Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
38
365
401
0
3
4257

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Étterem teszt 330.- hazai ízek -

Patkós Csárda Tiszafüred

2019. novemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ismét szülőfalunkba látogatunk,ilyenkor kötelező program a Patkós! Október 23-án nem jutottunk be,akkora tömeg volt,most kong az ürességtől. Igaz,szakad az eső és délután 4 óra van. Érkezünk 15,51-kor. Emberünk és asszonyunk tüsténtkedik körülöttünk,étlapot kapunk,mire kihozza az italokat,addig felszedtük az állunkat a padlóról - az étlap láttán - és rendelünk!
Megosztom
Étterem teszt 250.- túlterhelés -

Patkós Csárda Tiszafüred

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 4 napos ünnepen járunk erre,s ilyenkor kötelező program a Patkós. Telt ház van, autók hossza sora a csárda előtt. Tavaly csak a különterembe jutottunk be,most a pultoslány a teraszt javasolja,mi inkább kivárjuk mig üresedik egy asztal. Érkezés után,rendelünk 15,00-kor. Az étlap bővült,a személyzet is,de szükség is van rá.
Megosztom
Étterem teszt 178.- beugrás -

Patkós Csárda Tiszafüred

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 26.
Régi kedvenc helyünk,nemrég is voltunk itt,a pincérhölgy megismer bennünket. Talán ennek köszönhető, hogy helyet kapunk,mert tömve van az étterem,ennyi embert én még itt nem láttam. A halottak napjára útra kel a fél ország,ahogy mi is. Nem férünk be,de mint kiderűlt,van egy különterem,, ,ott már van egy csapat,, de maguk még beférnek felkiáltással helyet kapunk.
Megosztom
Étterem teszt 113.- régi kerékvágás -

Balneum Hotel étterme Tiszafüred

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát ha tudom hogy wellness hétvégét nyerhetek. . . . Előbb írtam volna értékelést. Harmadszor járunk a hotelben, éppen most wellness hétvége ürügyén. Tulajdonképpen a szállás értékelésekbe kellene írnom. De oda már nem lépek be, pedig a hotel kifogástalan. Kedves, segítőkész recepciós, mindent elintézett nekünk. Vacsora. Az étterem nagyon tetszik.
Megosztom
Étterem teszt: betyárok asztalánál...... -

Patkós Csárda Tiszafüred

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . . ebédelünk ma, mivel ismét hazalâtogatunk. A régi ízek emléke ismét ide csábít bennünket. Telt ház van, de lehet parkolót találni. A megközelítés főúton könnyed vezetési gyakorlat. Azonnal kapunk étlapot, pedig sokan vagyunk, egy busznyi vendég ebédel. A leves természetesen Újházi, méghozzá kiváló, 12 perc alatt felszolgaljak.
Megosztom
Étterem teszt 1o. -

Patkós Csárda Tiszafüred

2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szülőfalunkba látogattunk, s visszafelé választottuk a csárdát ebéd,, . Megközelítés kiváló, a parkolás könnyű és hely bőven van. Vasárnap délután színte telt ház. Az étlap jó, választék bőséges. Komoly hiba,,, fehér,, leves már nincs. Esetünkben Újhàzi tyukleves amit itt kiválóan főznek. Helyette Jókai bablevest ettünk, kiváló volt, bográcsban tálalva.
Megosztom


TérképX