Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
432
250
45
1
3855

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hazafelé járt az agyam, hogy hová ugorhatnék be egy falatra, az egyik legnagyobb probléma, ha véletlenül autóval vagy, hogy hová is lehetne parkolni, aztán eszembe jutott, hogy a Lurdyban nyilván van valami, Meg a parkolás is ingyenes egy-két óráig, legyen hát ez. De a parkoló zsúfolt, a kijelző szerint egy-két szabad hely van, de csodák-csodája elcsíptem egyet a bejárathoz közel.
Megosztom
Talán voltam itt -

Mika Tivadar Mulató Budapest

2019. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 14.
Gondolkodtam rajta, hogy írhatok vagy sem erről a helyről, mert kétségtelenül voltam itt, de nem mint kóbor vendég, hanem tulajdonképpen amolyan "céges" bulin. A Menedék Egyesület mindig itt tartja a karácsonyi mulatságot. Pezsgő tálcán, én ugyan Krusovicét ittam, nem is egyet, de a többiek inkább pezsgőztek.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 12.
Ami a legjobban megmaradt ebből, az az, hogy nyomasztóan nem örült itt nekem senki. Beléptem és kifejezetten barátságtalan fogadtatásba ütköztem. Talán megzavartam a lányt valamiben. Később megenyhült kissé, beszédesebb is lett, italt kértem és kávét, azután még a sütikre is kíváncsi voltam. Közben rájöttem, miért nem örül.
Megosztom
Bele az Afrikába -

Afrikai Büfé Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 12.
Mindig úgy járok, hogy nem oda készültem, aztán mégis valami érdekes helyen kötök ki. Tegnap a Rákóczi térre igyekeztem, és pont ebbe botlottam, a tértől pár méterre. Meg is hökkentem nagyon, amikor a fekete srácok azt mondták, hogy ez már 9 éve itt áll! Hogy én hogyan kerültem ezt el idáig?
Megosztom
Egzotikus rejtekhely -

Bombay Biryani Büfé Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 12.
Tulajdonképpen észre sem vettem volna, ha nem hívják fel rá a figyelmemet. Valahogy közelről nem látszik, legfeljebb a túloldalról. Aprócska és elég érdektelen üzletek vannak itt a Bocskai úton és ez az icipici étkezde meg még közös előtérből is nyílik egy másik üzlettel.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a hely a Béla kistestvére, a Béla pedig egy kiváló, többcélú gasztro- és közösségi hely a Bartók Béla úton. A tulaj, a törekvés ugyanaz, jó az irány, ez egy kiállító galéria, kávéház és valamilyen szinten bisztró is, ma itt ettem éppen. Úgy dobta a sors, hogy tegnap is, ma is indiait ettem, bár egyáltalán nem készültem erre.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
Ma este későn végeztem egy klubban, és hazafelé még enni is hajlandó lettem volna, de alig találtam valamit nyitva. Este 10 után, szombaton a legtöbb helyen sötétség, redőny, vagy már éppen takarítottak. Próbálkoztam volna a Fülemülében egy sólettel a Kőfaragó utcában, de morcosan kinéztek, mondák, esküvő volt, ma korábban zárnak. Ezzel nincs mit vitázni.
Megosztom
Ködös kanyar -

Napfény Presszó Dömös

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ember ott áll meg kávézni, ahol lát valami erre alkalmas helyet. Ez egy kicsit nehéz a ködös, délután sötétedős, téli Dunakanyarban, de ez a hely jól látszott, vissza is tolattam, hogy betérjek. Állítólag nem csak presszó, büfé is, szóval, túlmutat a cukrászda-kínálaton. Megszemléltem a sütiket és kávét kértem.
Megosztom
Abszolút ajánlható! -

Határ Csárda Dorog Dorog

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 6.
Ha felnézel a kormány mögül, hogy nahát, ez Dorog, meg nahát, éhes is vagyok, akkor azonnal találhatsz is egy ilyen helyet, ha jó irányból érkezel. Mondjuk Leányvár felől. Nem túl puccos hely, meg nem is túl csárdás, de egy jó étterem. A kínálat megfelelő, alapjában véve magyarosnak mondható, bár láthatóan, érezhetően nem magyar vendégmunkások kedvenc helye is lehet ez, hát beültem egy bokszba, és levest kértem, meg filézett csirkecombot.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 5.
Régen többet jártam ide. Párszáz méteren belül dolgoztam, akadt, hogy ide is átsétáltunk. Semmi különös. Mostanában ritkábban esik útba, de ma igen, éppen erre jártam, és gyorsan kellett valamit ennem, mielőtt továbbmennék. Nem volt valami jó ötlet. Először is, sehol egy szál hely parkolni, a hátsó részt, ami valaha parkoló lehetett, mindenféle vegyes célra használják.
Megosztom
44 oldalon / 432 találat


TérképX