lolly
2053845
Országjáró - 44 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Fotói
45 fotó
Itt járt már

lolly adatlapja

81Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Tésztakedvelő  •  Aktívan pihenő  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2014.06.24
Utoljára itt2025.08.25

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2025. augusztus 24.barátokkal járt itt
Nem vártam sokat tőle ,igy nem is csalódtam akkorát. . kinézetre még el is menne a hely ,Bár a forgalmas ut miatt a parkolás kicsit necces de megoldható nőnek is;)
Kijött egy pincérnek nevezett csávó aki mintha fogykos lett volna vagy lehet autista? . . . . nem tudom fura volt ez tény. .
Kiváló 2025. augusztus 25.barátokkal járt itt
Varázslatos a környezet ,csend nyugalom ha megérkezel Garábra ,most jártam itt elöször de nem utoljara:) ezt mar akkor eldöntöttem
A grabensia egyik apartmanjában szálltam meg ,igy a reggeli az étterembe volt 8 30 tol ,ami nekem kicsit késő de korán kelőként is leküzdőttem kávé iránti mérhetetlen vágyam. . és vártam.
Felhasználó fényképei:
Ambrus Apát Fogadó Garáb - Ambrus Apát Fogadó Garáb - Ambrus Apát Fogadó Garáb -
Kihagyhatatlan 2024. szeptember 3.a párjával járt itt
Egy vasárnapi forro napon néztük meg a muzeumot,ami szép környezetben árnyékot ado fák alatt talalható a zala folyo mentén
olcso belépő volt és semmi tömeg akkor, ez mar pozitiv volt nekem. biztos sokan vannak mikor rendezveny van vagy valami programot szerveznek ide
a belépő helyseg sokat mutato ,tiszta ,kulturalt, a mosdok is szinten.