Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Egy kitérő erre -

Pataki Cukrászda Érd

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 11.
A 6-os úton jöttünk hazafelé tegnap, és éppen kis idő telt el az ebéd után, amit a százhalombattai Halász csárdában fogyasztottunk, És nekem beugrott a Pataki, meg az, hogy méltatlanul régen jártam erre. Így aztán errefelé fordultam a körforgalomból. A régi formában, kínálattal, de járványügyileg szigorúbban prosperál, mint máskor.
Megosztom
2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 11.
Tulajdonképpen jó élmény volt. Egy ismerősöm, aki a szomszéd faluban lakik, ajánlotta. Régen itt egy durva kanyar volt az országúton, nem egyszer ki is csúsztam a fűig, annyira meredek volt az íve. Kissé ütött-kopott a környék, az irtott parkolóhelyek, de van benne valami kopár romantika is. Meg hát messze lehet látni a dombról.
Megosztom
Többek szerint a legjobb thai -

Kao Niaw Ping Kai Restaurant Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Alapjában véve meg voltam elégedve. Fura koreográfia van, olyan a rendelésfelvétel, mint egy kis recepció. Ott előadhatod a kívánságaidat, fizethetsz, akár kártyával is (nem mindenhol lehet, de itt igen), elvonulsz, vársz, aztán egyszer csak készen lesz. Én azt hiszem, ma W8 wokot rendeltem, kacsából. Ha kész, a lány előjön és egy méterrel arrébb rakja a pulton, és te rátámadhatsz.
Megosztom
Esti Pipi a nagyvárosban -

Pesti Pipi - Deák Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pesti Pipihez már volt máshol is szerencsém, ma betévedtem ide. Nem egy népszerű hely, úgy látszik, vacsoraidőben csak úgy kongott az ürességtől az elvileg igen forgalmas Madách téren. Egy vicces mesterséges stigmákat hordó srác fogadott a pultnál, csak éppen maszkot meg kesztyűt nem hordott egyáltalán. Bementem a WC-.
Megosztom
2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tulajdonképpen úgy kezdődött a dolog, hogy Martonvásárban beparkoltunk a Postakocsi parkolójába, és kérdeztük, hogy milyen feltételekkel ehetünk valamit. Órákig kell várni - mondta az őszinte hang. Brr… akkor lóhalálában máshová. Gyors séta a kastély előtt, éppen tökkiállítás van, de a távolban látszanak Százhalombatta kéményei!
Megosztom
Akkor ma újra Mexikó -

Kaktusz - A Mexikonyha Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néha ott eszel valamit, ahol éppen valami megérzésed támad. Például mész valahová, közben éhes vagy, és akkor jéé, itt egy kis mexikói büfé! A tulajon kívül senki sem volt bent, koradélután van, közel a Blahához. Ennék valamit! - közöltem köszönés után. Ok, hát mi is legyen az. . . valami, amit nem kézzel kell enni, hanem késsel, villával. . .
Megosztom
2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 6.
Tegnap megint idevetett a balsors vagy az éhség, ez mindig pillanatnyi intuíció kérdése s, néha tolom a kis bevásárlókosarat, aztán meglátok egy vigyorgó rántotthúst és na, akkor itt. . . Nem biztos, hogy kellett volna. A kajálós félkörön hol van maszk, hol nincs az embereken, néha az evőeszközöket nézem, hogy hogyan vannak kirakva, itt meg például úgy nézett ki, hogy tisztának és újnak látszottak és a nyelüknél lehetett megfogni őket.
Megosztom
Jó állomás az út mentén -

Bisztró 71 Révfülöp

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 4.
Ismerősöm sűrűn jár ide, gondoltam, biztos meg van vele elégedve, nekem is meg kellene néznem. . . A főút mellett, az állomás környékén meg is leltem. Szerencsés dolog, hogy éppen vele szemben lehet parkolni is. Kívülről nem sok jót ígér a hely, belül sokkal vonzóbb. A fogadtatás nem volt túl barátságos, egy pillanatra meginogtam, hogy szeretnék-e itt leülni, de aztán túltettem magam ezen.
Megosztom
2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 3.
Hallottunk róla, ajánlották, meg itt is volt, aki örült neki. . . na, ma Gemencről hazafelé jövet gondoltuk, betérünk ide. Hát, nem volt könnyű. . . mindenféle elektromos kütyü elvezetett Dunaújváros centrum felé, onnan meg átmentünk Baracsra, kétszer hosszában végigjártuk a települést, elhajtott minket a gép Dunaföldvár felé, aztán kiderült, hogy egyszerűen csak a régi 6-os út mentén áll ez a régi intézmény.
Megosztom
2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Na, ez még egy érdekes eset. . valami réges-régi éttermet vadásztam Sümegen, emlékeztem rá, hogy valahol itt, a "centrum"-ban, nem a turistazavarosban a vár alatt, hanem az óvárosban volt, valami egy ilyen utcában. Piroskockás abrosz, idős, régvilági pincés, régivilági patinás kínálat. Álltam bambán a ház előtt, ahol azt hittem, hogy ez az, d nem volt semmi kiírva.
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX