Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
151
524
336
70
1
4937

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Részemről kifogástalan -

Édes Sári Budapest

2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 9. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Apró kis gasztroékszer a XI. kerületben. Máskor kötözködnék azon, hogy kicsi a hely, ez valami pince, vagy kicsi a választék. Itt nem tudnék kötözködni, pedig találhatnék hibát, de nem akarok. Annyira bájos kis hely, olyan kedvesek, szimpatikusak a lányok, akik ezt a projektet kitalálták, viszik, annyira finomak a sütemények, nyáron a fagylalt, hogy szőrszálhasogatás lenne problémákat keresni.
Megosztom
2015. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 9.
Olvasom, hogy mások szemében romlott a hely színvonala. Én nem vettem észre. Nekem ugyanolyan jó volt most is, mint a korábbi években. Még mindig az a kategória, amiért Budapestről érdemes kiugrani ide. Én szeretem a kelyheket is, bár sajnálom, hogy mindig autóval vagyok ott, így az alkoholos kínálat még felfedezetlen számomra.
Megosztom
2015. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amolyan találkozási pont. Ha hirtelen jobb nem jut eszembe és arra járunk, akkor ez ugrik be. Többször voltam ott, de nincsenek rossz tapasztalataim. Olyan kis furcsaság a város szélén, a benzinkútnál. Elég össze-vissza western, de hát milyen legyen Szerencs határában? A teraszon ülni sem rossz. Nem valami festői, de nem is csúnya.
Megosztom
Ezt is ki kell próbálni -

Magic Burger Bar Budapest

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. november 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel sokan sztárolják a helyet, hát elmegy a magyar polgár és kipróbálja. Érdekes. Szokatlan, hogy te állítod össze akár szokatlan alkatrészekből is. Vannak ritka és méregdrága üdítők (is) hozzá. Annyira nem éri meg, de megkóstolod azért. Oszlop mögött van helyed, mindig bujkálsz, kukucskálsz, hogy lásd a kijelzőt, hogy mikor jön a sorszámod.
Megosztom
2015. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az utóbbi években eléggé változott a hely minősége, színvonala. talán személycserék okán. Volt ez már jobb is, meg rosszabb is. Főleg a Márton napi kínálat kapcsán keveredtem ide annak idején, egy hétköznapi, az átlagnál jobb kifőzde-féleségbe. Az ételek jó ízűek. Bizonyos dolgok elmaradtak mára, nincs már flódni, meg csapolt Staropramen sem, de talán nem volt rá igény.
Megosztom
Fontos intézmény Ábrahámhegyen -

Lacus Pelso Pizzéria & Söröző Ábrahámhegy

2015. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 6.
Valaha a helyen egy apró vegyesbolt állt, fél évszázada. Aztán volt itt fodrász, hentes, az utóbbi pár évben meg pizzéria. Nem is akármilyen! Nagyon sok pizza közül lehet választani, és Gösser sört csapolnak mellé. A pizzákra még külön mindenféle ízlés szerint mindenféle plusz feltét is kérhető. Szimpatikus személyzet, érdekes és romantikus a hely, viszont néha elé sokat kell várni egy-egy pizzára.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valami nosztalgia fog el mindig, ha ide beülhetek. Nem nagyon szoktam a külső udvarra ülni, nem egy kert, hanem egy betonudvar, és az országútra meg az állomásra néz. Bent viszont inkább barátságos, a kiszolgálás az átlagosnál jobb, nem kell sokat várni, jó választék van és finom az étel. Sokszor nyitva van szezonon kívül is, bár ez eléggé rapszodikus.
Megosztom
Ahányszor csak arra járok -

Útonálló Vendéglő Leányfalu

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta megyek ide, ahányszor csak tehetem. Még sohasem csalódtam! A gyöngytyúk leves a kedvencem, és mindig, de tényleg kivétel nélkül mindig kedvesek, aranyosak, közvetlenek voltam velem/velünk, amikor itt kiszolgáltak. A rendelés után igazán nem kell sokat várni. nagyon jó, házias ízek vannak a tányéron, bőséges adagok és igazán megfizethető áron.
Megosztom
2015. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 6.
Káli-medence. . . ha ez önmagában nem lenne elég, akkor Káptalantóti, Liliomkert Piac. Pontosabban a piac mellett egy villámgyorsan fejlődő kis vendéglátó mindenes egység (? ), pihenő (? ), bármi! A tulaj elragadó ember, világszép felesége és ugyancsak világszép lányai segítségével családi vállalkozásba kezdett. Ehetsz, ihatsz kedvedre, közben gyönyörködhetsz a tájban (is).
Megosztom
Megkerülhető megkerülhetetlen -

Szent Domonkos Vendéglő Várvölgy

2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. november 6.
Annyira az utak találkozásánál van, hogy csak nehezen lehetne eltéveszteni, minden út idevezet. De nem érdemes elkerülni, mert igazán jó hely. Csak jó emlékeim vannak, pedig párszor már meglátogattam. Nekem nem a hegyek jutnak eszembe, mert ott mintha nem is lennének, hanem a környező falvak, városok, ahogy valahonnan valahová megyek éppen.
Megosztom
53 oldalon / 524 találat


TérképX