Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2741 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30625 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 10. 16:49egyedül járt itt
A Koccintó egy átlagos, egyszerű, olcsó vidéki söröző. A pult felett régi rádiók és humorosnak szánt feliratok fatáblán: Nálunk lelőnek minden harmadik reklamálót. Ma ketten már rekláamátak Hitel csak ha 100 felett vagy és a szüleid is elkísérnek. A dekorációban sok Fradi ereklye. Sörök 420 és 500 ft között kaphatók.
Koccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, AbonyKoccintó presszó, Abony
Még több kép (4 db) >>
Átlagos 2025. február 10. 16:32egyedül járt itt
A Peze pékség cukrászati készítményeket is kínál, melyek jelentős része margarinos borzadály, ez szemre is látszik. A mákos rétes viszont meglepő módon tetszetős, de mivel azt vettem a konkurenciánál, néhány pogácsára szorítkozott a rendelésem, amit csak jóindulattal lehet átlagosnak nevezni.
Peze pékség, AbonyPeze pékség, AbonyPeze pékség, AbonyPeze pékség, AbonyPeze pékség, Abony
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2025. február 10. 16:27egyedül járt itt
A Vali pékség egyike azon albán pékségeknek, ahol le is lehet ülni helyben fogyasztás céljából. Sőt a választékban pizzák is szerepelnek, de azokról szemre is meg lehet állapítani, hogy elég gyengécskék. Úgyhogy vettem egy mákos rétest, ami kb. 600 ft volt, ez átlagos ár/érték arány, a hely klasszik 3 pont.
Vali pékség, AbonyVali pékség, AbonyVali pékség, AbonyVali pékség, AbonyVali pékség, AbonyVali pékség, Abony
Még több kép (3 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt már
Kiváló 2025. február 10. 15:30barátokkal járt itt
Kiváló helyszíne egy, baráti társaságnak, vagy nagy családnak szervezett ünnepségnek pihenésnek, bármonek! Nagyon szép és tiszta az épület és a porta, a wellness eszközök kényelmesek, szuperek! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kiváló 2025. február 10. 11:56egyedül járt itt
Évente két alkalommal látogatunk a férjemmel Hévízre, minden alkalommal a Hotel Panorámát választjuk szálláshelyként, mivel kiváló az elhelyezkedése a személyzet udvarias, változatos a menü mindig szerepel hal az étlapon és az ízek is nagyszerűek, csak legekben tudok beszélni róla. Ami szintén fontos volt számomra, az a tény, hogy Szép kártyát is elfogadnak.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 867 városban járt márFelfedező - 2721 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 53963 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 10. 11:07egyedül járt itt
Kedves, csendes hely, kint a vizeknél, a gátnál, de annyira nem ütős, hogy egy kirándulás alkalmával ide akarjak terelni bárkit is. Találsz egy kis bekerített területet, egy nagyobb fát, egy emléktáblát meg egy emlékoszlop-töredéket.
Erzsébet királyné liget, ÁrpásErzsébet királyné liget, ÁrpásErzsébet királyné liget, ÁrpásErzsébet királyné liget, ÁrpásErzsébet királyné liget, Árpás
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2025. február 10. 8:24egyedül járt itt
Kiváló hely,kedves személyzet és kiszolgálás.
Ár érték arányban megfelelő.
A fürdő közel van.
A szállodában is a wellnes rész és a fűtött medencék tökéletesek a kikapcsolódásra,feltöltődésre.
Az ételek fantasztikusan finomak.Nagyon sok féle kínálat van.
Kiváló 2025. február 10. 8:02a párjával járt itt
Először voltunk a hotelban egy baráti családdal. Nagyon jó volt az előzetes online becsekkolás, a szoba kényelmes, tiszta, fűtés, tisztaság rendben. Az ágy matracra különösen jó volt, pihentető alvást biztosított. A wellness részleg is nagyon jó volt, ha vmi probléma volt, jöttek és megoldották. A reggeli és vacsora nagyon finom és változatos.
2025. február 10. 8:00a párjával járt itt
Érkezéskor és távozáskor a recepción sok a várakozási idő. A bárba egy órát ültünk de elfelejtettek kiszolgalni, úgy, hogy nem volt telthaz.
A konyhán nagy a fejetlenség, az ételek után toltese akadozik és bizonyos fogasok már nyolc órakor elfogynak! A szerelmes szívek vacsorája, kettő pohár pezsgőból és egy használt gyertya meggyujtásából áll, egy hangos kocsma hangulatú étkezőben. A szobával a takaritóval és a welnessel elégedettek voltunk!
Szörnyű 2025. február 10. 7:34egyedül járt itt
Az, hogy nem Esztergomban volt a hotel, hanem 5 km-re onnan, az még nem lett volna baj, azonban a szoba nagyon hideg volt és “lelakott”. Este 10-kor kertünk egy hősugárzót, h ne fázzunk, aminek a zúgásától nem tudtunk jót aludni. A wellness én a melegvizes medence vize “hideg” volt. A reggeli és vacsora ételei felejthetőek.