Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Kiváló 2025. március 8. 19:12családjával járt itt
Kőbányai "meglepetés" az igazi olasz kézműves fagylalt imádók számára. Nagyon finom fagylaltokon mellett, választékos sütemény, fagyitorta, cukormentes termékkínálat. Mindenképp érdemes ellátogatni. kipróbálni. Kutyabarát hely, kerékpártartó a terasz mellett, autóval érkezők számára ingyenes parkoló a cukrászdától alig 30 méterre

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 27 városban járt már1 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 136 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 8. 10:59barátokkal járt itt
Pest megyi nyugdíjasként ritkán járok a Keleti pályaudvar környékén. . . Most egy baráti meghívás miatt parkoltam le a finoman szólva nem annnyira fényűző környéken a Mosonyi utcában. Az étterem előtt jobbnál jobb (drágábbnál drágáb) autók jelezték, hogy jó helyen járok. Belépéskor a személyzet széles mosoly mellett kísért a jó előre lefoglalt asztalunkhoz.
Rosenstein Vendéglő, BudapestRosenstein Vendéglő, Budapest
Szörnyű 2025. március 8. 8:19a párjával járt itt
Régen nagyon gyakran jártam az üzletbe, azonban volt személyzet csere. A mostani dolgozóktól elmegy az ember kedve, nagyon szomorúak és nem segítőkészek, nincsenek tisztában a sajtok, sonkák fajtájával, minőségével kapcsolatban sem. Ami nagyon szomorú, hogy úgy kell vásárolni, hogy nincs kiírva egyetlen termék ára sem.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 904 városban járt márFelfedező - 2865 helyen első értékelőNépszerű író - 321 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57505 feltöltött kép
Átlagos 2025. március 7. 18:59egyedül járt itt
Gondoltam ma, hogy egy elég vacak gyros-tál után legalább iszom egy jót, és éppen ott sétáltam a Bikás-park sarkánál, és ott gubbaszt a szokott helyén a Jónás, nagyon jó emlék, miért is ne, ott kell inni, ahol jó, gyerünk! Koratavasz van, a lelkek kint ülnek már a teraszon a napon, bent meg alig ül valaki, szinte senki.
Jónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, BudapestJónás Craft Beer & Food, Budapest
Még több kép (11 db) >>
2025. március 7. 12:38egyedül járt itt
Javítanom kell a hely közmegítélésén, igen, emlékszem rá én is, volt itt egész jó kínai étterem, aztán egy mellékutcai szintre lezüllött kínai büfé lett, most úgy láttam, hogy feltámadt haló poraiból, like a főnix.
Kínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, BudapestKínai Negyed Étterem, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Érdekes 2025. március 6. 14:53egyedül járt itt
Kőbányán a múltat végképp eltörölni balos szlogen jegyében eltörölték Pataky Istvánt a környékről, itt ált a szobra, munkás volt és kommunista ellenálló forradalmár, na, az ilyeneket nem tűri a kor. Így a környék nevei is megváltoztak, szobrok áthelyeződtek majd lebontódtak. . . Volt-nincs Pataky, ha eldugjuk, nem beszélünk róla, akkor nem is létezik.
Lechner Ödön szobor, BudapestLechner Ödön szobor, BudapestLechner Ödön szobor, BudapestLechner Ödön szobor, BudapestLechner Ödön szobor, BudapestLechner Ödön szobor, BudapestLechner Ödön szobor, BudapestLechner Ödön szobor, BudapestLechner Ödön szobor, BudapestLechner Ödön szobor, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Kiváló 2025. március 6. 0:36egyedül járt itt
Ötöst adtam rá, holott. . . szóval ezt azért meg kéne magyarázni. Kőbányán kőbányásztam, aztán éppen ott volt ez a hely, éppen ideje is volt enni, és ráadásul elég jó emlékeket is őrzök erről. Nem kell mindig lihegve újat vadászni, itt van, bevált, együnk itt. Vendég alig, ülök bárhová.
Vietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, BudapestVietnami Speciális Melegkonyha, Budapest
Még több kép (19 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3780 helyen első értékelőNépszerű író - 2499 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 107200 feltöltött kép
2025. március 5. 20:53egyedül járt itt
Az UMO Budapest Top éttermei között számon tartott, dél-amerikai konyhát kínáló étterem az I. kerületben, azon belül az elegáns Monastery Boutique Hotel éttermeként működik. Érdekesség, hogy ennek a szállodának a másik oldalon, a Fő út felől van egy másik étterme is, mégpedig a Moszkva tér.
UMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, BudapestUMO Restaurant, Budapest
Még több kép (23 db) >>
Kiváló 2025. március 5. 20:28barátokkal járt itt
Francia bisztró hangulat, vintage stílus a Nagymező utcában a Thália Színház mellett. Az Antoinette Kávézót egy másik üzemeltető nyitotta meg eredetileg ezen a néven, de valamiért bezártak, aztán egy ideig bezárva szomorkodott. Akkoriban volt egy üvegezett előteraszuk, ezt mostanra elbontották, maradt a nyitott terasz a járdára telepítve.
Antoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, BudapestAntoinette Cafe, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Érdekes 2025. március 5. 16:58egyedül járt itt
Nem rossz ez az oltár, kis dombon áll Kőbányán, majdnem a gyönyörű Szent László templommal szemben, és a nagy évfordulókhoz illő kronológiai és ideológiai katyvaszt hivatott ábrázolni.
Magyar Oltár, BudapestMagyar Oltár, BudapestMagyar Oltár, BudapestMagyar Oltár, BudapestMagyar Oltár, BudapestMagyar Oltár, BudapestMagyar Oltár, BudapestMagyar Oltár, BudapestMagyar Oltár, BudapestMagyar Oltár, BudapestMagyar Oltár, Budapest
Még több kép (8 db) >>