Gajo étterem értékelései

Értékelései
10
13
9
2
0
0
11

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Gajo értékeléseit!

Olvasd el Gajo étterem értékeléseit!

Vendégváró hely -

Nádas Csárda Gyenesdiás

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 21.
A Szigetvári várból hazafelé álltunk meg kajálni. A hely jól néz ki, rendezett, sok vendég, udvarias és gyors kiszolgálás a sok vendég ellenére. A pincérek kedvesek, segítőkészek és udvariasak voltak. Az ételek amiket fogyasztottunk finomak és elegendő mennyiségűek voltak. Az árról most nem érdemes beszélni, mert mindenütt felnyomták a Balcsi körül.
Megosztom
Nem egy vendégváró hely -

Bajor Étterem és Vendégház Kecskemét

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 21.
Kecskeméten jártunk és kinéztük magunknak a szállás közelében azt a helyet, hogy megvacsorázzunk. Kivűlről nem nézett ki rosszul, ezért bementünk. Az már egy jel, hogy nem volt senki az étteremben, mármint vendég, de sajnos se egy pincér, se egy recepciós akitől kérdezhettünk volna, senki. Pár perces ténfergés után eljöttünk.
Megosztom
Nem lesz Lutri ha ide mész ebédelni -

Reskontó Étterem Debrecen

2020. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. július 21.
Debrecen belvárosában nagyon közel a Kossuth térhez van ez a nagyon hangulatos, szép, tiszta, rendezett étterem. Mindennap idejárok ebédelni de nagyon kedves, kiszolgálásban részesül mindenki aki ide betér. Az ételek minősége és mennyisége nagyon jó. Az ár-érték arány tökéletes. Tényleg nagyon barátságos hely.
Megosztom
2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
Ma voltunk egy itt egy másik héázaspárral ebédelni. Nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek nagyon finomak voltak. A kiszolgálás első osztályú és gyors. A környezet nagyon szép és elegáns egyszóval kiváló hely. A pincérek segítőkészek, kedvesek és udvariasak, de nem tolakodóak voltak. Nagyon kulturált és tiszta mellékhelyiség.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
Városi barangolás közben ugrottunk be egy kávéra és egy kis palacsintára. A hölgy nagyon kedves, gyors és figyelmes volt a kiszolgálásnál. Mi teljesen elégedettek voltunk vele. Rendezett tiszta hely. A kávé jó volt a választott palacsinta és az ízesítés is finom volt. Sok külföldi volt a hölgy perfektül beszélt velük és kedvesen szolgálta ki a vendégeket.
Megosztom
2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy másik házaspárral tartottuk itt a névnapunkat. Teljes mértékben elégedettek voltunk mind a négyen. Az ételek nagyon finomak voltak, a desszert nekem különösen ízlett. Az italokból amit kértünk az kiváló volt. A pincér nem nyomulós, de kedves udvarias volt. Azt, hogy egy kicsit drága eddig is tudtuk, de kevés olyan hely van ami olcsó és jó minőségű is.
Megosztom
2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 15.
Először is nagyon jó helyen van, mert a központ kiválóan alkalmas, hogy bárki betérhessen. nagyon kedves és figyelmes a kiszolgálás. A hölgyek nagyon aranyosak. Maga a fagylalt költemények meg csodálatos ízvilágot adnak. Sokféle választék van és tényleg nagyon finomak. Az ember szinte mindegyiket megkívánja.
Megosztom
2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 20.
Egy nyugdíjas kollega búcsú vacsoráján voltunk itt. Nagyon hangulatos, barátságos,tiszta hely. A kaja nagyon finom és bőséges, alig bírtuk megenni, pedig ittunk előtte eleget, hogy legyen étvágy gerjesztő. A pálinkák nagyon klasszak voltak, ár-értékben olyan amilyen egy minőségi hely ma minden hol.
Megosztom
2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 15.
Egy másik házaspárral jártunk ott egy névnapot ünnepeltünk. Előre foglaltunk asztalt így nem volt probléma a telt ház. A pincér nagyon udvarias volt a kiszolgálással. A kaja amit fogyasztottunk, mind mennyiségben, mind minőségben teljesen klassz volt. Az étel ár érték aránya elfogadható, bár nyilván nem olcsó. Az italok egy kicsit drágák, de melyik jó étteremben nem az.
Megosztom


TérképX