UtazóMia egyéb értékelései

Értékelései
4
28
33
14
7
1
74

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg UtazóMia értékeléseit!

Olvasd el UtazóMia egyéb értékeléseit!

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 16.
Már nem ide járok, de évekkel ezelőtt évente 2x biztosan ellátogattam a fürdőbe. Ki van építve szépen, a jegyár középkategóriás. Van ettől jobb is, de ha útba esik be lehet menni, nem fog csalódni az ember. Balmazújváros központjában van, a penny mellett, eltéveszteni sem lehet. Parkolni mindig lehet, ezzel nem szokott gond lenni, ha mégis tele a parkoló, akkor pár méterre ott a penny-é.
Megosztom
2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 23.
A családommal látogattam el Székesfehérvárra és ha már ott jártunk benéztünk a Bory-várba. Eszméletlenül gyönyörű! Látszik, hogy gondozva van és foglalkoznak vele. Több óra kell, hogy mindent láss, nagyon megéri elmenni. Mi nyáron voltunk, nem tudom, hogy télen lehet-e látogatni, de biztosan akkor is csodaszép, szivesen elmennék akkor is, amikor leesett a hó és ott sétálnék egyet.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 16.
Maga Vásárosnamény és a vizividámpark is nagyon retro hangulatú, amit én egy cseppet sem bánok! :)
Néha jó ilyen hangulatú helyre ellátogatni. Maga a vizividámpark már hanyatlik, lehet érezni, nem költenek rá pénzt, így minden megy tönkre szépen lassan. Jól éreztük magunkat, de nem vágyunk vissza.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szép maga a fürdő és a környék is. Itt nincs csúszda (csak gyerekeknek kinn), szóval pihenésre lenne alkalmas, ha nem lenne ennyire zajos. Sok az ember, így ez megnehezíti a pihenést, körbejárod egyszer kétszer kinn és benn, aztán elunod. Van sodrómedence, ami a legjobb azok közül amiket eddig kipróbáltam más helyeken.
Megosztom
Jó hely, csak a kaja drága és silány -

Aquaticum Debrecen Debrecen

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátokkal látogattuk meg a helyet két alkalommal, egyszer nyáron, majd télen. Nem rossz hely, sok lehetőség van a szórakozásra, itt is van sodrómedence, amit nagyon imádunk mindannyian. Az emeleten büfé működik, ami nem elég, hogy drága és fél órákat kell sorbaállni, de az étel minősége sem a legjobb, ráadásul a sajtos hamburgeremben úgy kellett nagyítóval keresni a sajtot.
Megosztom
2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évente elmegyünk 1-2 alkalommal, nagyon jó, imádjuk ezt a helyet! Sok lehetőség van a szórakozásra, jakuzzitól kezdve a csúszdán át a hideg és melegvízű medencéig! Valamint van sodrómedence is, ami külön élmény! Az öltözők rendezettek, van hajszárító is, ami a csajoknak jól jön fürdés után! A kajakínálat is remek, van pár büfé, fagyizó.
Megosztom
2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 16.
Baráti társasággal mentünk erre a szuper helyre. A parkolás nagyon jó, rögtön találtunk helyet és már nem sokat kellett menni,máris ott volt a kalandpark. Szinte mindent kipróbáltunk, a hófánkot most próbáltam először, ami nagyon tetszett! Sok helyen boboztam már, de ez volt eddig a leghosszabb, azt hittem sose lesz vége :D
Ami a kaját illeti. . .
Megosztom


TérképX