UtazóMia étterem értékelései

Értékelései
4
28
33
14
7
1
74

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg UtazóMia értékeléseit!

Olvasd el UtazóMia étterem értékeléseit!

UtazóMia értékelései

2019. decemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. december 25.
Egy karácsonyi buli alkalmával voltam az étteremben.
Az ételek nem túl jók, nem is túl rosszak, olyan középkategória.
A kiszolgálás lassú, a levest hidegen kaptuk, a svédasztalos második kínálata elég gyér volt és nem is túl ízletes.
A gyümölcstál jól nézett ki, bár a gyümlcsök többsége éretlen.
Számomra nem visszajárós hely.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 20.
Átlagos hely, átlagos gyorskaja, átlagos kiszolgálás. Odamentünk, kikértük a gyrost és a hotdog-ot, kiültünk, megettük. Az asztal ragadt, gondolom rég volt már letakarítva. Ssebaj, majd tálcán kihozzák a kaját, ráteszem a ragacsra és nem fog zavarni. Kb 10 perc várakozás után kézében a kajával megjelent a pincér. .
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 21.
A párommal egy fárasztó bringatúra után tértünk be ide, mivel azt beszéltük meg, hogy az első olyan helynél ahol pizzát lehet kapni, megállunk. Jó választásnak tűnt, a kiszolgálás gyors volt és kedves. A pizza nagyon finom, vékony tésztás, ahogyan mi szeretjük, hogy milyen fantázianeve volt, arra már nem emlékszem.
Megosztom
2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két barátommal próbáltuk ki a helyet. Elvileg étterem, gyakorlatilag pizzázó, mivel az étlap 90%-a csak pizzából áll. A kiszolgálás gyors és kedves. Az étterem nagyon divatos és modern, vannak kis zugok, ahová be tudsz ülni és senki sem zavar a jövés menéssel. A falba és a padlóba neoncsövek vannak beépítve, ami hangulatossá teszi a helyet.
Megosztom
2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Amikor beléptem egy nagyon előkelő étterem benyomását tükrözte, maximálisan tetszett az épület nem csak kívül , hanem belül is. Önkiszolgáló étterem, ha jól emlékszem 1100 ft-ért annyit ehettél, amennyi beléd fér, de van egy időkorlát. Én egy órára, a párom fél órára emlékszik, ettől tovább nem lehet foglalni az asztalt.
Megosztom
2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Az m3 outleten belül található ételudvarnál van ez a pizzéria. A pizza átlagos, a kiszolgálás átlagos, maga az egész átlagos. Semmi kiemelkedőt nem tudok írni a helyről, az ételről és a személyzetről sem. Egynek elmegy, nem húz vissza a szívem. Egy nagyobb bevásárlás után ha megéhezel, be lehet ülni és a hamburgertől kezdve a hot-dog-on át a pizzáig mindent lehet fogyasztani.
Megosztom
Finom és drága -

Subway Debrecen

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Nagyon szeretem a szendvicseket, finomak és gusztusosak. Két alkalommal voltam eddig Subwayben, ennek egyetlen oka az, hogy aránytalanul drága a mennyiséghez képest. Egy szendvics ára 1000 ft körül mozog és ebben még nincs benne az ital. Maga a kiszolgálás jó, a hely ahol árulják kicsi, de nekem ez nem gond.
Megosztom
Imádnivaló retro feeling -

Menza Klinika Debrecen

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Gyakran eszem itt, mert visszarepít a múltba, hatalmas adag ételt kapunk , ami finom és olcsó. A konyha mellett van egy hatalmas tábla, amin az ételek vannak, kiválasztod, kikéred, majd ahogy mész tovább különböző saláták és mártások közül választhatsz, végül a pénztárnál italt. Sok kórházi dolgozó is itt eszik, mindig sokan vannak.
Megosztom
Imádom a hidegkonyhát -

Ász Salátabár Debrecen

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Szeretek ide betérni, mert bár nem olcsó, de nagyon finom! Veszek egy kis salátát, egy kis húst és üdítőt, máris 2000 ft. Én általában hasonlítgatom az árakat és ha ezt nézzük, akkor nem éri meg betérni, de nem vonom meg magamtól a finom falatokat. Lehet van jobb és olcsóbb hely is , ahol megvehetném ugyanezt, de maga a látvány, ahogy ott sorakoznak a husok és salik, maga a kánaán :)
Megosztom
2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Párszor ettem már itt, utána mindig megfogadom, hogy soha többet, de mégiscsak visszatérek, mert a szemem kívánja. Megrendelek egy menüt, megeszem, jóllakottnak érzem magam, majd eltelik egy óra és ugyanolyan éhesnek érzem magam, ez mindig így van, ha a Mekiben eszek. Üres kalória az egész , ami finom, semmi több. Nem éri meg itt enni, ebből a pénzből étteremben simán jól lakom.
Megosztom
4 oldalon / 33 találat


TérképX