Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2026. május 13. 17:41a párjával járt itt
Többszörös visszatérő vendégek vagyunk itt. De most csalódtam a szállással. Megrendelt erkélyes szoba helyett erkély nélkülit kaptunk. Így a kilátás elveszett,és esténként az erkélyen nézelődni. A többi szolgáltatással elégedettek vagyunk. Erre figyelhetnének ,főleg akik már többszörösen itt foglalnak mint mi.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 41 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelő5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1742 feltöltött kép
Érdekes 2026. május 13. 16:31a párjával járt itt
Az Oroszlán-szikla hangulatos megállópont kirándulás közben, szép kilátással, érdekes természeti formákkal, a kijelölt túraútvonalon.
Kihagyhatatlan 2026. május 13. 16:25a párjával járt itt
A Kecske-hegyi kilátópont remek kis kirándulóhely, könnyen megközelíthető és gyönyörű a panoráma. Tiszta időben messzire ellátni, megéri elsétálni ide.
Kilátópont a Kecske-hegyen, BudapestKilátópont a Kecske-hegyen, BudapestKilátópont a Kecske-hegyen, BudapestKilátópont a Kecske-hegyen, BudapestKilátópont a Kecske-hegyen, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2026. május 13. 16:20a párjával járt itt
Többször jártunk már Egerszalókon de a Thermál Park Hotelben először. Maximálisan elégedtek voltunk mindennel. Kedves udvarias fiatal személyzet mosolygósak pozitívak csillagos ötös mindenkinek. Recepciósoknak szobaasszonyoknak mindenkinek. A szoba tágas tiszta kulturált kényelmes, fürdőszoba jól felszerelt higiénikus tiszta.
Kiváló 2026. május 13. 10:36a párjával járt itt
Nagyon tetszett az az egyedi megoldás, hogy alagúton keresztül eljuthatunk az étterembe és a wellnessbe.
A szálloda konyhája kitűnő, mind az ételek minősége, mind pedig a választék szempontjából.
Gondozott, kellemes hangulatú a belső kertje. A csendes, szép kis kápolna pedig nyugalmat áraszt.
Átlagos 2026. május 13. 9:30a párjával járt itt
Sajnos arról nem tájékoztattak ,hogy a szobánk építkezés mellett és szembe lesz. A kilátásunk erre nézett. 6hkor már kezdtek a munkások .
Azt sem láttam , hogy nincs terasza a szállodának ahova jó időben ki lehet ülni 1 kávéval vagy csak beszélgetni. Az aulába vagy a bár részben lehet ezt megtenni zárt területen. 🫤
Sajnos ezek nekünk teljesen elrontották ezt a pár napot.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4188 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117511 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. május 13. 8:21csoporttal járt itt
A 2026. évi Budapest100 fesztivál a péntek esti megnyitó ünnepséggel vette kezdetét, amelynek a Goldberger-ház adott otthont. Maga a megnyitó is elég rendhagyóra sikeredett, legalábbis én ilyen típusú előadás-sorozaton még életemben nem vettem részt.
Goldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, BudapestGoldberger-ház, Budapest
Még több kép (16 db) >>