Deilinger étterem értékelései

Értékelései
15
29
77
9
4
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Deilinger értékeléseit!

Olvasd el Deilinger étterem értékeléseit!

Deilinger értékelései

2018. augusztusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Üzleti megbeszélés végeztével vendégeltek meg minket ezen a helyen. Igazi parasztos, magyaros ételeket kínáltak fel számunkra, bőségesen mindenből, sok feltéttel, hússal melyek ízletesen voltak elkészítve. Tökéletesen megvoltunk elégedve mindennel.
Aki vérbeli magyaros ételekre vágyik azok számára tökéletes megoldás a Silver Major!
Megosztom
2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Interneten böngészés útján esett a választás erre az az étteremre. Meggyőző volt a rengeteg feltöltött fotójuk, a kedvező árak, és minőségi ételek kínálata. Amikor megérkeztünk a külső nyitott részen foglaltunk helyet, pompás volt a kilátás, már ezért megéri ide beülni legalább egy limonádéra / kávéra. A személyzet azonnal sietett, sürgött forgott körülöttünk.
Megosztom
2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 29.
Nagyon jó a kialakítása az étteremnek, káprázatos a hely, az ételek rendkívül bőségesek, és hihetetlenül finomak. Az ízek harmonizálnak egymással ahogy illik. Bátran merem ajánlani bárki számára aki nem sajnál kicsivel többet áldozni a kulináris élvezetekre. A különböző színekkel nagyon jó hangulatot érnek el az étkezés alatt.
Megosztom
romantikus palacsintázás -

40-es Palacsintázó és Ételbár Debrecen

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 29.
Párommal érkeztünk a tett színhelyére, ahol két óriás palacsinta volt előttünk kiterülve. Mivel párom már többször járt itt, vagy rendeltek már innen, ezért ő mondta hogy most essen a választásunk erre a helyre. Én kókuszos palacsintát rendeltem, ami nem volt jó választás a részemről, száraz volt, nem volt finom.
Megosztom
Megvendégelés -

Paripa Csárda Debrecen

2017. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. január 29.
Mivel rendezvényre érkeztünk ezért árakat nem tudok mondani. Az ételek amiket felszolgáltak, megfelelt az elvárásainknak. Jót ettünk, ittunk, hangulatos környezetben. Mivel mezőgazdászokkal érkeztünk ezért parasztos ételeket tálaltak, a jelen lévők legnagyobb megelégedésére.
Ajánlanám mások számára is a helyet.
Megosztom
Záróra után is kiszolgáltak minket! -

Kismandula Cukrászda Debrecen

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 29.
Kevés rosszabb van annál, amikor a vendég záróra előtt érkezik, nos mi utána érkeztünk. Egy megrendelt tortáról volt szó, amiért mentünk de elkéstünk, már takarítottak a kasszákat lezárták. De kinyitották az ajtót és készségesen kiszolgáltak minket.
Maga a torta is nagyon finom volt. Ár érték aránya, megfelelő.
Szívesen vásárolnék tőlük ismét.
Megosztom
Esti meghitt vacsora kellemes környezetben -

Hotel Délibáb - Mirage Étterem & Kávézó Hajdúszoboszló

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 4.
Megfelelő módon vannak tálalva az ételek, elegáns, kellemes hely. Az ételek árai a minőséget, és különlegességet tükrözik. Bátran merem ajánlani az éttermet! Örömmel állapítottuk meg, hogy bor és pálinka választékuk is eléggé széles, bár enni mentünk nem pedig inni, mégis találtunk mindenből megkóstolni valót. Mindenből törekednek a magas minőségre, melyet tényleg meg is valósítanak.
Megosztom
8 oldalon / 77 találat


TérképX