m_maya étterem értékelései

Értékelései
2
9
29
31
0
0
38

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg m_maya értékeléseit!

Olvasd el m_maya étterem értékeléseit!

Félig nyers lángos -

Bambi Gyors Étkezde Oroszlány

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 16.
Kimondottan lángost szerettünk volna menni, ezért tértünk be. Frissen készült, így természetes volt, hogy várnunk kell rá. Addig leültünk az egyik asztalhoz. Közel 20 perc várakozás után meg is érkezett a lángosunk, ami kb 5 cm vastag volt, nem volt rendesen átsütve, a közepe nyers volt, íz íze pedig inkább a fánkra hasonlított. Ehetetlen volt. . .
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 4.
Szeretem a KFC -s ételeket. Az budaörsi Auchan egyik étterme egy kis KFC. Többször jártunk már itt. Még ebédidőben is gyorsan megy a sor, nem kell sokat várni. Rendelés után sorszámot kapunk, és egy digitális kijelzőn lehet követni, hogy hol tart a rendelés. Az üdítős poharat korlátlanul után lehet tölteni. Az ételek finomak, hozzák a megszokott KFC minőséget, ízeket.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 4.
Többször ettünk már ebben az étteremben. Az is előfordult, hogy csak enni tértünk be, de nem vettünk semmit. :)
Mind a reggeli, mind az ebéd kínálat bőséges és változatos és vannak különlegességek is. A húsgolyók nagyon finomak. Az ételadagok bőségesek, kisebb étkűeknek bőven elég a gyerekmenü is. A főtt ételek folyamatosan frissen készülnek.
Megosztom
Drága, de finom -

Starbucks - Auchan Budaörs

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk a budaörsi Starbucksban. A hely hangulatos és tiszta. A kiszolgálás kedves és segítőkész volt. Nem tudtunk eldönteni, hogy mit igyunk, az eladó segített a választásban. Két kis adag latte-t kértünk (ami annak ellenére hogy kis adag, kb 3 dl volt). Papírpohárban kapuk meg, míg mindenki más bögrében kapta az italt, amit kért.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 26.
Eddig csak menüt ettem ebben az étteremben. Az ízvilág jó, a mennyiség is elég, azonban minden alkalommal szinte hideg volt az étel. A menü ára helyi viszonylatban inkább magasnak számít. (Az italok szintén drágák. )
Az étterem tiszta, belső elrendezése hangulatos, de semmi extra nincs benne. A kiszolgálás lehetne kedvesebb, de lehet, hogy csak rossz napokat fogtam ki.
Megosztom
Bolt és kávézó -

Gusto Delicate Tata

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 6.
Gourmet bolt és igényes kávézó egyben. Többféle kávé, tea, bor és sütemény közül lehet választani helyben fogyasztásra és elvitelre is. A hely nagyon hangulatos és tiszta. A bolt rész és a kávézó rész bár egy légtérben van, mégis külön. Akár üzleti tárgyalásra, akár csak beszélgetésre alkalmas hangulatos hely. A kiszolgálás nagyon kedves és előzékeny.
Megosztom
A legjobb kávézó a városban -

Cafe Frei Tatabánya

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 6.
Kedves, gyors kiszolgálás.
Nagyon finom és sokféle - akár koffeinmentes - kávé van. A sütik is nagyon finomak. Az kávézó tiszta, a személyzet kedves.
Megosztom
Svédasztalos ebéd -

V8 Vendéglő Oroszlány

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A vendéglő egy része amerikai autóülésekkel, díszekkel van megcsinálva. Kellemes, nem hétköznapi hangulatot kölcsönöz a helynek. A többi részen normál asztalok és székek vannak. A svédasztalos ebédelést vettük igénybe. Fejenként 1. 500 Ft/ fő áron egy órán keresztül ehettünk a kitett ételekből. Amiket ettünk azok finomak voltak, de a melegítésük nem volt megfelelő, a legtöbb étel langyos volt csak.
Megosztom
Óriáspalacsinták hatalmas választékban -

RegDE Palacsintázó Budapest

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 7.
A bónusz brigádon vettem a kupont, mert amúgy is terveztünk egy budapesti kirándulást. A főútról könnyen megtalálható a hely. Kint és bent is le lehet ülni. Mivel a kinti rész nem tetszett (utca, járda), forgalmasnak tűnt, és a sok járókelő miatt nem igáz higiénikus, inkább bent ültünk le. A kuponunk tartalmazott két óriás palacsintát és két limonádét.
Megosztom
A legjobb fagyizó a városban -

Vanília Fagyizó Tatabánya

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 18.
A Vanília fagyizó Tatabánya lakótelepi részén egy tízemeletes ház aljában bújik meg. A kis fagyizóban van pár asztal, ahol le lehet ülni, illetve a bejárat előtti padokon is el lehet fogyasztani a fagyit. Az ízekben még sohasem csalódtam, bizton állíthatom az egész városban (megyében, országban) itt van a legfinomabb fagyi. Vannak különlegességek is (pl.
Megosztom
3 oldalon / 29 találat


TérképX