Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
agi32
23425120
Országjáró - 47 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 120 feltöltött kép
Fotói
120 fotó
Itt járt már

agi32 adatlapja

70Értékelés
23
42
5
120
Bemutatkozás
Párommal járjuk a világot, de inkább csak Magyarország és a környező országok hegyeit, erdőit, várait kutatjuk. Szlovákia, Szlovénia, Ausztria kedvenc uticélunk, természetesen a csodás Bakony és Pilis és sorolhatnám tájak mellett:) Természetkedvelők vagyunk, nyugalmat, csöndet keresünk bárhová megyünk, nekünk ez a kikapcsolódás.Hátizsákot fel és akár napokat is képesek vagyunk gyalogolni hegyre fel, és alá. szálláshelyeinkre inkább a kisebb vendégházas, apartmanos megoldás a jellemző, ellátás nélkül, hiszen csak aludni térünk be. Az adott város éttermét ált. helyiektől kérdezzük meg, hova érdemes betérni. Szeretjük a magyaros, házias konyhát, de kipróbáljuk az adott tájra jellemző étkeket is. Másik nagy hobbink főként télen, illetve a rossz idő beköszöntével a szaunázás, ott ahol megfelelő szaunakultúrával rendelkezik az adott fürdőhely.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Borbarát  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Aktívan pihenő  •  Wellness-mániás
Regisztráció2014.02.20
Utoljára itt2024.04.05

Néhány kiemelt értékelés

2023. július 18.családjával járt itt
Összességében tetszett, mégsem tudok maradéktalanul pozitív lenni. A külcsínre nagyon sokat adnak, az udvaron és beltéren is nagyon hangulatos a léggkör, a dekoráció. A felszolgálók kedvesek és igyekeznek nagyon, de valószínű, hogy nincs elég személyzet, legalábbis ez jött le nekünk.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
Kiváló 2024. április 5.barátokkal járt itt
Kéktúráztunk, a szállásunk Mátraszentlászlón, a Parrag Panzióban volt. Az étterem az utcában volt és azért esett erre a választásunk, mert egyedül itt mondta a tulajdonos, hogy este akár még zárás után is érkezhetünk. 8 fővel mentünk három estén át úgy, hogy leadtuk napközben a rendelést és este kb.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2023. augusztus 9.barátokkal járt itt
Voltunk már itt, ezért bátran kerestük fel tegnap a lányokkal az éttermet. Most zajlanak a Balatonfüredi bornapok, ezért hatalmas tömegre számítottunk, de meglepően kevesen voltak az étteremben. Foglalásunk nem volt, a bejáratnál azonnal jöttek elénk és ültettek le ahová akartunk, A teraszon foglaltunk helyet, félig nyitott részen, közvetlenül a Tagore-sétány mellett, mégsem volt zavaró a kinti nyüzsgés, nagyon ötletesen különítették el a teraszt.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Borcsa Étterem Balatonfüred - Borcsa Étterem Balatonfüred - Borcsa Étterem Balatonfüred - Borcsa Étterem Balatonfüred -
Még több kép (1 db) >>