2019. októberben, a párjával járt itt

Értékelt: 2019. december 15. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Október végén töltöttünk pár napot Bogácson. Az ország egyik kis gyöngyszeme ez a kis falu! Kőkorszaki Pocak-tömő Étterem kellemes kis hely. Tiszta, rendezett. A felszolgálás gyors az ételek finomak. Tálat rendeltünk,jól belaktunk a maradékot pedig elvittük. . . . később folytattuk a pocak tömést! Mindenkinek ajánlom ezt a helyet aki ellátogat Bogácsra, nem fog csalódni.
2018. márciusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2018. március 20.
A hely Eger központi részén található. Kellemes kirándulás közben tértünk be farkas éhesen. Tengergyümölcse pizzát rendeltem, párom juhtúrósat. A kiszolgálás kedves volt, a pizzák gyorsan elkészültek. A pizza gazdag volt, az ízei isteni finomak. Tökéletes,a legfinomabb pizzát ettem, Az árak korrektek. Legközelebb is, ha erre kirándulunk betérünk enni egy finom pizzát.
2017. augusztusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2017. december 20.
Kutyát sétáltatva spontán jött az ötlet,hogy kipróbáljuk az éttermet. Első benyomásom pozitív volt a kerthelyiségbe beengedtek minket, sőt még kis tálkában a meleg miatt még vizet is kapott a kutyusunk. Jól eső figyelmesség, hiszen nyár vége volt és rekkenő meleg. A felszolgálás gyors volt, igaz rajtunk kívül csak egy család étkezett a benti részben.
Olyan hely, ahova szívesen bemegy az ember.
- 2016. áprilisban, a párjával járt itt

Értékelt: 2016. április 23. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az éttermet párommal látogattuk meg. Kétszemélyes tálat ettünk, ami nagyon bőséges és finom volt. A kiszolgálás kedves, figyelmes. Maga a hely központi helyen fekszik,a városközpontban. Letisztult stílusú és tiszta. Következő alkalommal korlátlan ebéden voltunk. Az árban, ami nagyon kedvező finom ételeket,levesek, készételek és még desszert is volt.
Mindenkinek ajánlom ezt a helyet, hiszen az ár-érték aránya figyelemreméltó.
Hasznos volt ez az értékelés?
Finom ételek, csodálatos környezet.
- 2016. februárban, családjával járt itt

Értékelt: 2016. március 24.
Gyönyörű dombos vidéki környezet,az ételek nagyon finomak. Kiváló minőségű húsok, első osztályú alapanyagok. Sokszor ettünk itt és sosem csalódtunk. Az ár-érték arány megfelelő,hiszen az adagok bőségesek. Többször van az év folyamán torkos szerda, csütörtök, ilyenkor mindig elmegyünk. Kedvesek és figyelmesek és profik a felszolgálók. Csak ajánlani tudom.