Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos 2025. június 23. 18:43a párjával járt itt
15 éve, a megnyitástól kezdve járunk a fürdőbe. Most nem igazán tapasztaltunk jókat. Később is nyitottak - felújítás miatt - amiből nem sok érezhető. Odaérkezésünkkor még folyt a padló lerakása a sportmedence mellett, így azt és a jacuzzit nem lehetett használni. A külső medencénél egy napvitorla van , és a gyerekmedencénél abszolút sincs!
2025. június 23. 15:41gyerekekkel járt itt
Nem egészen értettem, hogy az erkélyen miért nem lehet dohányozni (természetesen betartottuk a szabályt, de ilyet máshol nem tapasztaltunk). A check-in-nél a recepciós nem volt a helyzet magaslatán, a programok pedig nagyon alul voltak hirdetve (mi például egy nap sem találkoztunk a sárkányokkal).
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 948 városban járt márFelfedező - 2984 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59887 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. június 23. 14:54egyedül járt itt
Azt hiszem, az ittjartam oldalnak az a rendeltetésszerű, igazi haszna, hogy ha valaki felfedez valamit, felhívja rá mások figyelmét, mások meg megköszönik és elmennek oda. Milyen ritkán fordul ez elő. . . Akkor először is megköszönném Csujó kollégának az ajánlást, igen, elmentem Borjádra, ami nem Kölesd, hanem Borjád, és meg is találtam a Sass kúria mögött a kertben a méhes emlékét.
Petőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - BorjádPetőfi Sándor Emlékméhes, Kölesd - Borjád
Még több kép (22 db) >>
Szörnyű 2025. június 23. 14:43barátokkal járt itt
Az étlapon ön egy össze nyomott szöcske volt, a főtt krumpli barna, langyos volt a kihozott étel. Minden körben elfelejtett valamit a pincér
Kiváló 2025. június 23. 13:53gyerekekkel járt itt
Minden nagyon jó volt,unokáink is nagyon élvezték. Rengeteg lehetőség,a hatalmas tér ,a szuper medence
a vizi-és szabadtéri programok és a kimondhatatlan finomságok reggeltől estig mindegyikőnket lenyűgözött. Nem beszélve a tisztaságról ,a dolgozók rugalmasságáról. udvariasságáról. Csak ajánlani tudom a DANUBIUS HOTEL MARINÁT
Kiváló 2025. június 23. 13:43a párjával járt itt
Két éjszakát töltöttünk el a hotelben és nagyon jól éreztük magunkat. A barokk stílusú épületszárnyban kaptunk klímás szobát, ami tiszta és kényelmes volt. A külső terasszal is rendelkező elegáns étteremben elfogyasztott ételek finomak és bőségesek voltak.
Érdekes 2025. június 23. 12:27egyedül járt itt
Eredetileg ez az emlékmű Bartal Györgyről szólt csak, a faddi földbirtokos családból származó úrmotoros (hát, ha van úrlovas, akkor úrmotoros is van), 1936-ban szenvedett végzetes motorbalesetet, amikor egy közúton felvert porfelhőben beleszáguldott egy lovaskocsiba, amit a portól nem is látott. Szóval, a motorosok már akkor is.
Balesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - BorjádBalesetek áldozatainak emlékhelye, Kölesd - Borjád
Még több kép (13 db) >>
2025. június 23. 11:40gyerekekkel járt itt
A játszóház melletti játékterembe beláttak a kisgyerekek és be is tudtak menni, ahol elég durva játékok voltak illetve a hozzájuk tartozó kisfilmek erőszakosak, ezt nem kellene látnia egy kisgyereknek, az egész ajtón tejüveg kéne hogy legyen és zárhatónak, vagy messzebb legyen a pici gyerekeknek kialakított játszóháztól.
Gyenge 2025. június 23. 11:12a párjával járt itt
Amikor elfoglaltuk a szobánkat kiderült hogy a hűtőszekrény nem működik. A recepció küldött egy szakembert aki megállapította hogy semmit nem tud vele csinálni.
A recepció sem másik szobát, sem másik hűtőt nem tudott adni, mert teltház volt.
Másnap a vendégek fele elutazott, a recepció akkor sem tudott semmit csinálni.
Három napig maradt a langyos ásványvíz.
Kiváló 2025. június 23. 10:58a párjával járt itt
2 napot voltunk ott kiváló véleményt tudunk erre a hotelra mondani tiszta szoba állatbarát hely a fürdő medencék tiszták voltak jó hogy mar 7 órakor használni lehetett őket. Az ételek nagyon finomak és sokoldaluak voltak, külőn kőszőnet a séfnek és a személyzetének,egyedüli meg jegyzés hogy a sima vezetékes viz a vacsora mellé csak pénzért kapható és az is igen drága ezért mi szódát rendeltünk 1 litert és ez árban olcsobb volt.