Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
70
275
190
31
1
2787

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

De ez legalább nyitva van -

Keszi Bisztró Budakeszi

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
A Korányi pulmonológián végeztem volna némi feladatot, azután arra gondoltam, hogy itt lettem éhes, Budakeszin, itt is fogok enne, hát, egy ekkora helyen nyilván! De azért ez nem ennyire egyszerű. Találtam egy nagyobb parkolóhelyet, egy étterem feliratú valamivel szemben, és mire tisztáztam a helyiekkel, hogy itt kell-e fizetni a parkolásért, mit, mennyit és hogyan, már ki is derült, hogy az az étterem-valami az zárva van.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16.
Több kórház meglátogatása után hazafelé ez tűnt a legkézenfekvőbb helynek, hogy együnk valamit. Régen sokat jártam itt, valaha útba esett a munkahelyem felé, oda meg vissza. Igaz, most szombat van, és parkolóhely alig. Ha szűken is, de befértem valahová. Sokat álltunk a sorban a pult előtt. Bent nagyon dolgoztak,minden kasszánál, de láthatóan újoncok, volt némi szerencsétlenkedés.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 15.
Csak ezért senki nem jönne idáig. Nyilván a kórházban fekszik, aki idejön, vagy látogató, és jöttében-mentében. . . régóta itt áll ez a kis büfé-étterem a kanyarban, nem messze a portától, szép, zöld park veszi körül, nem is annyira a kórház. Nagyon szerény volt ételválaszték már, igaz, ebédidő már elmúlt, du.
Megosztom
Ahol így jártam -

Platni Étkezde Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 15.
Miután szép, koratavaszi verőfényben erre vezetett ma az út, gondoltam, megkóstolom ezt a helyet is. Nagyon csábító a menü, idő volt, hely is volt, bementem és magyaros éteksorra voksoltam, azaz Újházi-tyúkhúsleves, csülökkel, pékné módra. . . meg is kaptam egy szép tányér levest, a másodikat még nem is tettem a tálcámra szerencsére, amikor egy kedélyes beszélgetés közben a pultos lánnyal, az egészet egy rossz mozdulattal az nadrágomra öntöttem.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 13.
Most nyitott, ha jól tudom, egy-két hete. Van egy korábbi üzletük már a városban, ide még nem szoktak a vendégek. Én is úgy kerültem ide, hogy a szomszédban tele volt a Viet Cuisine mobilozó unatkozókkal meg koszos edényekkel, így nem tudtam ott leülni. Átjöttem hát ide, a lány az utcáról bejött gyorsan, hogy jé, vendég, és tulajdonképpen kedves volt és szívélyes.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyre több Sakura Ramen van, és lehet, hogy a mennyiség néha a minőség rovására megy. Nagyon friss az összehasonlítási alap, előző nap a Király utcaiban szereztem tapasztalatokat, azután másnap a dolgon az Árkádba vitt és itt is megtaláltam ezt a helyet. Azaz, a névvel jelzett büfét. Ez egy fokozattal alacsonyabb kategória, mint a félig-meddig étterem társa.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 7.
Ettem egy levest ma egy másik helyen [moderálva - a szerk. ], és néztem valami második fogást az Árkád alsó félkörében. Régen rengeteget ettem itt, 100 méterre dolgoztam, elég gyakran előfordult, hogy itt talált valamelyik vályúnál a delelő Nap. Ma az volt a választás alapja, hogy hol állnak a legkevesebben. Ez volt az a hely.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 6.
A Király utcai Sakura Ramen nem rossz hely. Vannak vele kapcsolatban bizonyos észrevételeim, de megenni itt egy levest vagy második fogást bárkinek ajánlható. Az 5 ízű marhahúsos ramen tényleg finom volt, kellett hozzá egy kis fűszeres rásegítés, de amúgy rendben volt. Kissé fapados ázsiai étterem, pontosabban inkább büfé, két magyar lánnyal, akik kedvesek voltak, de különösebben nem érdekeltem őket.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma rájöttem, hogy nem először eszem itt, de valahogy nem gondoltam, hogy itt majd véleményt is alkotok erről. Ma meg alkottam. Kb. félúton reggeli és ebéd között egy rántott csirkemelles szendvicsre álltam meg, nevezzük ki tízórainak. Teljesen trendben is volt. A hely félúton van a 3-as és a 4-es metró megállója között az aluljáróban.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 31.
Ma volt szerencsém a Jurányi Inkubátorból színház után kisétálva jó társasággal betévedni ide, és sima ötös! Hátulról mentünk be a helyre, bizarr neve van és izgalmas kis girbegurba utacska vezet el a lényeghez. Közben érintettük a kerti sátrat is, az van a fotón, de néptelen volt, nem volt késő este nagy tolongás.
Megosztom
28 oldalon / 275 találat


TérképX