2026. július 17.a párjával járt itt 55Sopron belvárosának egyik legjobb fagyizója!
Remek árakkal, ízletes és finom fagylaltkínálattal azt gondolom, ,még abudapesti fagyizókat is bőven lekörözi!!!Ajánlom Mindenkinekl, aki ebben a nagy hőségben 1 kis hűsítésre vágyik!!!:D
2026. május 11.a párjával járt itt 55Tökéletes szálláshely azoknak, akik valóban kikapcsolódásra vágynak! ! ! Nyugodt környezet, kiváló éttermek a közelben, a hévízi-tó csak 8 perc sétára van. A környéken is vannak tökletes kikapcsolódást nyújtó termálfürdők: Kehida Thermál, Zalakaros, stb. lehetne még sorolni őket! A táj és a környezet pedig magáért beszél.
2025. november 10.a párjával járt itt 45Nagypn megfelelő ez a szálláshely azoknak, akik kikapcsolódásra, nyugalomra, pihenésre vágynak! Családoknak,fiatal pároknak, gyerekes családodknak pedig egyneesen tökéletes! Mi csak 1 éjszakát töltöttünk ott, de ez eláég is volt a pihenésünkhöz! Mindenkinek csak ajáénlani tudom ezt a szállást-árban és minőségben is megfelelt az elvárásainknak:)
2025. november 7.a párjával járt itt 25nemrég jártunk Gyulán- 2 napot töltöttünk ott. Én már voltam ott régebben is, de csak ebben a cukrászdában. Akkoriban sokkal jobb és udvariasabb volt a kiszolgálás! De most, igazán figyelembe vehetnék az ember kérését és az igényeket is...attól, hogy Románia EU tag lett, nem kellene velük kivételezni!!!
2025. február 4.a párjával járt itt 55 A szállíásunkat 1 hétvégére foglaltuk le. Épp a Karácsonyi ünnepeket után. Így alig voltak más emberek a környéken- ami nekünk nagyon jó volt. Egy gyönyörű helyen lévő, nem is oylan nehezen megközelíthető Vendégházban szálltunk meg. A ház végében egy kis patak csordogált, a közeli erdőben pedg madarakm csicseregtek- egy alkalommal még rókával is találkoztunk.
A vendéglátók nagyin kedvesek, közvetlenek, péntek este- érkezésünkkor- egészen majdnem éjfélig, velük beszélgettünk. Másnap a Királyréti kisvasúttal "felvonatoztunk" és Király-réten sétúűltunk egy nagyot. Hát, mondanom sem kell, mennyire gyönyörű időnk volt és milyen jó levegön voltunk. Az éttermek is jók, bár a legjobb a Királyrét-en lévő svédasztalos étterem és a lenti végállomásnál lévő magyaros étterem. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2023. november 28.a párjával járt itt 55 Balatonfüred az egyik kedvenc északi-parti városom. itt az elmult évek során gyakran jártam és jártunk a feleségemmel. Nagyon szép város! Ezért is gondoltuk, hogy eltöltünk 1 hétévégét az egyik szállodában. Meg is volt rá a lehetsőég- hiszen a Lua resort hotelbe kaptam egy kupont 2 főre- meyelt 7végén lehet felhazsnálni!
Kaptunk is az alkalmon és az elmult 7végét ozt töltöttük, egy csodsá hoelyen, a parthoz köze, luxus körülmények között! Ahhoz képest nem is volt annyira drága- az ellátásért nem kellett fizetnünk, csak az italfogyasztásért. Még a parokolásér sem! De az élmény magáért beszél! ! ! Mindenkinek érdemes legalább 1 vagy 2 napot itt eltöltenie- ebben a csodás Balaton-parti városban. :)
2023. szeptember 22.a párjával járt itt 55 Ezt a várat érdemes évente akár többször is felkeresnünk! Én régebben voltam már itt, így most úgy gondoltuk a párommal, hogy nem hagyjuk ki ezt a csodáálatos építményt- amit az elmult évszázadok igencsak megtépáztak! A Várba vezető út nem kicsit meredek, de érdemes megmászni- márcsak a csoálatos kilátás miatt is.
Mi is ezt tettük, ráadásul derült fényben, ami még szebbé tette a napunkat! ! ! :)
Érdemes végignézni az egész Várat, a tárlatvezetésre is befizetni- olyan dolgok is elhangzanak, amiket sehol máshol nem hal, az ember. Ezen kivül a belső udvarban még háziállatokkal is találkozhatunk. Egyszóval,ez oylan páratlan élmény(eke)t nyújt mindenkinek, ami(k)ről még évekig beszélhetnénk! ! ! :D
2023. február 23.a párjával járt itt 55 A mohácsi busójárást már évek óta szerettem volna megnézni-nemcsak a a tévében látni, hanem - személyesen is. Idén végre ez sikerült! A párommal elterveztük, hogy leutazunk szombat reggel busszal és az egész hétvégét a környéken töltjük!
Már jóelőre le is foglaltuk a szállásunkat Pécsen -ami egy igazán remek szálloda volt- és igy nyugodtabban tudtunk nézelődni a nagy kavalkádban a busóálarcos emberek és gyerekek között. remek élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom! Sok képet készítettünk, melyek közül most csak néhányat tettem fel- de mindenképpen érdemes legalább 1x lelátogatnia Mindenkinek! A környéket amugy is szeretjük, főleg Pécset, és egyébként is. Magyarország tele van szebbnél szebb helyekkel- amiket kötelező megtekintenünk. Vasárnap Pécsen sétáltunk, megtekintettük a Zsolnay negyed egy részét, de ide még visszjövünk- arról majd legközelebb fogok beszámolni! ! ! :)
2022. szeptember 7.a párjával járt itt 45 Idén meglátogattuk a debreceni virágkarnevált, amit már régóta terveztünk! Végre sikerült, és nagyon tetszett, amit ott láttunk. Ráadásul az idő is csodás volt. Bár a program végén már nagyon meleg votl, de egész idő alatt tűrhető volt! A csodás virágkaravánok felvonulása után mentünk a Mignon cukrászdába egy jó kávéért és némi kis desszertért.
Sokat kellett várni a kiszogálással- viszont az élményért megérte! Finom, selymes volt a kávé és nagyon finomak voltak a sütemények! ! ! Mindenkinek csak ajánlani tudom, de ne pont a Virágkarnevál ideje alatt, mert akkor nagy a tömeg. Sima, egyszerű hétvégi napon érdemes ide eljönni, akkor több lehetőségünk van megcsodálni a látványosságokat és belátogatni ebbe a cukiba is :D
2022. augusztus 17.a párjával járt itt 55 Az egyik kedvenc kirándulóhelyem Lillafüred. Az egész környék csodás- utoljára 4 éve voltam ott, de akkor is csak átmenőben- nem volt időnk gyönyörködni a táj és a látnivalók szépségében. . . Augusztus 1. hétvégéjén úgy gondoltuk, ellátohatunk oda a párommal és családjával. ők már előző nap jártak ott a kisfiával, mert nagyon vágyott már oda!
Vasárnap, amikor Mi is mentünk velük, csodaszép idő volt. :) Alig voltak turisták, igy bőven volt mindenre időnk. Bejértunk kisvonattal a környéket, megcsodáltuk a szép tavat és hát a legszebbet- a vízesést is! Sajnos azonban alig volt víz benne- a jelenlegi aszályos időszak miatt, de igy is volt mit fotózni és volt miben csodálkozni! ! ! Imádom a természetet- de főleg a patakokat, vízeséseket, tavakat, kisebb folyókat fotózni, sétálni a környékükön. Ez az élmény maradandó számunkra- a párom kisfia különösképpen élvezte az ott töltött időt. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, ki NE hagyja, hisz Magyarország tele van még felfedezetlen helyekkel- ezért nem is nagyon más országokba átruccannni, itt bőven akad még látnivaló! ! !
18 fotózott hely / 2 oldalon