Mancikaneni étterem értékelései

Értékelései
6
17
15
12
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mancikaneni értékeléseit!

Olvasd el Mancikaneni étterem értékeléseit!

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csodálatos őszi hétvégen ebédeltünk a Tengerszem panzió éttermében. A csapolt sörök között nem voltak jó magyar hagyományos sörök. A harcsa halászlé iszap ízű volt, amit jeleztünk és visszaküldtünk, még is felszámoltak. A cigánypecsenye megmelegített és rágós hús volt. NE sírjanak vendéglátósok, hogy nincsen vendég, nektek az a baj, hogy van! ! !
Megosztom
Nem nagy szám! -

Mahagóni Étterem Tata

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 11.
Tatai kirándulás alkalmával ebédeltünk a Mahagóni étteremben. Az ételek igen átlagosak, a kacsa combhoz kiszolgált burgundi mártásnak köze sem volt az eredetihez, az volt az érzésünk, hogy valamilyen bolti mártást kaptunk. A somlói kifejezetten rossz volt. A női WC megoldás kritikán aluli a mellékhelységbe vezető szőnyeges lépcső olyan koszos volt, hogy az volt az érzésünk, hogy legalább egy évig nem takarítottak.
Megosztom
2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 16.
Minden évben adventkor meglátogatjuk egy-egy várost, most Kecskemétre esett a választásunk! Belváros megtekintése után beültünk megebédelni a Kecskeméti Csárda nevű vendéglőbe. Az volt az érzésünk, hogy haverokhoz benéztünk egy ebédre. Baráti fogattatás, hangulatos és kellemes hely, finomak az ételek, bőséges adagok, tökéletes ár/értek arány.
Megosztom
2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 15.
Minden annyira tökéletes volt, hogy nincs miről beszélni! ! ! ! Különös dicséret jár a konyha főnöknek! Az alábbiakat csak azért írom le, mert kevés a karakter az értékelési szövegben:
Ez ételkínálat és minőség kiváló volt. A személyzet kedves, a szobák tiszták és hangulatosak, matracok kényelmesek. Mi kell még? ! Csak így tovább! ! ! !
Megosztom
Tökéletes ár/értek arany -

Malomkert Hotel étterme Nagybörzsöny

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 24.
Gyönyörű októberi napon kirándulás során ebédeltünk a Panzió éttermében,
svéd asztalos lehetősséget választottunk. Az ételek finomak voltak a választék gondosan megtervezett és bőséges. Az elfogyott ételeket gyorsan pótoltak. Nagyon jó hangulatú hely, kedves kiszolgálás, szép környezet. P. S.
Megosztom
Nagyon kellemes hely -

Duna Csárda Göd

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jó elhelyezkedése: Duna-parti séta lehetősséggel, bicikliúttal, gyermek játszótérrel. Nyári időszakban többször meg is fürödtünk a Dunában.
Jók az ételek, gyors a kiszolgálás, kellemes a környezet.
Ár/értek arány egyensúlyban van!
Próbáljatok ki, csak ajánlani tudok ezt a helyet!
Megosztom
Gyengébb a vártnál -

Betyár Tanya Kajálda Nagykáta

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ahogyan beléptünk, megcsapott a fáradt olaj szaga, de inkább bűze. Sokan mondanának, hogy ez természetes egy étteremben. NEM, nem természetes! A keserű olajszag egy figyelmeztető jel, amire sajnos nem figyeltünk. Ebből kifolyólag a cigánypecsenye is kesernyés ízű volt.
Megosztom
Gyengébb a vártnál -

Floga Grill Budapest

2019. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. március 13.
Házhoz szállítással kértünk a gyrost pitában, az volt az első és az utolsó rendelésünk. Sajnos az étel már csak langyos volt (60 perc a szállítási idő)és az árhoz képest kicsi az adag. De a sült krumpli "kiverte a biztosítékot", gyakorlatilag "tegnapi krumpli" minőséget kaptunk, kemény, állót és íztelen volt. Szerintünk nem ilyen az IGAZI GÖRÖG gyros!
Megosztom
Itt szívvel, lélekkel csinálják! -

Vasparipa Falatozó Zebegény

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 11.
Bár nehezen voltak elérhetők, sikerült foglalnom az asztalt. Nagyon megérte! Meleg hangulat, családias légkör, finomak az ételek. Nagyon ízlett a burgonya krémleves, különleges savanyusság, macaron desszert. A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt. Nem hétköznapi falatozó, mindenen látszódott gondoskodó női kéz, ötletes megoldások.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Tényleg minden jó volt: a wellness, a környezet, a tisztaság, a személyzet, de a konyha nem jött be. Nem értem, miért kell belerakni vadhús pörköltbe a borókabogyót, a marhahúshoz használni fahéjat a májhoz zsályát? ? ? ? ? ! ! ! ! A hangzatos nevű ételekkel együtt idegen ízeket kaptunk, ami nem adott semmi gasztronómiai élményt.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX