Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
38
365
401
0
3
4257

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Étterem teszt 174.- Mezőkövesdi ,,boglár,, -

Boglárka Étterem Mezőkövesd

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 1.
Még mindig Mezőkövesd,a hotel vendégei vagyunk,de kis családi ünnepségünkre kevésbé zsufolt,meghittebb helyet keresünk. A Turul nem tetszett,a Kis Pipából kifordultunk,nézzük a helyi éllovast az ittjartam. hu oldalán. Csendes kis utca,megközeliteni és parkolni is könnyű. Tegnap foglaltunk asztalt óvatosságból,de rajtunk kivűl senki sincs,vége a szezonnak,holnap már november.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 29. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hotel vendégei vagyunk,igy megnézzük az éttermet is. Tavaly több hasonló kaliberű hotelban voltunk,igy van összehasonlitási alapunk. Háát nagyon nem azonos súlycsoport. Nagyon szép az étterem,a bárpult,elegánsak a pincérek. Az első asztalhoz ülünk le,ez hiba volt. Tőlünk 4 méterre biliárdoznak,a gyerekek bujócskáznak,hátunk mögött 20 méterrel torna folyik.
Megosztom
Étterem teszt 171.- kocsmaétterem -

Turul Vendéglő Mezőkövesd

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 29.
Idegen város,tehát az ittjartam. hu táborára hagyatkozunk,és a helyi ezüstérmest a Turult választjuk ebédünk elkövetésére. Délidő,telt ház,éppen ebédkihordás van,sorban állnak a helyiek. Mi választunk egy asztalt és leülünk,majd jön valaki. Jött. Étlap,mit iszunk,el. A hely II. osztályu,ez csak a feliratból derül ki.
Megosztom


TérképX