Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
435
264
45
1
3871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor szombathelyi értékelései

Hely a város szélén -

Rezgő Szombathely

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 4.
Tulajdonképpen nem egészen jogos ez az étterem-értékelés, mert nem beülni, rendelni, enni, fizetni voltam itt, hanem egy nagy családi buli, pontosabban születésnap keretében, arra viszont több szempontból is jó. Szeparált viszonylag a várostól, nagy parkolója van, nagy, fedett kinti tér, belül meg egy viszonylag puritánul berendezett rendezvényterem, vagy talán több is.
Megosztom
2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 19.
Nem a fagyizó nosztalgia, csak a város meg az utca. Meg a helyzet. Apa megy vasárnap a napsütésben sétálni két fiával és gondol egyet, és vesz egy fagyit a gyerekeknek. Csak az a más, hogy az apa (én) 65 éves, a nagyobb gyerek meg 40, a kisebbik is közelebb a 30-hoz. . . de a fagyi az stimmel. Olasz fagyizó, törtmagyarul beszélő fagylaltossal, korrekt fagylalttal.
Megosztom
Nem egy hagyományos hely -

Krúdy Étterem Szombathely

2017. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. május 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezt az éttermet inkább úgy hívják, hogy Krúdy Klub & Étterem. Jobban kifejezi a jellegét, mert inkább klub, mint étterem. A Weöres Sándor Színház csatolmánya, de, ha nagyon akarjuk, független intézménynek is felfoghatjuk. Én kétszer jártam itt, annyira nem volt érdekes, hogy még egyszer visszajönnék ide, de a rendezvény, amiért ott voltam, oda szólt.
Megosztom


TérképX