2025. április 21.a párjával járt itt 55 Párommal töltöttünk el itt 3 hétköznapot. Kevés vendég volt így nem kellett kerülgetni egymást. A wellness részleg így üres volt,de ez nem is profilja a fogadónak. Egy finn szauna,egy merülő medence és két jakuzzi bőven elegendő volt. Jó idő esetén 30 méterre ott van a szabadstrand. A személyzet,tisztaság,információ ober gutt.
Van kilátás a lépartra és lehet jókora sétákat tenni a parton. Van lehetőség hajózó engedély nélkül is motoros kis hajót bérelni. A Mi esetünkben a kis létszám miatt nem svédasztalos volt a reggeli és a vacsora,de amit felkináltak az bőséges,minőségi és elegendő volt. Külön meglepetés volt az egészen jól felszerelt kondi terem. A szobához tartozó hatalmas terasz és a kilátás maga volt a csoda. A szoba tiszta,rendezett és gusztusos volt. Egyedül a hütőgépet hiányoltuk,valamint a TV külön betanulást igényelt. Ám ez nem vette el a kedvünket és szeretnénk még visszatérni máskor is. Ajánlom,mert az ár/érték jó.
2025. április 21.a párjával járt itt 55 Párommal jártunk itt,mert a neten Lujzikáról / vadmalac / voltak információk és a párom még nem látott közelről csöpp vadmalacot. Nos, Mi pécsről jöttünk ide,de valami varázslatos park fogadott Minket. Rend,tisztaság,szelid "vadak" kedves és információval bőven rendelkező alkalmazottak.
A belépéskor volt mód szárnyas és patás eledelt is vásárolni a belépő mellé. Ami az etetést illeti az mindenhol ki volt táblázva hol nem ajánlatos próbálkozni vele,mert nem mindegyik jószág barátságos. Ez főleg a nagytestű szárnyasoknál volt jellemző. De! De ahol volt mód ott a kézből táplálkoztak és hagyták magukat simogatni is. Gyerekeknek ez egy fenomális élmény lehet. Sajnos a mentett állatokat nem lehetett látogatni,mert az a részleg zárva volt. Ám így is megérte eljönni és vissza fogunk még jönni a gyerköcökkel,mert ezt kihagyni nem szabad,hiszen az BŰN lenne ! ! ! !
2025. február 2.a párjával járt itt 45 Párommal jöttünk körülnézni ebbe a nyugati szögletbe. Elözetes félelmünk ellenére a város közepén,kényelmes és közeli volt a parkolás. A recepción készséges volt a személyzet és gyors volt a bejelentkezés. Különféle programokra és látnivalókra hívták fel a figyelmünket.
A szoba tiszta,kényelmes volt és a FŐ térre nézett ami azért is volt nagyszerű,mert gyönyörű a kilátás. Nos a fűtés szakaszosan működött,de nem fáztunk,mert a komfort érzetünknek pont elegendő volt. Nekünk nagyon tetszett a belső tér és a wellnes ami nem nagy,de a hotelnek nem is ez a profilja. Reggeli - vacsora elegendő és választékos volt. Mindig mozogott a személyzet és pótolta az elfogyó készletet. Igazából Ferenc Józsefet állitólagos mondását tudnám ídézni /módositva/ ,miszerint is: - "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg voltunk elégedve" Jövünk még vissza.
2024. július 2.a párjával járt itt 55 Egy napra mentünk le a Párommal,mert ismerősök meséltek a helyről. MEGÉRTE. Csodálatos környezet,panoráma,rendezett park és csend. Udvarias személyzet. A recepción megemlitették a fakultatív pince látogatást és borkostólást. Nos ezt MINDENKI használja ki,mert a 2 órás séta alatt bepillantást kaphattunk a Takler család elhivatottságáról és szakértelméről.
Az idegenvezető humorosan,de hozzáértőn beszélt arról honnan indult és hová érkezett a Családi vállalkozás. A szoba 2 Embernek elegendő,de tiszta és felszerelt. Ám itt volt az egyetlen hiba. Nem volt kispárna. Wellness részleg tiszta,felszerelt és alig volt vendég. A pihenő teraszról csodálatos panorámát nyújtott a Sárközre. Egyébként a wellnest külsősök is ígyénybe vehetik. Konkluzió: ide máskor is leugrunk,mert megfogta a hely és a környék a fantáziánkat.
2024. július 2.a párjával járt itt 55 Könnyen megtalálható a szálloda,mert jól ki van táblázva. A zárt parkoló is meglett egy vissza fordulással. A recepción kedvesen fogadtak és sok helyi dologra hívták fel a figyelmünket. A szoba és a fürdő tágas és tiszta volt. Az erkélyről egy gondosan karbantartott sátányra nyílt kilátás. A személyzet NAGYON udvariasan viselkedett.
Köszönönjük! ! A konyha kíváló. A vacsora és a reggeli is bőséges és választékos. Ami elfogyóban volt azt azonnal pótolták. A pincérek sürögtek-forogtak,de nem léptek be a magánszférába. Így kell csinálni. Ami pedig a Balatont illeti,arra nincs a szállodának saját kijárata,de a bejáraton kilépve 100 m gyaloglás után egy tiszta,tágas,mindennel felszerelt szabad strand fogadja a vendéget. PAZAR. Jaaaah. A büfék is kúlturált árakkal dolgoznak. A szálló wellness részlege nagyon igényesen van kialakíta. Tiszta,csendes,jól felszerelt és nem volt zsúfolt. De, és ez a lényeg. Saját kinti nedencéje van a szállónak,így nem kell a Balatonhoz lemenni. A medence teraszáról szép kilátás nyílt a Balatonra. Összességében csak annyit tudok mondani: - Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg voltunk elégedve. -
2023. december 26.a párjával járt itt 55 A GPS nagy segitség,mert a szállóhoz vezető út szétbombázva. Maga a Hotel szép,modern,tiszta és otthonos. A recepción kedvesek a hölgyek és mindenről informálnak. Ám már itt kezdödőtt a bibi. A szálló előtt csak addig lehet parkolni ameddig az Ember elintézi a hivatalos ügyeit és bepakol a szobába. Utána GO és keress parkolót.
Mi 300 méterre találtunk. Persze a parkoló mgtalálása után a recepción segitettek napi jegyet venni ami 1800ft/nap. Ezt nagyon furcsának találtuk,de még mindig jobb,mint a közeli mélygarázs napi 4500 ft-ért. A wellnes fantasztikus és bőven elfértünk. Igaz hétköznapokon voltunk ott. Ám ami fantasztikus az az ellátás. Kitünő,ízletes és bőséges. Ami éppen fogyóban volt azt kérés nélkül is és azonnal pótolták. És a desszertek! ! Az aztán nem semmi. Saját cukrászuk készitette és kreálta a csodákat. GRATULA! ! Végül is ez és a szálloda elhelyezkedés kárpótolt a nehezségekért. Rengeteg látnivaló van 3--400 méteren belül. Tehát unatkozni nincs idő és nem is érdemes.
2023. december 26.a párjával járt itt 55 Párommal jártunk itt és meglepödtünk. Tisztaság mindenütt és nincs a más,hasonló helyeken tapasztalt odür. A jószágok tiszták és barátságosak. Vannak amelyikek szabadon járkálnak,de nem félnek az Emberektől. A háló mögöttiek is kiváncsian odajönnek és egyik-másikat simogatni is lehet.
A portán lehet vásárolni Zoo eledelt amit szeretettel elfogadnak és böködnek a további falatokért. Összeségében gyerekes családoknak is ajánlani tudom,mert csuda egy hely. Nincs messze a várostól és saját parkolóval rendelkezik. Jaaaah. A személyzet szívesen osztja meg a tapasztalait és érdekességeket is mesélnek a park életéből.
2023. december 13.a párjával járt itt 45 A Párommal,ha Kecskemét felé utazunk itt MINDIG megállunk. Jó parkolási lehetőség,szép környezet,udvarias és gyors személyzet valamint kitűnő minőségű és bő választék. NYÁMI ! ! Csak javasolni tudom,mert az árak nem a fellegekben járnak. 2 főre kávéval,itallal és étellel 6 ezer forintba került.
Hazafelé a 3 szenyó / 3 óriási / kávé,ital 2700 ft. Jöjjenek és csodálkozzanak.
2023. december 13.a párjával járt itt 55 A Párommal már jártunk itt,de mégis meglepetésekkel fogadott a szálloda. A legjobb az,hogy zárt átkelési lehetőség van a szálló és a wellnes valamint az étkező között. Tiszta és nagy parkoló várja a vendégeket ahonnan könnyű megközeliteni a recepciót ahol mindenre kiterjadő felvilágosítást adtak. Programok a szállóban és a környéken.
A Mi szobánkat többfelől is meglehetett közeliteni,de a zegzugos keresgélést a csodálatos belső épitészeti megoldások felejthetetlenné tették. A konyha kíváló és bőséges. MINDENKI kedves és mosolygós volt. Ha csak elforditottuk a fejünket máris jött Valaki,hogy miben tud segíteni. A wellnes nagy és semmi zsúfoltság nem volt pedig voltunk jópáran. Sajnos most amikor Mi voltunk akkor nem volt pince látogatás,pedig arra nagyon fentük a fogunkat és a torkunkat. Aki tudja ne hagyja ki,de jelentkezni kell rá a foglaláskor. Summa-summárom Mi harmadszor is visszafogunk még idejönni. Jaaaah. A Simontornyai és a Ozorai vár látogatását Senki ne hagyja ki. Csodálatos! !
2023. november 17.a párjával járt itt 55 Párommal egy kis kikapcsilódásra vágytunk és itt meg is találtuk. A hely mindenhez közel van,ám mégis csendes. Saját,zárt parkolóval rendelkezik. A konyha kitünő és bőséges. A wellnes nem profilja a panziónak,de a 4 elem tiszta,működik és kikapcsolódásnak bőven elegendő. Készséges a személyzet és fontos információkkal látja el az érdeklődött.
A szoba tiszta és jól felszerelt volt. Nagyon jól éreztük Magunkat. Ha Badacyonyra leszünk újra kíváncsiak akkor idejövünk! !
28 fotózott hely / 3 oldalon