Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
mutterandi
94466
Országjáró - 12 városban járt már
Fotói
66 fotó
Itt járt már

mutterandi adatlapja

17Értékelés
9
4
4
66
Bemutatkozás
Szeretek utazni, túrázni, a természeti (hegyek, sziklák, vízesések,...) és épített környezet (várak, kastélyok, szobrok,...) szépségeire rácsodálkozni. Egy hatalmas túra után jót wellnessezni, s megkoronázni a napot egy gasztronómiai élménnyel. Visszatérő vendég vagyok a Bükkbe és Mátrába,valamint a Bakonyba és a Tisza-tóhoz.
Így utazok, így járok étterembe
Legtöbbször férjemmel kettesben, olykor viszont gyermekeinkkel, unokákkal utazunk, túrázunk, kirándulunk, wellnessezünk.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Spórolós utazó  •  Ár-érték figyelő  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Wellness-mániás
Regisztráció2014.06.20
Utoljára itt2024.01.23

Néhány kiemelt értékelés

2023. szeptember 2.a párjával járt itt
Házassági évfordulónk napján augusztus 6. -án érkeztünk a hotelbe egy 3 napos pihenésre. Mivel korán értünk oda, gondoltuk ott fogunk ebédelni. Sajnos erre (a félpanzión kívül) nem volt lehetőség nagy meglepetésünkre. A hotel személyzete kedvesen, segítőkészen fogadott bennünket és ajánlottak is gyorsan étkezési lehetőséget a közelben.
5Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
4Kényelem
3Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Tündérkert Hotel Noszvaj - Tündérkert Hotel Noszvaj - Tündérkert Hotel Noszvaj - Tündérkert Hotel Noszvaj - Tündérkert Hotel Noszvaj - Tündérkert Hotel Noszvaj - Tündérkert Hotel Noszvaj - Tündérkert Hotel Noszvaj -
Még több kép (5 db) >>
Kihagyható 2023. augusztus 29.a párjával járt itt
A nyári nyitva tartás jelenleg 10:00-18:00-ig. Belépő ára: 800,- Ft. (Pedagógus kedvezmény nem vehető igénybe! ) Parkolási lehetőség lenn a Csendülő melletti parkolóban, illetve fenn a temető mellett. Az interneten előzetesen tájékozódva ezt olvastam: ,,A Farkaskő Művésztelep Noszvaj legizgalmasabb látványossága.
Felhasználó fényképei:
Noszvaji barlanglakások Noszvaj - Noszvaji barlanglakások Noszvaj - Noszvaji barlanglakások Noszvaj -
Kihagyhatatlan 2023. augusztus 29.a párjával járt itt
Noszvaj - Síkfőkút a településtől egy kőhajításnyira fekszik, gyalogosan könnyű sétával is elérhető Noszvaj településről. Kiérve két csodálatos tó, egy alsó- és egy felső tó tárul szemünk elé, fenn a domboldalban nyaralók, vendégházak, lombházak, glampingok (buborékházak) bújnak meg. A tó mellett fekszik a Síkfőkút hotel.
Felhasználó fényképei:
Síkfőkút Noszvaj - Síkfőkút Noszvaj - Síkfőkút Noszvaj - Síkfőkút Noszvaj - Síkfőkút Noszvaj - Síkfőkút Noszvaj -
Még több kép (3 db) >>