Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
510
322
69
1
4876

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tulajdonképpen úgy kezdődött a dolog, hogy Martonvásárban beparkoltunk a Postakocsi parkolójába, és kérdeztük, hogy milyen feltételekkel ehetünk valamit. Órákig kell várni - mondta az őszinte hang. Brr… akkor lóhalálában máshová. Gyors séta a kastély előtt, éppen tökkiállítás van, de a távolban látszanak Százhalombatta kéményei!
Megosztom
Akkor ma újra Mexikó -

Kaktusz - A Mexikonyha Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néha ott eszel valamit, ahol éppen valami megérzésed támad. Például mész valahová, közben éhes vagy, és akkor jéé, itt egy kis mexikói büfé! A tulajon kívül senki sem volt bent, koradélután van, közel a Blahához. Ennék valamit! - közöltem köszönés után. Ok, hát mi is legyen az. . . valami, amit nem kézzel kell enni, hanem késsel, villával. . .
Megosztom
2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 6.
Tegnap megint idevetett a balsors vagy az éhség, ez mindig pillanatnyi intuíció kérdése s, néha tolom a kis bevásárlókosarat, aztán meglátok egy vigyorgó rántotthúst és na, akkor itt. . . Nem biztos, hogy kellett volna. A kajálós félkörön hol van maszk, hol nincs az embereken, néha az evőeszközöket nézem, hogy hogyan vannak kirakva, itt meg például úgy nézett ki, hogy tisztának és újnak látszottak és a nyelüknél lehetett megfogni őket.
Megosztom
Jó állomás az út mentén -

Bisztró 71 Révfülöp

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 4.
Ismerősöm sűrűn jár ide, gondoltam, biztos meg van vele elégedve, nekem is meg kellene néznem. . . A főút mellett, az állomás környékén meg is leltem. Szerencsés dolog, hogy éppen vele szemben lehet parkolni is. Kívülről nem sok jót ígér a hely, belül sokkal vonzóbb. A fogadtatás nem volt túl barátságos, egy pillanatra meginogtam, hogy szeretnék-e itt leülni, de aztán túltettem magam ezen.
Megosztom
2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 3.
Hallottunk róla, ajánlották, meg itt is volt, aki örült neki. . . na, ma Gemencről hazafelé jövet gondoltuk, betérünk ide. Hát, nem volt könnyű. . . mindenféle elektromos kütyü elvezetett Dunaújváros centrum felé, onnan meg átmentünk Baracsra, kétszer hosszában végigjártuk a települést, elhajtott minket a gép Dunaföldvár felé, aztán kiderült, hogy egyszerűen csak a régi 6-os út mentén áll ez a régi intézmény.
Megosztom
2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Na, ez még egy érdekes eset. . valami réges-régi éttermet vadásztam Sümegen, emlékeztem rá, hogy valahol itt, a "centrum"-ban, nem a turistazavarosban a vár alatt, hanem az óvárosban volt, valami egy ilyen utcában. Piroskockás abrosz, idős, régvilági pincés, régivilági patinás kínálat. Álltam bambán a ház előtt, ahol azt hittem, hogy ez az, d nem volt semmi kiírva.
Megosztom
Valami nagyon jó -

84 Bisztró Kapolcs

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 2.
Gondoltam is, hogy na, itt majd biztosan belekezdek az ömlengésbe. . . de hgyan is lehetne megúszni itt az ömlengést? Kapolcsot mindenki - azaz a legtöbb ember - a Művészetek völgyéről ismeri. Esetleg voltam valakiknek, mint nekem is emlékeim a Malompart étteremről, ami elég tartósan és régóta zárva van a falu végén. Ha nincs Völgy, akkor itt hol eszel?
Megosztom
2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma itt ettem, de a hely neve már Bécsiszelet Vendéglő. Érdekes kétarcúság jellemző rá. Egészen lepukkant környéken van, ha úgy vesszük, lakótelepek és ipari romok között, de belül azért van egy bizonyos polgári patinája is, meg egy bizonyos, félig-meddig proli kültelkisége. De nézzük a jobbik oldalát! Gulyáslevest rendeltem csészében, kaptam is hozzá kérés nélkül csípős Erőspistát.
Megosztom
Huszároltam itt is -

Huszár Vendéglő Örvényes

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 2.
Mindenképpen a jobb gasztroélmények közé tartozik. Valami olyan helyen van, legalábbis nekem, hogy ott nem szoktam megállni, szóval, ha arra járok, nem ott vagyok éhes, ez szinte soha nem ebédidőben történik. Ráadásul az útról nézve olyan, mintha mindig zsúfolt lenne a parkoló, azt a benyomást keltve, hogy nem is érdemes itt megállni.
Megosztom
2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 29.
Ne keressünk semmit ott, ahol nem érdemes hibákat kutatni. Sima ötös. Kijöttem a könyvesboltból és besétáltam ide. Nem ide készültem, a sors tolta ide elém. Nagyon vonzó kívül is, meg belül is. Ízléses, hangulatos. . . Sokat nem töprengtem a kínálaton, leakadt a szemem a kacsabrassóinál, és már kértem is.
Megosztom
51 oldalon / 510 találat


TérképX