagos 2026. április 9. 10:07kollégákkal járt itt
A Pad Thai Wokbar 2012 óta van jelen a hazai gasztro életben, első éttermüket az V. kerületi Október 6. utcában nyitották, akkoriban elég nagy eseményszámba ment, s mivel a közelben dolgoztam, a kollégákkal többször is ebédeltünk ott.
Padthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, BudapestPadthai Wokbar - Allee, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Szörnyű 2026. április 9. 9:46barátokkal járt itt
Több éve visszatérő vendég vagyok. Mivel 1-2 hónapja kiderült, hogy glutén- és tejmentesen kell étkeznem, átgondoltan, előre ellenőrzött éttermekbe megyek. A Bonita étlapján szerepel, hogy a pizzát lehet kérni gluténmentesen és/vagy tejmentesen; vegán sajt is szerepelt a választható feltétek között.
Kiváló 2026. április 9. 8:13a párjával járt itt
A hotel a lehető legjobb, központi helyen található Hajdúszoboszlón. A hotel munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy kellemesen kipihend magad. A szobákban lehetőség van kényelmesen pihenni (persze ez nem a saját, otthoni ágy) és a wellness-részlegben csodásan ellazulni.
Kiváló 2026. április 9. 7:31egyedül járt itt
A negatív dolog a közvetlen átjárás a fűrdőbe megnevezés, ez általában a Hunguest szállodákban fedett, zárt folyosót jelent. Itt ez egy kültéri udvari átjáró ,hideg téli, vagy szeles napokon ez nagyon kellemetlen. A szálloda wellnese jó, de nagyon sok szerintem túlzóan sok fertőtlenítőt használnak, így az egész terembem nagyon erős a szag és nem megoldott vagy nem szellőztetnek hozzá .
Kiváló 2026. április 9. 7:27a párjával járt itt
Kedves, segítőkész személyzet. Bőséges választékos reggeli és vacsora. Elutazás napján kedvezményes fűrdőbelépő. Ingyenes parkolás a zárt parkolóban. Mindennel meg voltunk elégedve. Mi visszatérő vendégek vagyunk és még szeretnénk újra vissza menni. Ajánlom főleg gyerekkel érkezőknek a szuper játszóház miatt.