Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
411
241
43
1
3745

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Óbudai félmúlt -

Kerék Vendéglő Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
A Tímár utcába igyekeztem ma és a tér sarkán találtam a Kerék Vendéglőt, nem ide készültem, de ha már itt voltam, egy óbudai kisvendéglő, az már döfi! Vendég alig, üljek bárhová, érezzem jól magam. Ok. Valamit, ami gyors és van is. . . megbeszéltük, hogy húslevest fogok enni májgombóccal, meg pacalt, igazi pacalt, semmi köröm, csülök, velő, hozzáadott miegymás.
Megosztom
Lehet, hogy én voltam a hibás -

Da Giovanni Pizzeria Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
Vágyódva gondoltam arra, hogy pont szemben, a Karinthy út túloldalán a Black Dogban az utóbbi idők egyik legjobb pizzáját ettem, és most itt ülök a híres-neves Da Giovanniban és eszem ezt a vacakot. . . de hát a pizza részben olyan, amilyenre kérjük. Hogy mit ennék, erre csak mondogattam, hogy legyen benne ez is, meg az is. .
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
Most itt valami félrement. . . idejöttem, hátha segít valamit a bolton, hogy a szemmel láthatón maradéknak tűnő ételeket valaki segít elfogyasztani vasárnap délután és még fizet is érte. Nem kellett volna. Egyedüli vendég voltam, ott integettem a tálcácskámmal, mint a zászlós matróz, míg végül rám is sort kerített a két lányból az egyik.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 15.
Már párszor próbáltam bejutni ide, eltérő napszakokban, de mindig zsúfoltnak találtam, tele volt. . . kb. egy hete is, eszegetési szándékkal jöttem, aztán csak nézelődtem, nincs hely, elmentem. Ma meg csak azért is. . . kikértem két szendvicset, egy tojáskrémest meg egy csibefalatkásat, és mit igyon itt az ember, hát persze, hogy tejet. És még hely is akadt.
Megosztom
Kínai pince -

Taipei Wok Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szóval, a Lónyai és a Török utca sarkán van ez a dolog, de leginkább a föld alatt. Fent egy falatka pult meg egy hűtő meg egy valami polc, pár négyzetméter. Nem tudom, hogy hogyan működik, én bementem, van egy jelzőcsengő, hogy van ám itt valaki, kamera is van a falon, aztán csak ácsorogtam egy darabig és vártam.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 13.
Ma itt volt érkezésem. Két nagyforgalmú út sarkán van, jól látható helyen. Semmi különösebb oka nem lehet senkinek arra, hogy idejöjjön, ha csak éppen nem itt tör rá az éhség. Az étel (hagymás kacsahús, pirított tésztával, káposztás savanyúsággal, egy picit érdektelenebb volt az átlagnál, a tészta mintha nyersebb lett volna a kelleténél, a kacsahús meg hát semmi különös.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát összejött ez is. . . próbálkoztam párszor, de vagy ezért, vagy azért nem sikerült, Hol nem jutottam be, hol meg lekéstem a zárást. Ma rákoncentráltam nagyon, és csak megérte várni. . . Szóval, mérlegre kell itt tennünk a pluszokat és a mínuszokat. Mínusz az, hogy hol is van ez. . . egy ótvar szerviz- és roncstelep, raktárak stb. kellős közepén.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 10.
Ajánlom is, meg nem is. Ma errejártamban este itt kötöttem ki, nem baj, hely majdnem üres, tudom, hogy először tárgyalásokat kell folytatni a péksütemény milyenségérőt, mondtam, hogy egy hosszút félbe, mindegy, milyen neve van, pöttyös vagy sima, azután marhahús legyen benne, meg sajt is, és melegítés után meg csak válogattunk közösen a pultos sráccal.
Megosztom
Mai bulihelyünk -

Fecske Presszó Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 10.
Na jó, már nem vagyok diák, meg huszonéves sem, de mára ide szerveztem egy találkozót, egy weboldal születésnapi összejövetelét. Nem volt rossz döntés, kellemesen éreztük magunkat. Az un. "dobogó" rész volt fenntartva nekünk, igaz, nem jöttek el annyian, mint ahány ember bejelentkezett, de ettől függetlenül jó volt.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 9.
Megmondom őszintén, a libamáj, meg a közelgő Márton nap miatt tértem be ide. Köztudomású, hogy aki Márton nap táján nem eszik libát, az elkárhozik, nem nő ki a termékenysége, meg egyáltalán, nem eszik jó libahúst.
Megosztom
42 oldalon / 411 találat


TérképX