A Hotel Szieszta a soproni Lővérek egyik legszebb részén helyezkedik el, gyönyörű zöld környezetben, a történelmi városközponttól 15 percnyire. A szálloda kényelmes, erkélyes szobái csodálatos kilátást bizotsítanak a környező erdőkre.
Ami nagyon tetszett az étel minősége, mennyisége és változatossága. A hotel pihenésre nagyon alkalmas! Csend és nyugalom. Ami nem tetszett, a ritkán használt helységek tisztasága. A wellnes. részleg kiváló, és tiszta. A személyzet viszont kedves és figyelmes. Az étteremben csapvízért a fizetni kell.
Ezt kicsit furcsáltam, mert más helyeken alapból tesznek egy kacsó vizet az asztalra vacsorához. De összességében meg voltam elégedve a hotel Szieszta ellátásával.
Nagyon szép helyen van, de egy kicsit retrós. Több helyen komoly felújításra szorulna. A wellnes csak azért volt jó mert senki nem használta. Ekkora szállodára ez nagyon kicsi. Az ételek - reggeli vacsora - nagyon jók voltak, de a második este 20 óra körül már csak halas és tésztás ételek voltak. A séf közölte, hogy nincs több. Este 22 óráig lehet vacsorázni. Ez így nem volt korrekt.
Harmadszor is remekül éreztük magunkat a Sziesztában! Az étel választék gazdag, ízletes, minden igényt kielégítő. A wellness szolgáltatások is nagyon jók. Dícséret illeti a hotelt a gazdag program választékért. Aki autó nélkül érkezik, az is megismerkedhet a szervezett utak keretén belül a környék látnivalóival.
Köszönet érte! Ami nem tetszett: a fürdőszoba állapota (mosdó, kád, csaptelep, stb. . . )A szoba tisztasága sem volt tökéletes. . . Ezzel együtt jó volt, visszavágyunk, jövünk még! !
2014 augusztusban voltunk hárman a harmadik potágyon aludt. A pótágy minösithetetlen volt. ,egy matrac-féle, amitöl nem lehett közlekedni a szobába, csak balesetveszélyes ugrálásokkal. Ilyet egy szállodában nem lehetne megengedni. Ráfzettunk 10000,. ft-ot a standard szobáér! Ilyet még sehol sem tapasztaltunk, hogy a vizet 200,. ft-ért adják az ebédlöben. Elképesztö volt. !
A szobák felszereltsége, tisztasága hiányos. (széf, hajszárító) Fürdőköntösök cserére szorulnak. (szakadt, lyukas) Az ételek nem túl változatosak, de jó ízűek, és folyamatos az újra töltésük. A személyzet kézséges, és barátságos. A szálló elhelyezkedése kiválló. a szervezett programok választékosak, és színvonalasak.
A "wellnes részleg" a szálló méretéhez képest kicsi, és zsúfolt. A hely, és a környezet adta lehetőségek sok mindenért kárpótolnak. Összességében jól éreztük magunkat.
Már jártunk néhány éve ebben a szállodában és az, hogy visszatértünk azt mutatja, hogy akkor jól éreztük magunkat. Sajnos most azt kellett megállapítanunk, hogy romlott a szinvonal. Számunkra teljesen érthetetlen módon dohányzó szobát kaptunk, holott az épületre ki van írva több helyen, hogy nem dohányzó épület.
Szerencsére éjjel-nappal nyitva tudtuk tartani az erkély ajtót, így a Lővérek friss levegője miatt nem éreztük a cigarettaszagot. A wellness részleg egész egyszerűen piszkos volt. Konkrétan a medence szélén sárgás lerakódások voltak,ami elvette a kedünket a további pancsolástól. A szoba és az erkély még úgy sem jellemezhető, hogy retro. Mert attól még lehetne jó és szép. A félpanzió keretében tulajdonképpen elegendő étellel láttak el minket, mindig volt valami ehető. Nem különlegesen jó, de nem is nagyon rossz. A pénzért kínált csapviz és a parkolás díja nem fair. Most azt mondom, hogy többet nem jövünk, bár az ár-érték arány nagyjából megvolt.
A wellness fürdőben vigyázni kell, mivel a medencékben vannak hiányos díszburkolati elemek, amelyek balesetveszélyesek. A kerti sakktáblát újra lehetne festeni az élvezetesebb játékélmény végett. A vezetett városnéző túrára a helyi járatos autóbusszal kellett menni, amiért fizetni kellett 2500,- Ft-ot a család 3 tagjának, ráadásul Vasárnap, amikor egyébként az autós parkolás Vasárnapon ingyenes.
Az akciós üdülési ajánlatban ez nem volt feltüntetve. Az ételek nagyon finomak, esetenként sokat kellett várni az ételek újratöltésére, illetve az ital kiszolgálás nagyon lassú. A hiányosságok ellenére egy kellemes hangulatú, szép helyen lévő szálloda. Remek kirándulási lehetőségekkel a környéken.
Nagyon kicsi volt a szoba,ráadásul ezer éves bútor volt benn,az ágy olyan volt mint egy teknő,reggelente alig tudtunk menni az egész gerincünk fájt,éjjel nem lehetett aludni olyan zaj volt. A tusolóban alig lehetett fürödni,mert szűk volt a hely. Nem volt még kézmosó szappan,hajszárító.
Dohányozni csak a szállodán kívül az udvaron lehetett,amikor érdeklődtem az írták vissza,hogy a szobához tartozó teraszon lehet dohányozni,mire oda értünk már csak kint lehetett. A Wellnes részlegnek nevezett részen volt hatszemélyes jakuzzi,ami azért egy ekkora szállodához nagyon kicsi. A nagy medencében pedig 25 fokos víz volt ami szerintem nagyon hideg,mivel nagyon sok kisgyerek volt. Az ételek nagyon sósak voltak,azt sem értettem miért kellet fizetni a vízért amit a vacsorához kértek. Én azt hittem,hogy majd jól kipihenem magamat,de sajnos ez csak álom lett. Lehet,hogy többet nem megyünk ide,ja és még azt sem értettem miért kellet a parkolásért fizetni,mikor ez nem zárt helyen lévő parkoló. Mindent egybe vetve egy lepukkadt szálloda amire nem költöttek.
Ez a hely valami katasztrófális. A szocializmus egy megmaradt ékköve. Ajándékba kaptunk a férjemmel 4 éjszakát ebben a hotelben. Sajnos nem olvastam utána a hotelnek, mert ha ezt előre tudom soha nem jövök el! Már a bejárat fölött omlik a vakolat. Mi a standard szobát kaptunk a 8. emeleten, ami elméletileg kicsit jobb, mint a classic.
Borzasztó volt. A falak csupa koszosak, mintha valaki megrugdosta volna, a padlószőnyeg csupa foltos. Iszonyatos ecet szag. Az erkélyajtót nem lehet rendesen bezárni. Ablakot soha nem mosnak, összevolt tapogatva, csupa zsír foltos volt. Gusztustalan. Az erkélyen madártoll és -ürülék és tényleg vaspántok tartját össze, ahogyan azt már előttem többen leírták. Az erkélyen is potyog a vakolat. A nyílászárók mindenhol ezer évesek, ami nem volna baj, ha legalább tiszta volna. A fürdőszobában egy sebtapasszal(! ! ) volt összeragasztva a zuhanyfej. Az emeletek végén elhelyezett lépcsős teraszra kimenni életveszélyes, mert jön föl a burkolat sok helyen. A külső fém lépcsők csupa rozsdásak. Az étterem pocsék. A reggeli tojás rántottát vacsorára belekeverték a párolt rizsbe. Természetesen nem volt feltüntetve, hogy tojást tartalmaz, ami egyébként kötelező, mivel allergén anyag. A tányérok piszkosak. A hotel vendégei többnyire nyugdíjasok, akik sajnos nem látják mekkora itt a mocsok. Az egész hotel olyan, mint egy kollégium, az étterem pedig egy menza. Sajnálom azokat, akik itt voltak és ezekért a szolgáltatásokért fizettek. Több 3 csillagos hotelben voltam már Magyarországon, de ilyet soha sehol nem tapasztaltam. Nem vártuk ki a 4 napot. . . sokkal hamarabb eljöttünk.
A szálloda szobánk, nagyon gyenge volt! Direkt ráfizettünk 10000. -ft, hogy egy standard szobánk legyen. Ehhez képest a fürdőszobában tiszta ROZSDA a tustartó rúdja, A pipere polc kifelé lejt, így könnyen lesik róla minden,nincs szagelszívó. Az ágy kemény, egy egyszerű vékony szivacs van mindössze rajta.
A televízió távirányítója részlegesen működik, 4+1 sport csatorna fogható magyar nyelven. Nem lehet a kikapcsolást programozni. A nyílászárót nem lehetett rendesen becsukni. Az erkély lehangoló nagy csavarokkal van megerősítve. A parkolás napi 550. -ft ért szerintem túlzás. . . A Wellness részleg egy ekkora szállodához kicsi és szerény, mivel rossz időnk volt nem tudtuk a többi szabadtéri lehetőséget igénybe venni. Az egyetlen pozitívum az étterem és az dolgozó személyzet!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 900 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 20 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Macska, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár