Deilinger szállás értékelései

Értékelései
15
29
77
9
4
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Deilinger értékeléseit!

Olvasd el Deilinger szállás értékeléseit!

Gyermekáldás előtti utolsó pazar wellness hétvége! -

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 23.
Hálás vagyok a szálloda üzemeltetőjének és a személyzeti alkalmazottnak, hogy felejthetetlenné tették a gyermek áldás miatti utolsó hétvégénket. Káprázatos látvány tárult elénk, amikor az impozáns épületet belülről csodálhattuk meg. Belépvén a komplexumba a szemünk tágra nyílik az ámulattól. A belső építészet színei és formái már elárulják, hogy nem csak egy átlagos elegáns szállodába érkeztünk.
Megosztom
Igazi 4 csillag minden tekintetben -

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád

2020. januárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. január 12.
Kétségkívül a panoráma viszi a prímet! Egy hétvégét töltöttünk el a feleségemmel a helyen. Megnéztük a promóciós kisfilmjeiket a képeket, magával ragadott minket a hely hangulata. A valóság kicsit másabb. A személyzet minden tekintetben kiváló értékelést kap tőlünk, figyelmesek, kedvesek. Azonnal segítettek több alkalommal is ha kértünk valamit.
Megosztom
Konferencia egy kis feltöltődéssel -

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad

2019. decemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. december 4.
Üzleti partnerekkel érkeztünk ide. A kastély szépen rendben van tartva, a park rendezett. Parkolóhely van bőven. A szoba amit kaptunk szép tágas, a fürdőszobában külön szauna kapott helyet. Fenséges érzés volt ilyen közegben lenni, korabeli stílusú bútorok hűen tükrözik a kastélyt. A személyzet rendkívül figyelmes és szakképzett.
Megosztom
3 csillag superior, megéri az árát. -

Erzsébet Park Hotel Parádfürdô

2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Rokonaink hívtak meg minket, hogy töltsünk el velük itt egy hosszú hétvégét, mert ők nagyon szeretik a helyet. Sokak számára közkedvelt a hotel, ottlétünk alatt is kisebb tömeg volt. A wellness részleg több részlegből áll, és délután vacsora előtt kicsit zsúfolt annak ellenére, hogy tágas mindegyik tér.
Megosztom
Hajtás közbeni kiruccanás -

Golden Ball Club Hotel Gyôr

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 7.
Kapva kaptunk az alkalmon a feleségemmel, hogy eljöjjünk Győrbe Október elején, és hosszas keresgélés után a Golden Ballra esett a választás. Nagyon jó döntés volt részünkről. Autóval érkeztünk az ország másik végéből, volt bőven parkolóhely, viszonylag könnyedén megközelíthető a hely. 3 napot és 2 éjszakát töltöttünk itt.
Megosztom
Wellness szerű hétvége -

Hotel Laroba Alsóörs

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A recepciósok nagyon figyelmesek, a pincérek főleg tanoncokból állnak, még tanulniuk kell de jó úton haladnak. Takarítókra semmi panaszuk. Köszönjük a személyeznek a hétvégét. Wellness részleg átlagos, de ezért is választottuk mert van szauna, pezsgőfürdő, hideg-meleg vizes részleg stb. A luxus szobát választottuk, a baldahinos ággyal.
Megosztom
Továbbképzés + kikapcsolódás -

Lions Garden Hotel Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
A szállodában standard szobát foglaltunk a hétvégére reggelivel. Nem kell tőle sokat várni egyik hotelben sem hiszen nem luxus lakosztályról beszélünk. Volt sok pozitívum és jó pár negatívum is. Ami nagyon tetszett, hogy volt teaforraló a szobába bekészítve ez számunkra ebben a betegségekkel teli időszakban életmentő volt!
Megosztom
2018. februárban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. február 8.
Céges konferenciára érkeztünk ide párommal, sok helyen jártunk már de elsőre nevettünk 1-2 dolgon, lásd 2 kitömött oroszlán a bejáratnál bent. Mivel ismerjük a tulajdonos gondolkozásmódját és életvitelét, elfogadtuk hogy itt minden az ő élgondolása alapján lett kialakítva, ami nem feltétlen egyezik a mi ízlésünkkel.
Megosztom
2018. februárban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. február 8.
Céges konferenciára jöttünk párommal, kellemes meglepetés volt a szálloda. A belső kialakítása és a wellness részleg tükrözi teljes mértékben a 4 csillagot. Amikor időnk engedte a wellness részlegen pihentünk, a szaunákat barátokkal vettük igénybe akik szintén a konferenciára érkeztek. Tökéletes helyszíne akár egyéni és csoportos kikapcsolódásra is!
Megosztom
2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Méltán híres pihenőhelye Hajdúszoboszlónak, nem hiába a 4 csillagos minősítés. Tényleg nyújtja az összes paramétert amitől egy szálloda megkapja ezt a minősítést. A szállodai szobák ágya rendkívül kényelmes, komfortos, a superior szoba mérete kellően tágas. Ahogy illik tisztaság honol mindenhol amerre csak a szem ellát. Az ételek íze amiket kóstoltunk pazar!
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX