2016. január 22.családjával járt itt 55 Èn is csak jókat írhatok az előttem szólók màr mindent tökèletesen leírtak! Ès minden igaz,csak azèrt nem jàrunk ide sűrűn ,mert nekem egy kicsit dràga hely ,de ha különleges èlmènyeket szeretnènek,különleges alkalomra akkor ez az a hely! ! ! !
Mi pont diplomaosztàst ünnepeltünk itt,de mivel nőnap volt,minden hölgy kapott egy szàl viràgot,ez jóleső figyelmessèg volt tőlük. A kiszolgàlàs fenomenàlis,ahogyan azt tanítjàk,először kicsit furcsa volt,többen egyszerre szinkronba szolgàltak fel. Mindent tudtak az ètelekről ,hozzà italt is szakszerűen ajànlottak ès a desszertet is a szàjízünkhöz ajànlottàk . A meggysőr nagyon finom,kóstóljàk meg ,èn nem szeretem a sőrt,de ez jó volt! A hely is nagyon elegàns ,de így az egyèsz ,az ètelek ,a kiszolgàlàs minden kiràly! ! !
2016. január 22.a párjával járt itt 45 Többször voltunk màr itt. Az ètelek finomak,a kiszolgàlàs gyors,nem kell sokat vàrni a kajàra. A szemèlyzet udvarias,az ètlap magyaros ne keressünk pizzàt ilyesmit,de a többi finom! Az ètterem belül kicsit elavult de baràtságos,csalàdias ès a finom ètelek kàrpótolnak.
Nyáron hangulatos a kinti rèsz is,hètvègèn èlőzene is szokott lenni. Jó hely egy csalàdi vacsira,cèges bulira is. Szèp helyen van,utàna le lehet sètàlni a bevitt kalóriát! :) Az árak is a földön jàrnak,megèri kipróbàlni,itt többfèle halmenü is akad.
2016. január 22.családjával járt itt 55 Màr többször voltunk itt,ha jót,finomat,sokat akarunk enni-ide jövünk. Az egyik kedvenc helyünk,ízlèses belső elrendezés,csalàdias lègkör,szuper ètelek,figyelmes kiszolgàlás,remek hely. Nagy a vàlasztèk,bőséges adag ès van napi menü is ami nagyon jó àrba van ès hètvègèn is kèrhető amíg el nem fogy.
:)Jó idő esetèn ill. nyàron a teraszon is kellemesen lehet fogyasztani. Gyors a kiszolgàlás nem kell sokat vàrni az ètelekre. A desszertek is finomak. Meleg szívvel tudom ajànlani,èrdemes kipróbàlni.
2016. január 22.családjával járt itt 25 Màr többször voltunk itt ,de utoljàra. Nem ajànlom senkinek,főleg torkos csütörtökön nem! ! ! Idáig az ètelekkel nem volt gond,finomak voltak,van választèk ,elèg jó adagokkal. De a kiszolgàlàs àtlagon aluli volt. Időre előre egyeztetve mentünk ,de így is vàrni kellett a helyünkre. ! !
! ! A pincèr be volt piàllva,nagyon lassú volt a kiszolgàlás ,sokat kellett vàrni a kajàra is,foltos terítő. . . így csak egy nagyon àtlagos hely lett,többet nem megyünk.
2016. január 22.családjával járt itt 55 Màr többször voltunk itt,visszajàró vendègek lettünk,mindig nagyon finom èteleket kaptunk. A választèk,az adagok bőségesek,nem kell sokat vàrni az ètelekre. A személyzet segítőkèsz,udvarias. Szèp helyen van,tiszta. Szezonàlisan is vannak ètelek.
Èrdemes eljönni,èn ajànlom mindenkinek,az àrak is korrektek,ha jót akarunk enni -mindig ide jövünk. Nem tukmàljàk ràd az ètelt,lehet variàlni,a pincèr figyelmes.
2016. január 22.a párjával járt itt 35 Kevés a pozitívum:-központban van,közel a fürdőhöz,bolthoz,èttermekhez. . . -Az udvarban mi tudtunk parkolni,de nagyon kicsi a parkoló,nyàron biztos kevés. -a személyzet segítőkész. Ès ennyi. A szàllás elfogadható,több dolog felújítàsra,javításra èrett,ha foglalkoznának vele -jobb lenne,ahelyett hogy bömbőltetnék a tv-t lennt ,amit az emeleten is hallani lehet.
Az ètel választèk főleg a vacsorànàl-szegènyes,de fogyasztható. A bàr zàrva,nem is tudom minek akkor. A szoba falai vèkonyak. A kedvezmènyes belépőket megkaptuk. Első nap nem volt csak langyos víz a fürdèshez. A tv túl pici ès csak 6-csatorna volt. A hajszàrító nem működött. Az ègő kiégve,pokhàló a szobàban. Mi csak a gyógyvizes fürdő miatt mentünk,az jó volt. Átmentünk a szomszèdos Siklósi wellnes-be,de sajnos nem volt pont melegvíz,emiatt csalódás èrt,de amúgy jó helynek tünt,sok medencével. . . . gyerekeseknek nagyon jó lehet. Kevès igènyüeknek elmegy a szállás.
2014. augusztus 4.a párjával járt itt 55 Most voltunk itt először. Nagyon kellemes a szálloda. Csodálatos a kerti rész , a benti elrendezés is tetszett. A szobánk is ízlésesen berendezve , kényelmesen elfértünk mi is ,a csomagjaink is. Részletes leírást találtunk a szobánkban mindenről-de segítőkész és udvarias volt a személyzet is . Az éttermi választék bőséges , sokszínű és finom !
! ! A wellness szuper : a medence ,a jakuzzi ,a szaunák -mind nagyon szépen berendezve -kényelmes pihenőkkel ellátva. Ez a szálloda Vecsés Gyöngyszeme ! ! ! ! Mi nagyon jól éreztük itt magunkat ,remélem még eljutok ide
2014. január 30.családjával járt itt 45 2013. decemberben jártam itt. Nagyon tetszett a hely, a wellness részleg is, habár néha elég zsúfolt volt. A szobában a szárító jó ötlet de még pohár is lehetne. A fürdőben tényleg kevés a polc. A kis radiátor ellenére mi nem fáztunk, de lehet az enyhe idő miatt. Az étel választék és minőség is 5*****-os :)! ! !
A masszőr hölgy nagyon jól dolgozik ,csak kár hogy a mi csomagunkban nem volt benne, és ha fele ennyibe kerülne -biztos többet mentem volna hozzá :). A programokat is jó ötletnek tartom. Jól éreztem magam . :)