Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 904 városban járt márFelfedező - 2865 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57505 feltöltött kép
Kiváló 2025. április 19. 1:02egyedül járt itt
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán. . . most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon. . . Ha elmegyek mellette és nem eszem itt semmit, az olyan, mintha hiába élném az életem.
Roosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, Szeged
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2025. április 19. 0:27egyedül járt itt
Aztán meg sokszor ki tudja, hogy mi az a nyári meg téli nyitvatartás? Ez elég sok helyen önkényes alapon dölődik el. Úgy kérdezgettem pár helyen, hogy nyitva van-e, hát, nem tudják, oda kell menni megnézni, megkérdezni. A neten körülbelül 50%-ban van hasznos vagy helyes információ vagy sem.
Rózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, Ásotthalom
Még több kép (17 db) >>
Érdekes 2025. április 18. 23:44egyedül járt itt
Teljesen tanácstalan vagyok, hányast lehet adni egy ilyen épületre és milyen szempontok alapján? Mondjuk ártatlanul, tudatlanul elmész kúriát nézni, magyar történelem, minden magyar számára kötelező megismerni a múltat, ezért is járunk kastélyokba, várakba, kúriákba, hogy az identitásunkat ne könyvből szerezzük meg, ismerjük meg, hanem személyesen tapasztaljunk.
Endre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, Petőfiszállás
Még több kép (10 db) >>
Érdekes 2025. április 18. 22:27egyedül járt itt
Szerintem ez a szobor pontosan nem itt áll állandóra, olyan, mintha ideiglenesen félreállították volna a feszített ütemű vasútépítés miatt. Pár lépésre van a kelebiai Krisztus Király templomtól, sokat várakoztam ott, hát megnéztem ezt is. Zaj, forgalom, autók, építkezés. . .
Szent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, Kelebia
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. április 18. 22:14a párjával járt itt
Szép helyen, kiváló konyha, kellemes kiszolgálás. Gyönyörű panoráma, közelben Árpádkori kápolna. Mi úgy mentünk, hogy még a városban a "Fradi templomnál" hagytuk az autót, és egy kellemes sétával érkeztünk. Erre, mármint a vissza sétára is szükségünk volt a bőséges vacsora levezetése miatt.
Árpád Borozó, HévízÁrpád Borozó, Hévíz
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3780 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 107200 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. április 18. 22:03gyerekekkel járt itt
Tatán járva véleményem szerint a kastély a Top3 látnivalók közé tartozik, a vár és az Angolkert mellett. Amikor legutóbb Tatán jártunk, ami jó pár évvel ezelőtt történt, akkor a kastély még nem volt látogatható, talán még el sem kezdődött akkoriban a felújítása. Az Öreg-tó partján járunk, a közelben sikerült leparkolnunk.
Esterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, TataEsterházy-kastély, Tata
Még több kép (26 db) >>
2025. április 18. 21:44gyerekekkel járt itt
Első tatai kulturális programunk a tópart közelében lévő Esterházy-kastély meglátogatása volt. A kastély épületén belül a földszinten található ez a szépen felújított, a kastély korhű berendezéséhez illő hangulatos kávézó. A kastélylátogatás utolsó állomása, pihenőhelye ez.
Szalon Kávézó, TataSzalon Kávézó, TataSzalon Kávézó, TataSzalon Kávézó, TataSzalon Kávézó, TataSzalon Kávézó, TataSzalon Kávézó, TataSzalon Kávézó, TataSzalon Kávézó, TataSzalon Kávézó, Tata
Még több kép (7 db) >>
Érdekes 2025. április 18. 21:11egyedül járt itt
Bugacon átvonulva csak úgy megtetszett ez a templom, jó helyen van, szép látvány, én meg nagy templomos lovag vagyok, hát ilyenkor leszállok a lóról és bemegyek megnézni. Nem egy kiugróan különleges, legendás hely belül, de nem is azt vártam, de csend, rend mindenütt. Húsvét közeleg, a templom meg már itt van.
Bugaci Szent István király templom, BugacBugaci Szent István király templom, BugacBugaci Szent István király templom, BugacBugaci Szent István király templom, BugacBugaci Szent István király templom, BugacBugaci Szent István király templom, BugacBugaci Szent István király templom, BugacBugaci Szent István király templom, Bugac
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2025. április 18. 21:06gyerekekkel járt itt
Megérkeztünk Tatára, az egyik legszebb magyar kisvárosba. A szállás elfoglalása után első ebédünk helyszíne a PizzaLab lett, amelyet a google térképről választottunk ki. 13 óra után érkeztünk, s meglepve tapasztaltuk, hogy kellett volna előzetesen asztalt foglalnunk. Nem vagyunk ismerősek Tatán, nem tudtuk, nem is gondoltuk.
Pizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, TataPizzalab Tata, Tata
Még több kép (20 db) >>
Érdekes 2025. április 18. 21:04egyedül járt itt
Szilágyi Mihály szobráról azért érdemes megemlékezni, mert nem nagyon található másik az országban, és éppen most volt a sok vihart kavart és nagyon megosztó Hunyadi sorozat a TV-ben, ezért még aktuális is szólni róla. Ahogy sokmilliárdos TV-sorozat 90%-a fikció és talán így nemzetközilg meg kamaszilag is emészthető, úgy mondhatnánk erre a szoborra is.
Horogszegi Szilágyi Mihály, ÁsotthalomHorogszegi Szilágyi Mihály, ÁsotthalomHorogszegi Szilágyi Mihály, ÁsotthalomHorogszegi Szilágyi Mihály, ÁsotthalomHorogszegi Szilágyi Mihály, Ásotthalom
Még több kép (2 db) >>