voti
Itt járt már

voti adatlapja

55Értékelés
Bemutatkozás
50 éves, házasságban élő férfi vagyok-alkalmazottként dolgozom. Hobbijaim: sportolás(futás,úszás,tenisz,síelés,kosárlabda ),utazás,olvasás,rejtvényfejtés.
Így utazok, így járok étterembe
Gyalog vagy közlekedési eszközökkel
Ilyen vagyok
Vegán  •  Környezettudatos  •  Spórolós utazó  •  Ár-érték figyelő  •  Sörkedvelő  •  Házias ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Kultúraéhes  •  Vízimádó  •  tudatosan gondolkodó
Regisztráció2013.08.12
Utoljára itt2026.07.17

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2025. november 7.a párjával járt itt
nemrég jártunk Gyulán- 2 napot töltöttünk ott. Én már voltam ott régebben is, de csak ebben a cukrászdában. Akkoriban sokkal jobb és udvariasabb volt a kiszolgálás! De most, igazán figyelembe vehetnék az ember kérését és az igényeket is...attól, hogy Románia EU tag lett, nem kellene velük kivételezni!!!
Kiváló 2026. július 17.a párjával járt itt
Sopron belvárosának egyik legjobb fagyizója!
Remek árakkal, ízletes és finom fagylaltkínálattal azt gondolom, ,még abudapesti fagyizókat is bőven lekörözi!!!Ajánlom Mindenkinekl, aki ebben a nagy hőségben 1 kis hűsítésre vágyik!!!:D
Felhasználó fényképei:
Kiwi Fagyizó Sopron - Kiwi Fagyizó Sopron - Kiwi Fagyizó Sopron - Kiwi Fagyizó Sopron - Kiwi Fagyizó Sopron -
Még több kép (2 db) >>
2025. november 10.a párjával járt itt
Nagypn megfelelő ez a szálláshely azoknak, akik kikapcsolódásra, nyugalomra, pihenésre vágynak! Családoknak,fiatal pároknak, gyerekes családodknak pedig egyneesen tökéletes! Mi csak 1 éjszakát töltöttünk ott, de ez eláég is volt a pihenésünkhöz! Mindenkinek csak ajáénlani tudom ezt a szállást-árban és minőségben is megfelelt az elvárásainknak:)
Felhasználó fényképei:
Csátó Vendégház Tihany - Csátó Vendégház Tihany -