UtazóMia étterem értékelései

Értékelései
4
28
33
14
7
1
74

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg UtazóMia értékeléseit!

Olvasd el UtazóMia étterem értékeléseit!

UtazóMia debreceni értékelései

2019. decemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. december 25.
Egy karácsonyi buli alkalmával voltam az étteremben.
Az ételek nem túl jók, nem is túl rosszak, olyan középkategória.
A kiszolgálás lassú, a levest hidegen kaptuk, a svédasztalos második kínálata elég gyér volt és nem is túl ízletes.
A gyümölcstál jól nézett ki, bár a gyümlcsök többsége éretlen.
Számomra nem visszajárós hely.
Megosztom
2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Amikor beléptem egy nagyon előkelő étterem benyomását tükrözte, maximálisan tetszett az épület nem csak kívül , hanem belül is. Önkiszolgáló étterem, ha jól emlékszem 1100 ft-ért annyit ehettél, amennyi beléd fér, de van egy időkorlát. Én egy órára, a párom fél órára emlékszik, ettől tovább nem lehet foglalni az asztalt.
Megosztom
Finom és drága -

Subway Debrecen

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Nagyon szeretem a szendvicseket, finomak és gusztusosak. Két alkalommal voltam eddig Subwayben, ennek egyetlen oka az, hogy aránytalanul drága a mennyiséghez képest. Egy szendvics ára 1000 ft körül mozog és ebben még nincs benne az ital. Maga a kiszolgálás jó, a hely ahol árulják kicsi, de nekem ez nem gond.
Megosztom
Imádnivaló retro feeling -

Menza Klinika Debrecen

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Gyakran eszem itt, mert visszarepít a múltba, hatalmas adag ételt kapunk , ami finom és olcsó. A konyha mellett van egy hatalmas tábla, amin az ételek vannak, kiválasztod, kikéred, majd ahogy mész tovább különböző saláták és mártások közül választhatsz, végül a pénztárnál italt. Sok kórházi dolgozó is itt eszik, mindig sokan vannak.
Megosztom
Imádom a hidegkonyhát -

Ász Salátabár Debrecen

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Szeretek ide betérni, mert bár nem olcsó, de nagyon finom! Veszek egy kis salátát, egy kis húst és üdítőt, máris 2000 ft. Én általában hasonlítgatom az árakat és ha ezt nézzük, akkor nem éri meg betérni, de nem vonom meg magamtól a finom falatokat. Lehet van jobb és olcsóbb hely is , ahol megvehetném ugyanezt, de maga a látvány, ahogy ott sorakoznak a husok és salik, maga a kánaán :)
Megosztom
2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Párszor ettem már itt, utána mindig megfogadom, hogy soha többet, de mégiscsak visszatérek, mert a szemem kívánja. Megrendelek egy menüt, megeszem, jóllakottnak érzem magam, majd eltelik egy óra és ugyanolyan éhesnek érzem magam, ez mindig így van, ha a Mekiben eszek. Üres kalória az egész , ami finom, semmi több. Nem éri meg itt enni, ebből a pénzből étteremben simán jól lakom.
Megosztom
2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18.
Életemben először és utoljára kipróbáltam a KFC-t, mert annyira jól néz ki a kaja és ismerősök is ajánlották. Szendvicset ettem, a nevét már nem tudom, az ára viszont borsos volt, lévén egy nyamvadt kis szenyó, hozzá kevés krumpli és üditő. Nagyon gusztán nézett ki, majd amikor beleharaptam, arra gondoltam, hogy milyen száraz, mehetett volna bele valami kis öntet, vagy lehet volt benne, de annyira kevés, hogy nem lehetett észrevenni.
Megosztom
Mi ezen ilyen drága? -

Don Pepe Pizzéria (Tesco) Debrecen

2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két alkalommal voltam itt, nem is értem másodjára miért mentem el. . ja, de igen, tudom már! Nagyon guszta a szemnek minden étel! A szemem kívánta, holott tudtam, hogy ízre nem lesz már olyan jó. . Vannak itt fantázianévvel ellátott ételek is, amiket maradékokból borítanak össze és eladják a magyarnak.
Megosztom


TérképX