vinyus

vinyus adatlapja

29Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2015.01.12
Utoljára itt2019.11.09

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2016. július 8.gyerekekkel járt itt
2016. 07. 07-én voltunk itt! Tavaly is itt ebédeltünk és megígértük magunknak, hogy ide jövünk enni akárhányszor csak itt járunk. Nagyon kellemes kis udvar, ami felidézi a Retro stílust! Az ételek ízletesek és maradok hű magamhoz, most is bodza szörpöt fogyasztottam. Ezt ne hagyja ki senki. Az ételek mennyisége bőséges elérhető áron!
Sástó Étterem válasza
Köszönjük az értékelést.
2017. augusztus 22., Keszthelyi László, tulajdonos
Kihagyhatatlan 2016. július 15.gyerekekkel járt itt
Bogácsi strandra többször is elszoktunk látogatni. Nagyon szép és szépen felújított strand. Kicsiktől a nagyokig mindenki jól ki tud kapcsolódni itt. A kisgyerek medence szuper a lányom alig tudom kihúzni a vízből. :) A vattacukor csak 400Ft és olyan nagy. . . . több emberes :) fincsi csak ajánlani tudom. A lángos is szuper.
2015. július 20.barátokkal járt itt
Ha Noszvaj, akkor Síkfőkút! Aki egyszer ellátogat Noszvajra, akkor ide is érdemes felmennie! A sok látnivaló a faluban szép és fárasztó! Síkfőkúton kipihenheti magát! Egy séta az Attila kúthoz egy séta tó körül egy ebéd/vacsora a Rozmaring Étteremben! Már többször is voltam itt egyszer egy lakodalomban!