Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd a Zsóry-fürdő szomszédságában kínálja modern szálláslehetőségeit és a gyógyvízre épülő wellness élményt. A szobák tágasak, tiszták és ízlésesen berendezettek, az ágyak kényelmesek, a fürdőszoba pedig rendezett. A wellness részleg gazdag szolgáltatáskínálatot nyújt: több medencét, szaunavilágot és gyógyvizet kínál a látogatóknak. A belső és külső medencék összekapcsoltsága lehetővé teszi a gyógyvíz élményének ki- és bevitelét egyaránt.
Az étkezés változatos és bőséges büfé/ svédasztalos formában érhető el, gyakran helyi ízvilágot is bemutatva. Személyzet udvariassága és professzionális hozzáállása hozzájárul a zavartalan, nyugodt tartózkodáshoz. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd ideális kiindulópont a környék látnivalói, például a Matyó Múzeum és a Zsóry Fürdő megtekintéséhez. A gyermekes családok számára is kínálnak programokat és játszási lehetőségeket, miközben a felnőttek a pihenést élvezik. A környezet rendje és tisztasága, valamint a karbantartott terek hozzájárulnak a kellemes hangulathoz. Összességében a szálloda kiegyensúlyozottan ötvözi a praktikumot és a kényelmet, így a vendégek általában pozitív benyomásokat hagynak. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd neve a gyógyvízre és a szaunázásra épülő élményre utal.
2014 áprilisában voltam ott barátommal, immár másodszor. Nagyon jó ár/érték arány. Kedves személyzet, változatos, finom ételek, széles választék. A termálvizes medencékben a víz lehűlt (rossz volt az időjárás), miután szóltunk engedtek hozzá forrót. A medencék lehetnének nagyobbak,ezért gyerekeseknek nem ajánlom, mert zavarják a felnőtteket.
Kellemesen eltöltött 4 napot voltunk a szállóban. Unokáim, feleségem és én nagyon élveztük a semmittevést. A személyzet gondoskodott arról, hogy jól teljen el ez a 4 nap. Minden nagyon jó és kellemes volt. Meglepetésről is gondoskodtak. Élveztük a wellnes adta lehetőségeket. A pálinka és a borkóstolás lángos evéssel nagy élmény volt. Köszönjük.
Meglepően széles választékú, kimagaslóan ízletes, finom ételek. Minden területen kedves, mosolygó személyzet, még a wellness részlegen is! Gyerekeknek kiváló szórakoztató programok, ahol a 8 éves gyerekünk is jól érezte magát. Miután teltházas volt a szálloda, a wellness részleg időnként zsúfolt volt.
Mindennel meg voltunk elégedve,a reggeli és vacsora választéka gazdag,külön jónak tartom hogy figyelnek az egészséges ételt kedvelőkre is. A kiszolgálás udvarias,gyors. Egy észrevételem azonban lenne,kisgyermekes család lévén van ugyan játszó szoba a gyermekeknek,de szerintem sokan örülnének ha ott is lehetne hagyni a gyermeket,lenne ott felügyelet.
(Nyugdíjas házaspár unokával-ilyen választási lehetőség nem volt. ) Különösen tetszett, hogy márciusban a szabadban fürödhettünk, a 4 éves unokánk számára ez nagy élményt jelentett. Tetszett a vizitorna, a többféle szaunázási lehetőség, a sóbarlang. A reggeli és vacsora választékos, akárki megtalálhatta a neki megfelelőt.
Finom és ízletes meleg ételeket kínáltak. A személyzet odafigyelő és udvarias volt. Éltünk a hosszabbítási lehetőséggel, így későbbi időpontban hagytuk el a szobát, több időt tölthettünk fürdéssel. Sajnos a "darapuding" receptjét elfelejtettem megkérdezni.
Jól megközelíthető, könnyen megtalálható helyen van a szálló. Bár parkolója nem túl nagy, de találtunk helyet az autónak. A recepción mosolygósan fogadtak,ettől olyan érzésünk volt, mintha régóta minket vártak volna. A szobánk tágas, tiszta, nagyon kényelmes volt. A wellness részleg nagyon jó!
Nekünk a Zsóry vizes medencék voltak a kedvenceink. De kényelmesen lehet úszni és a külső medence is fantasztikus! Az étkezések során a bőség zavarával küzdöttünk! Ínycsiklandó ételek sora és különlegesen finom ízvilág miatt dicséret a konyhának! A pincérek villámgyorsan cikáztak, nem nagyon kellett várakozni. A személyzet egyébként is maximálisan figyelmes és kedves volt minden pontján az épületnek. Szívesen visszatérnénk! ! !
Nagyon szép hétvégét töltöttem a párommal ebben a szállodában. A személyzet mindenben kedves és segítőkész volt . Szobánk kényelmes volt csak a fürdőben a tusoló volt nagyon gáz. A wellness részlegben lehetett volna több törölköző a szaunához mert az nem jutott sosem. Az éterem és a bár kinálatával, kiszolgálásával nagyon meg voltunk elégedve. Masszás nagyon kellemes.
Már második alkalommal töltöttünk itt egy hetet,most sem csalódtunk. A személyzet mindenben magas színvonalon kiszolgálta a vendégeket,az étterem dolgozóit külön elismerés illeti! Minden főétkezést kulináris élménnyé tettek a halatlanul színes és nagy választékkal,kiváló és ízletes fogásokkal,a többféle kímélő és vegetáriánus fogással.
A szálloda a négycsillagos szint elvárásait teljesítette! A masszázs szolgáltatással azonban nemvoltunk maradéktalanul elégedettek,más helyeken az itteni árak kevesebb mint feléért lényegesen jobb szolgáltatást kaptunk.
A wellness részlegük nagyon kellemes volt, kár, hogy a szauna szeánszért, fizetni kell, korábban többször voltunk itt, és mindig ingyenes volt. A recepción és az étteremben a személyzet udvarias és kedves volt, a svédasztalos vacsorák is igen ízletesek voltak. Amin szerintünk javítani kellene, az a tv csatornák számának bővítése. Szívesen elmennénk máskor is.
Kellemes három napot töltöttünk el a családommal a hoteleben! Megvoltunk elégedve a szálloda szolgáltatásaival ,a wellness részleggel talán az gond hogy a medencék lehetnének egy kicsit nagyobbak,mert néha zsúfoltak voltak! Az étteremben nagyon bőséges választékos voltak az ételek! A személyzet kedvessége, a szobák és főleg a fürdőszoba luxusa nagyon tetszett!