Deilinger étterem értékelései

Értékelései
15
29
77
9
4
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Deilinger értékeléseit!

Olvasd el Deilinger étterem értékeléseit!

Deilinger értékelései

Sörözés előtti feltöltődés -

Pasa Kebab - Üllői út Budapest

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 23.
Barátokkal tértünk be a helyre. Mindannyian XL-es csirkés gyrost kértünk csípősen, érdekes módon itt a csípős nem szósz volt hanem rászórták a megtört csípős paprikát és a magjait, elég retro volt a látványa. Viszont maga a hús kellemes volt, a zöldségek elegendőek voltak, a sült burgonya nem tocsogott az olajban. Az egyik vevő kutyával jött be a helyre rendelni ételt.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 22.
A helytől egy pár száz méterre voltam ügyet intézni és láttam hogy sokan betérnek a pékségbe. Felkeltette az érdeklődésemet és elhatároztam, hogy betérek. JÓ döntés volt, bőséges választék, korrekt árak, bár kicsit műnek hatnak az ételek de finomak. Csokoládéval bevont kakaós csigát vettem, el ia majszoltam 1 perc alatt. Legközelebb is betérek ide ha erre járok.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 22.
Ügyintézések közepedte gyorsan enni kellett valamit, pont kapóra jött, hogy nemmessze tőlünk itt van a jó öreg Burgerking. Belépéskor tisztaság fogadott, kedvesek, mosolygósak voltak a pultosok. Általában mindig nézem hogy tudok ugy leülni higy ne koszoljam össze a ruhámat, szerencsére itt bárhova lelehetett ülni. A választék ugyan az mint minden másik Burgerkingben.
Megosztom
Ízletes szép sütemények, végül esküvői torta -

Mignon Cukrászda Debrecen

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 12.
Több Debreceni és Hajdúszoboszlói cukrászda remekeit kóstoltuk végig az elmúlt hónapokban, végül annyira megtetszett a Mignon cukrászda, hogy innen rendeltük meg az esküvőnkre a tortát. Nincs túltolva a cukor mennyisége a süteményeikben. A számunkra a legízletesebbek a manapság nagyon felkapott Oreo szelet, a kinderszelet és a joghurtos erdeigyümölcs szelet.
Megosztom
Számunkra ez örökre felejtős marad -

Lapos Büfé Falatozó Lillafüred

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 10.
Mivel nem volt sok időnk ezért erre a gyorsbüfére esett a választás. Bár meg kell jegyezzem, úgy érzem már rég kinőttünk ebből a miliőből. Lehet ezért is kicsit lesújtó a véleményem. A kiszolgálással nincs is baj, de túlárazott ahhoz a minőséghez képest amit kap az ember a pénzért. Az adag nagysága megfelelő egy átlag étkezéshez, de még egyszer kihangsúlyozom a minősége a véleményem szerint elég gyenge.
Megosztom
Idős korosztály nagy kedvence! -

Al-hamra Étterem Hajdúszoboszló

2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9.
A nagyszülők kérték, hogy jöjjünk ide. Kellemes csalódás volt az étterem. Kétszemélyes tálakat kértünk, van belőle többféle is és javarészt 3900 Ft-ért adják. Ennyiért szerintem teljesen korrekt ár itt Hajdúszoboszlón. Mindig friss alapanyagokból készülnek az ételek, nagy adagokat adnak amivel bárki jól tud lakni.
Megosztom
Szeretjük a pizzáitokat! -

Lorena Étterem Hajdúszoboszló

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9.
Pizzának mindig akad egy kis hely a férfi ember gyomrában. Valóban olaszos pizzáik vannak, kellemesen vékony de ha kéred vastagabb tésztával is lehet kérni. Tényleg egyénre szabható milyen legyen a pizza. Szerencsére nemaz olcsóbb húsokból van a feltét. Mindig egyforma jó minőséget szolgálnak fel, barátokkal is szivesen jövünk ide nem csak a párommal, mindig sokan vannak!
Megosztom
Családi összejövetel -

Ózon Panzió étterme Nyíregyháza

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9.
Családi rendezvényre jöttünk ide 30 fővel. Húsleves volt és rántott hús vegyeskörettel. A felszolgálók nem álltak a helyzwt magaslatán de tudjuk be annak, hogy tanulók voltak. Az ételek maximum egy vasárnapi ebednek felelnek meg, szóval a szakácsra ráfér a fejlődés. Nem tartom valószínünek, hogy magamtól betérjek ide újra.
Megosztom
Vacsorához szól a nóta :) -

Kemencés Csárda Hajdúszoboszló

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9.
Egy ízig vérig magyaros étterembe lépünk be ahol népi hangszereken játszanak a zenészek. Kedvencünk a citerás csapat, olyan jó hangulatot tudnak teremteni, hogy kicsit feledtetik az ételek nem túl kimagasló minőségét. Rengeteg külföldi szokott itt vacsorázni, felkapott helyről beszélünk. Bár volt pár rossz tapasztalatom is, a petrezselymes krumit szárított petrezselyemből csinálták.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 8.
Már többször voltunk itt étketni de az régebben volt még a szülőkkel de emlékezetes maradt mert jó szájízzel távoztunk akkor is. Most párommal tértünk be remélve a jót! A darazsakat leszámítva minden rendben volt de az meg nem az étterem hibája. Az ételek bőségesek, ár érték aranyát tekintve megfelelőek. Kacsát ettem, elégedetten távoztam.
Megosztom
8 oldalon / 77 találat


TérképX