Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2026. január 2. 18:39a párjával járt itt
Az étterem értékelhetetlen. 9 órakor üres a svédasztal,csak hosszu várakozás után hozták az ételt, A kávégép is mindkét nap elromlott. Almalé helyett valami más volt az italautomatában,Ha volt kint ivóviz az meleg volt.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 59 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1361 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 2. 18:36a párjával járt itt
Nagyon régóta ki szerettük volna próbálni a Vadvirág Vendéglőt, de csak Novemberben sikerült eljutnunk oda. Előre foglaltam asztalt, de még szerencse is, mert szombat este telt ház volt. Egy szélső asztalt kaptunk, nagyon tetszett. A pincér fiú azonnal jött, kedvesen fogadott, majd felvette az italrendelésünket.
Vadvirág Vendéglő, TatabányaVadvirág Vendéglő, TatabányaVadvirág Vendéglő, TatabányaVadvirág Vendéglő, Tatabánya
Még több kép (1 db) >>
2026. január 2. 18:25barátokkal járt itt
Első étterem, amit Sárváron megtaláltunk, be is tértünk ide vacsorázni. Kint a teraszon ültünk le, azonnal jöttek is felvenni a rendelésünket. A csajszi kedves volt, beszélgettünk is. Csirkemellet kértem, görög salátával - nagyon finom volt! ! Hamar meg is kaptuk a rendeléseket, hiába voltunk 5-en.
Neo Étterem és Kávézó, SárvárNeo Étterem és Kávézó, SárvárNeo Étterem és Kávézó, SárvárNeo Étterem és Kávézó, Sárvár
Még több kép (1 db) >>
2026. január 2. 18:18barátokkal járt itt
Sárváron töltöttünk néhány napot és a szállásunk elfoglalásáig még volt egy kis időnk. Barátaink itt foglaltak asztalt és mi csatlakoztunk hozzájuk. Ők pizzát ettek, mi csak egy kávéra ugrottunk be. A hely kívülről csalogató, bent egy kis rossz érzésem volt, nem volt annyira figyelmes a fogadtatás.
Kiváló 2026. január 2. 16:48a párjával járt itt
A hely nagyon hangulatos , a személyzet kedves és segítőkész azonban mégis csalódás ért minket férjemmel . Évek óta nem voltunk kettesben sehol, így szilveszterre nagyon vártuk hogy mehessünk . A jakuzzi fűtése nem működött , a recepciós hölgy mindezt akkor közölte velünk mikor már kifizettük mindent és vezetett körbe minket mit hol találunk .
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt már
2026. január 2. 16:47a párjával járt itt
Párommal voltunk itt két éjszakát és jól éreztük magunkat. Tetszett a wellness részleg, bár más 4 csillagos szállodában belefér az árba a szauna szeánsz. A reggeli finom volt és változatos, a vacsora is finom volt, de nem túl fantáziadús. A vacsoránál gyorsan hozták a rendelt italokat, bár a választék itt sem túl nagy, ellenben az árakkal,amik más hasonló szállodák áraihoz képest szerintem túlzottak.
Thermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, Visegrád
Még több kép (2 db) >>
Szörnyű 2026. január 2. 16:05a párjával járt itt
Szép helyen, kényelmes szoba, nagy ágy, recepción kedvesek, udvariasak, sajnos szakmai tudás nélkül. A szilveszteri műsorok kiválóak voltak, köszönet az előadóknak! Tisztaság: a mosdóban szőrszálak, a wc kefét már rég cserélni kellett volna. Gusztustalan. 31-én reggel 8-9 között nem volt víz, így a wc-t sem tudtuk lehúzni.
Kiváló 2026. január 2. 15:55a párjával járt itt
A szálloda bár a városban van, de könnyen megközelíthető. Külön parkolóval rendelkezik, ami biztonságosabb mint az utcán hagyni a gépjárművet, de a ki-be pakoláshoz is van lehetőség a bejárat közelébe állni. A szálloda nagyon szép és tiszta belülről. Kellemes meglepetés várt bennünket a szobában pezsgő, szűrt víz, újévi jókívánság kis ajándékkal.
Kiváló 2026. január 2. 15:02egyedül járt itt
Rendkivül előzékeny,barátságos a személyzet. Az ételek nagyon finomak nagy választékkal. Külön kiemelném a lovagi tornát és az azt követő lakomát. A műsor zseniális és magas színvonalú,a lakoma pedig fenséges volt. Gratulálok a szálloda személyzetének és vezetőségének,egészen magas színvonalat képviselnek. Köszönjük!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 280 városban járt márFelfedező - 355 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2953 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. január 2. 14:34a párjával járt itt
Január 1-én a Gála műsort már az új épületben tekinthették meg a nézők. Ez kényelmesebb, melegebb a vendégeknek és a fellépőknek is. Színes, változatos műsor volt különleges művészekkel és a társulat tagjai közül is "többen szakmát váltottak" és csodásan énekeltek. A lovak, mint mindig most is toppon voltak. Remek volt! ! !
Nemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, BudapestNemzeti Lovas Színház, Budapest
Még több kép (12 db) >>