Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
78
325
213
34
1
3079

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor budapesti értékelései

Néha a legszebb a legrosszabb -

Bangkok Thai Étterem Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 23.
Évek óta eszem pho-t, búnt, rament vietnami, japán, Kínai, thai, de már mindenféle éttermekben, ma behúztam a gyengét. Igaz, kevésbé hangzatos volt a neve, azt hiszem, különlegesen ízesített thai leves, és a leves elfogyasztásától tettem függővé a további fogásokat, lévén, izgalmas a hely nagyon. Mit is mondjak. . . a leves küllemre nagyon szép.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
Ma a Vásárcsarnokba tolongtam némi eleségért a Vámház körúton. Brutális tömeg hömpölygött az emeleten, ahol az étkezdék vannak. Néztem egy darabig az egyik éttermet [moderálva - a szerk. ], nyomorult, tálcás, sorbatotyogós, napközis étkezés a lármás piacon, a tömegben, és kb. 4. 000,- Ft egy tányér, referenciaként használt rántotthús körettel.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Miközben írom, ide-oda billen a mérleg nyelve. Sok pozitív és némi negatív tapasztalat is egyben. A szépséges népviseletbe öltözött hölggyel a vásárcsarnok előtt nem először találkozom, meg is ismert. Éppen ebédelni indultam valahová. Hát rajta, akkor ma legyen ez a Pipa nevű étterem, a múltkor már végigmászkáltam és akkor meg is beszéltük, hogy jövök majd enni.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Néha beugrom ide, pl. ráéhezem egy szendvicsre, népszerű a hely, általában sorban is állnak az emberek. Többen szolgálnak ki, daráló az egész, de valahogy mégis a rendezettség egy bizonyos fokát sugallja. Még többen kellenének, az ajtón kint a felirat, hogy felvesznek még dolgozót. A szendviccsel nem is volt semmi hiba, mondtam, itt szeretném megenni, nem ennék az utcán, Budapest leglégszennyezettebb légterében.
Megosztom
Hát nem is tudom -

Ribizli Édesműhely Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
Biztos finom, én elhiszem. Ma igen lelkesen be is rontottam volna. Arrafelé jártam, és lám, megvan, itt a helyem. Tudom, hogy nincs helyben fogyasztás, tudom, hogy csak rendelés van. Hölgy bent ül. Én lelkesen fogom a kilincset, hogy éltessem a helyet és információt nyerjek. Közel lakom, és ha ez tényleg, akkor csak idejárunk ezentúl!
Megosztom
Kóstold meg te is! -

Pipipont Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Estefelé kerestem valami helyet, ahol nyugodtan ehetnék valamit. A Grundban voltam, a Corvin mellett, de olyan tömeg volt hétköznap este minden termében, hogy reménytelen volt valami betevőhöz jutni. Így hát elindultam a körúton. Ezt találtam, többek között, ami újnak és érdekesnek tűnt. Ráadásul szinte üres is volt.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
Véletlen találat. De nem is baj. Igaz, 15 óra után estem be ide, vegyük hozzá, hogy nyilván sok dolog elfogyott péntek délutánra. A maradék erdei gombaleves nem volt jó, csupán egy langyos sós lé, némi halvány gombaízzel. A mennyisége jelentős volt, de így sem feledtette az ízét. Rántott csirkemellet kértem, a maradék sültkrumplival.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Hirtelen ötlet volt, hogy menjek tovább és keressek valami vasárnap is nyitvatartót. Fehérvári út, kanyar, itt biztos van valami nyitva, Tesco környéke, mindenféle boltok, büfék. . . és akkor akadt ez. Ma valahogy nem sikerült örülnöm neki, elsősorban a hagymakarikák vonzanak a Burger Kingben, kértem valami csirkés-baconos menüt, nem volt jó ötlet.
Megosztom
Töltekezés a bevásárlóközpontnál -

Belfrit - Allee Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 1.
Nem erre gondoltam, de ez volt közelebb. Az Allee mögött, a hátsó kijáratnál állnak ilyen gasztovagonok, a Belfrittel nem rémlett, hogy már kapcsolatba kerültünk itt. Legyen. Nem hamburgerre voltam éhes, de néha elmegy az is. Csirkés legyen, menüben, krumplival. Kis várakozás után, ami olyan kötelező ácsorgás, lődörgés a vagon előtt, meg is kaptam.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
Kifejezetten pocsék ötlet volt ma tőlem, hogy ide bementem. nem is nagyon látszik kívülről, hogy kínai gyorsétterem, csak annyit olvastam, hogy Rondo. . . nem figyeltem, Kiderült, hogy nem is Rondo, hanem Arany Liliom, de ez a kínai éttermeknél gyakran előfordul. De ha már bent voltam, nem fordultam vissza, kétesélyes, gondoltam.
Megosztom
22 oldalon / 215 találat


TérképX