Hotel Dzsungel Nyíregyháza ★★

Hotel Dzsungel NyíregyházaHotel Dzsungel Nyíregyháza
Hotel Dzsungel NyíregyházaHotel Dzsungel Nyíregyháza
61 fotó

Hotel Dzsungel Nyíregyháza - Vendégvélemények összefoglalója

A Hotel Dzsungel Nyíregyháza egy hangulatos, dzsungel-témájú szállás, amely Nyíregyházán az Állatkert közelében található. A szálloda különösen családbarát, mivel a belépés az Állatkertbe a tartózkodás alatt korlátlan. A belső tér a dzsungel hangulatát idézi, kellemes, barátságos légkört teremt. A szobák tágasak és kényelmesek, gyakran franciaággyal és pótágyakkal berendezettek, így ideálisak a többtagú családok számára.

36 vendég értékelése alapján

4,8Ár / érték
4,7Kényelem
4,4Szolgáltatás
4,3Étkezés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Senior Szállásvadászat Hajdúszoboszlón
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Szépkorúak kedvezménye
Silver Hotel Hajdúszoboszló
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló

Hotel Dzsungel Nyíregyháza vélemények

Kiváló 2015. február 23.gyerekekkel járt itt
Egy évvel korábban félnapos kirándulás során ismerkedtünk a nyíregyházi állatkerttel, már akkor felkeltette érdeklődésünket a Dzsungel Hotel világa. A napokban volt szerencsénk két éjszakát ott tölteni egy sarokkádas négyágyasban. A gyerekek tátott szájjal bámulták az aulában látható, megfogható egzotikus állatbőröket, trófeákat.
Hotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - Vendéglátás
Kiváló 2014. szeptember 8.családjával járt itt
Csodálatos hétvégét töltöttünk el itt, mindenkinek csak ajánlani tudom :-). A szálloda egyedi, a berendezés is nagyon tetszik (főleg a nagy teremben, ahol a szobákba lehet feljutni :-) ). Külön jó pont, hogy annak aki ott száll meg, nem kell belépőjegyet venni az állatkertbe, ki-be sétálhat szabadon, ráadásul a hivatalos zárás után is még bent lehet lenni. Nekünk nagyon bejött, biztosan visszamegyünk még :-).
119847
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4271 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119847 feltöltött kép
Kiváló 2014. szeptember 4.gyerekekkel járt itt
Tavaly annyira bejött az állatkert és ez a szállás is, hogy egyértelmű volt, visszatérünk. 1 év alatt nem sok minden változott, szerencsére! Ugyanabban a szobában voltunk, mivel itt férünk el kényelmesen 5-en. A Fehér tigris lakosztály a földszinten van (a szobák többsége az 1.
Hotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső képHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - VendéglátásHotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső képHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - BelsőHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - SzobákHotel Dzsungel Nyíregyháza - Külső kép
Még több kép (26 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márNépszerű író - 27 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Átlagos 2014. augusztus 25.barátokkal járt itt
Nagyon kellemes három napot töltöttünk itt el barátainkkal. A szállás és az árban fel nem tüntetett, ám de kötelező. reggeli átlagos volt. Ez utőbbi estében mindkét nap ugyanazt kaptuk. A hotel elhelyezkedése viszont nagyon szép. Az állatpark és a tó remek kikapcsolódást nyújtott. A személyzet segítőkész volt. Hiányoltuk, hogy üdítőt, kávét csak automatákból tudtuk beszerezni.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt márNépszerű író - 22 hasznos szavazat
Kiváló 2014. június 9.gyerekekkel járt itt
Nagyon tetszett az egész családnak,de főleg a gyerekek élvezték,hogy a vadaspark területén alszunk,és az állatok hangjára ébredünk! Kedves személyzet és tisztaság várt minket. Horgászati lehetőség a szomszédos tóban külön jó. Egész napos bejárás a parkba,pici gyerekek ebéd utáni sziesztája után,vissza a parkba. Mindenkinek nagyon ajánlom,és még szeptemberben visszatérünk ide mi is.
Hotel Dzsungel Nyíregyháza - Belső
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt már
2014. május 29.kollégákkal járt itt
Tiszta, pihenésre kiváló szálloda. Erdei iskolásokkal voltam. A "maradék" 6 kislánnyal itt lettünk elhelyezve, mert a turistaszállón nem volt már hely. A 2 csillagnál többet nyújt. A berendezés kényelmes, nem szocreál. Fel van újítva. Kedves volt a személyzet és segítőkész. Az állatkert hangjai beszűrődtek a szobába. Mintha a dzsungelben lettünk volna. A családommal visszajövök! !