Judit023 étterem értékelései

Értékelései
11
15
5
12
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Judit023 értékeléseit!

Olvasd el Judit023 étterem értékeléseit!

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Október végén töltöttünk pár napot Bogácson. Az ország egyik kis gyöngyszeme ez a kis falu! Kőkorszaki Pocak-tömő Étterem kellemes kis hely. Tiszta, rendezett. A felszolgálás gyors az ételek finomak. Tálat rendeltünk,jól belaktunk a maradékot pedig elvittük. . . . később folytattuk a pocak tömést! Mindenkinek ajánlom ezt a helyet aki ellátogat Bogácsra, nem fog csalódni.
Megosztom
Isteni finom pizzák -

Peppino Pizzéria & Étterem Eger

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 20.
A hely Eger központi részén található. Kellemes kirándulás közben tértünk be farkas éhesen. Tengergyümölcse pizzát rendeltem, párom juhtúrósat. A kiszolgálás kedves volt, a pizzák gyorsan elkészültek. A pizza gazdag volt, az ízei isteni finomak. Tökéletes,a legfinomabb pizzát ettem, Az árak korrektek. Legközelebb is, ha erre kirándulunk betérünk enni egy finom pizzát.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 20.
Kutyát sétáltatva spontán jött az ötlet,hogy kipróbáljuk az éttermet. Első benyomásom pozitív volt a kerthelyiségbe beengedtek minket, sőt még kis tálkában a meleg miatt még vizet is kapott a kutyusunk. Jól eső figyelmesség, hiszen nyár vége volt és rekkenő meleg. A felszolgálás gyors volt, igaz rajtunk kívül csak egy család étkezett a benti részben.
Megosztom
Olyan hely, ahova szívesen bemegy az ember. -

Centrál Borház Étterem Érd

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az éttermet párommal látogattuk meg. Kétszemélyes tálat ettünk, ami nagyon bőséges és finom volt. A kiszolgálás kedves, figyelmes. Maga a hely központi helyen fekszik,a városközpontban. Letisztult stílusú és tiszta. Következő alkalommal korlátlan ebéden voltunk. Az árban, ami nagyon kedvező finom ételeket,levesek, készételek és még desszert is volt.
Megosztom
Finom ételek, csodálatos környezet. -

Tordasi Csárda Tordas

2016. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. március 24.
Gyönyörű dombos vidéki környezet,az ételek nagyon finomak. Kiváló minőségű húsok, első osztályú alapanyagok. Sokszor ettünk itt és sosem csalódtunk. Az ár-érték arány megfelelő,hiszen az adagok bőségesek. Többször van az év folyamán torkos szerda, csütörtök, ilyenkor mindig elmegyünk. Kedvesek és figyelmesek és profik a felszolgálók. Csak ajánlani tudom.
Megosztom


TérképX