Egyfalatka étterem értékelései

Értékelései
2
12
10
6
1
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Egyfalatka értékeléseit!

Olvasd el Egyfalatka étterem értékeléseit!

Az egyik legjobb hely - vissza járunk -

Tornácos Étterem Hegykő

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 19.
Néhány nappal ezelőtt érkeztünk haza Hegykőről. Nagyon szeretünk ide járni, a Tornácosba pedig különösen. Félpanziós ellátással igényeltük az ellátást. Imádtam a borsófőzeléket marhapörkölttel, amit egyik este kóstoltam a vacsoránál. A desszertek minden este isteni finomak voltak. Jövünk még!
Megosztom
Isteni mákos guba -

Csi-Bi Pub Kismaros

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 19.
A közelben nyaraltunk, baráti társasággal. A fiúk elmentek Királyrétre túrázni, mi pedig a barátnőmmel felfedeztük a környéket. Délután fél 4 körül érkeztünk az étterembe. A teraszon foglaltunk helyet. Nagyon aranyos fiatal lány szolgált ki bennünket. A mákos guba és a hercegnőburgonyával tálalt camembert egyaránt isteni finom volt! Ajánlom mindenkinek!
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 28.
Egerben voltunk, hazafelé tartottunk a párommal és két gyermekkel. Szimpatikus volt a hely, így betértünk. Bár ne tettük volna! Leültünk a teraszon, de pár percig észre sem vették, hogy ott vagyunk. Női hang telefonon beszélt éppen, valahol bent az étteremben. Majd kijött a pincérnő. . . . Vagy be volt gyógyszerezve, vagy simán nem volt normális.
Megosztom
Felháborító volt -

Zöld Disznó Bisztró Verőce

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Átutazóban voltunk Verőcén. Találomra választottuk a helyet, nem mindennapi neve kíváncsivá tett bennünket, gondoltuk, kipróbáljuk. Bár ne tettük volna! Az étlap eléggé olvashatatlan, bár az ételek megnevezése tetszett, szépen meg volt fogalmazva. A túlságosan kacskaringós betűtípust lecserélném. Egyébként szimpatikusnak tűnt minden, a pincérnő kedves volt.
Megosztom
2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnapi kiruccanást tettünk a családdal a Tatai-tónál. Gondoltam, eszem egy igazi jó halászlét, egy halászcsárdában biztos, hogy nem fogok csalódni. Nem így történt, a halászlé nem volt elég forró, mint ahogy elvártam volna, a harcsaszelet benne pedig engem igazából valami fagyasztott halfilére emlékeztetett. Ehető volt, de többet vártam.
Megosztom
2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hagymaleves finom volt a napi menüben, a második viszont már hagyott némi kívánnivalót maga után. Minden étel mellé rizst kínáltak. A menühöz a salátát, vagy zöldségköretet pluszban kellett rendelni, nem adtak a menühöz még egy darab ubit sem. Az étel nem volt rossz, de úgy gondolom, a rizs mellé minimum hasábburgonyát kéne kínálni.
Megosztom
2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 23.
Tihanyban járva tértünk be ebbe az étterembe. Garda fesztivál zajlott éppen, az étterem tele volt vendégekkel. A kiszolgálás és az ételek minősége megfelelő volt. Nem tudnék kiemelkedő pozitívumot és negatívumot sem említeni, egy átlagos vacsorát fogyasztottunk el itt a párommal.
Megosztom
2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 25.
Hétvégi kirándulásból hazafelé tartva a párommal megéheztünk. Forró levesre vágytunk. Párom ajánlására ezt az éttermet választottuk,mivel ő már járt itt. Párom májgaluska levest kért, én pedig sütőtök krémlevest rendeltem. Mindketten elégedetten, jóllakottan távoztunk. Ajánlom másoknak is az éttermet, ha Győrben járnak, feltétlenül térjenek be.
Megosztom
2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014-ben jártam itt, nagyon pozitív véleményem volt az étteremről, ezért is csalódtam idén júliusban, mikor visszatértem. A pincér nem a megrendelt köretet hozta, a fokhagymakrémleves cipó helyett tányérban érkezett, amiről nem tájékoztatott előre, a 7 fős asztaltársaságunk tagjai nem tudtak együtt megebédelni,mivel az ételeket nem egyszerre hozták és az ételek minősége és kinézete sem volt jó.
Megosztom
Bátran ajánlom mindenkinek -

Csülök Csárda Esztergom

2013. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 4.
Amikor először jártam itt, még nem tudtam, mire számíthatok. Baráti társasággal tartottunk hazafelé, éhesek voltunk és fáradtak, melegünk volt és szomjasak voltunk. Sétáltunk lefelé a Bazilikától, keresve egy éttermet, akkor akadtunk rá a Csülök csárdára. Már az első benyomásunk nagyon pozitív volt, kedvesen fogadtak bennünket, a kiszolgálás és az ételek, italok is finomak voltak.
Megosztom


TérképX