Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családi utazás mesterfokon - top10 gyermekbarát wellness szálloda belföldön

Mindenkit csak bátorítani tudunk arra, hogy télen se féljen gyerekkel utazni, hiszen jobbnál jobb gyerekbarát wellness szállodák várják a családokat. Beltéri pancsoló, gyerekmedence, jól felszerelt játszóház és szakképzett animátorok biztosítják, hogy a legkisebbeknek is élményteli legyen a közös utazás.

Hogy megadjuk a kezdőlökést, mutatunk 10 olyan hazai wellness hotelt, ahol egyszerre hagyhatjuk hátra a mindennapok feladatait, töltődhetünk fel és még kompromisszumot sem kell kötnünk, hiszen családbarát szolgáltatásaiknak köszönhetően szinte semmire nem lesz gondunk az ott töltött napok során.

Gyerekbarát szállodák Magyarországon>>

 

Hunguest Hotel Pelion**** Tapolca

Az ország egyik legnagyobb családbarát wellness szállodájában tudják, hogy a felnőttek kikapcsolódásának kulcsa a gyerekek szórakoztatásában keresendő. Animátoraik a Tapolca Pocak Klubban állandó foglalkozásokkal készülnek, míg a Hunguest Hotel Pelion kertjében kalózhajóval és trambulinnal, wellnessrészlegükben pedig „energiazabáló” játékokkal fárasztják le a porontyokat, akik haza sem akarnak majd innen menni.

TOP10 gyerekbarát szálloda Magyarországon - Hunguest Hotel Pelion TapolcaTOP10 gyerekbarát szálloda Magyarországon - Hunguest Hotel Pelion Tapolca

 

 

Hotel Kapitány Wellness****superior Sümeg

A sümegi várral a háttérben középkori hangulatba csöppenünk a Hotel Kapitányban. Hetente több alkalommal lovagi tornákon és lovaskocsikázáson vehet részt az egész család, de wellnessrészlegük, élménymedencéik, csúszdaparkjuk és gyermekpancsolóik teszik fel igazán az i-re a pontot.

Legnépszerűbb gyerekbarát szállodák Magyarországon - Hotel Kapitány Wellness****superior SümegLegnépszerűbb gyerekbarát szállodák Magyarországon - Hotel Kapitány Wellness****superior Sümeg

 

 

Hotel Eger & Park**** Eger

A Hotel Eger & Park rendkívül fontosnak tartja, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtson vendégeinek, melyekkel az egész család számára felejthetetlenné teszik vakációjukat. Gyerekbarát spa-oázisukban csúszdás medence, kertjükben játszótér, hétvégenként pedig animációs műsorok, vetélkedők és ügyességi feladatok várják a kis felfedezőket.

10 legjobb belföldi gyerekbarát szálloda - Hotel Eger & Park**** Eger10 legjobb belföldi gyerekbarát szálloda - Hotel Eger & Park**** Eger

 

 

Colosseum Wellness Hotel****superior Mórahalom

Szegedtől csupán 20 kilométerre, Mórahalom központjában invitálja a relaxálni vágyókat a családbarát Colosseum Hotel, mely négycsillagos wellnessélményt ígér 300 négyzetméteren elterülő spa szolgáltatásain keresztül. A térítésmentesen használható élménypark garantáltan elnyeri majd a gyerekek tetszését, de házon belül is nagy figyelmet fordítanak szórakoztatásukra animátoraik segítségével.

Családbarát szállodák - Colosseum Wellness Hotel****superior MórahalomCsaládbarát szállodák - Colosseum Wellness Hotel****superior Mórahalom

 

 

Hunguest Hotel Forrás**** Szeged

A szegedi élményszálloda, a Hunguest Hotel Forrás ideális választás lesz, amikor a következő családi utazásunkat tervezzük, hiszen a hotel közvetlen összeköttetésben áll a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexummal. A 4400 négyzetméteren elterülő komplexum kínálatában Európa leghosszabb vízicsúszdáját és gyermekmedencéket találunk, úgyhogy pancsolásból biztos nem lesz hiány.

Legnépszerűbb családbarát hotelek - Hunguest Hotel Forrás**** SzegedLegnépszerűbb családbarát hotelek - Hunguest Hotel Forrás**** Szeged

 

 

Portobello Wellness és Yacht Hotel Esztergom

Családbarát helyként nyitotta meg kapuit Esztergom csendes kertvárosi övezetében a Portobello Wellness & Yacht Hotel. Nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekes családok pihenésére játszóházakkal, animátorok által tartott kreatív szakkörökkel, játszóterekkel, a nagyobbaknak pedig Xbox és DVD helyiséggel, hogy senki ne unatkozzon.

TOP 10 gyerekbarát hotel Magyarországon - Portobello Wellness és Yacht Hotel EsztergomTOP 10 gyerekbarát hotel Magyarországon - Portobello Wellness és Yacht Hotel Esztergom

 

 

Puchner Kastélyszálló**** Bikal

Kipróbálnátok milyen lehetett egy középkori városban lakni? A Pucher Kastélyszállóban hétféle szállástípus közül választhatunk, és a már önmagában is egyedülálló, varázslatos világukat nemrég egy új fürdővel is bővítették, amely kizárólag a gyerekek mókázását szolgálja; a Lurkó mesefürdő gyermekmedencékkel, csúszdákkal és belső pihenővel bűvöli el a piciket.

A legjobb családi hotelek belföldön - Puchner Kastélyszálló**** BikalA legjobb családi hotelek belföldön - Puchner Kastélyszálló**** Bikal

 

 

Gotthard Therme Hotel & Conference**** Szentgotthárd

Anyukák, figyelem! Ez az a hely, ahova nem kell listát írni, nehogy otthon maradjon valami, hiszen az ágyneműtől kezdve a pelenkázón át egészen a lázmérőig mindent biztosítanak, hogy minél több terhet levegyenek a szülők válláról. Emellett persze játszószoba, gyermekprogramok és fürdőzési lehetőség is szerepel a Gotthard Therme Hotel listáján, úgyhogy mindenkinek lehetősége lesz a lazításra.

Wellness pihenés gyerekkel - Gotthard Therme Hotel & Conference**** SzentgotthárdWellness pihenés gyerekkel - Gotthard Therme Hotel & Conference**** Szentgotthárd

 

 

Hotel Karos Spa**** Zalakaros

A zalakarosi Hotel Karos Spa-ban semmit nem bíznak a véletlenre: szakképzett óvónők gondoskodnak arról, hogy kreatív játékokkal kössék le a csöppségeket, miközben a szülők gondtalanul élvezhetik a szálloda wellness-birodalmának kényelmét. A tiniknek sem kell aggódniuk, a pingpong- és csocsóasztal mellett egészen biztos, hogy ők sem fogják a napot a szobában tölteni.

Családbarát wellness gyerekkel - Hotel Karos Spa**** ZalakarosCsaládbarát wellness gyerekkel - Hotel Karos Spa**** Zalakaros

 

 

Caramell Premium Resort **** superior Bük, Bükfürdő

Túlzás nélkül nevezhetjük gyermekparadicsomnak Bükfürdőn a Caramell Premium Resort wellness hotelt, ugyanis a Caramell Kids Club animációs programsorozata egész évben a legkreatívabb módokon mulattatja a kicsiket. Játszóterein és játszószobáiban labdarúgó- és bowlingpálya vehető igénybe, míg tavasztól őszig a szálloda saját kötél- és kalandparkjában, a Kristály Torony attrakcióin tehetik próbára bátorságukat.

Vidéki családbarát wellness szállodák gyerekkel - Caramell Premium Resort **** superior Bük, BükfürdőVidéki családbarát wellness szállodák gyerekkel - Caramell Premium Resort **** superior Bük, Bükfürdő

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Nehezen hangolódtok rá a karácsonyra vagy szinte alig várjátok, hogy elkezdődjön az adventi időszak? Bármelyik táborba is tartoztok, van a tarsolyunkban 7 olyan különleges hely, ahol biztosan átjár majd a karácsonyi varázslat! Tartsatok velünk, és kövessetek minket a Karácsonyház mesebirodalmába és a Lumina Christmas fénysorai közé!
A mézeskalács illatú decemberre igazán különleges programokkal készültünk neked. Kövesd Jancsi és Juliska példáját, és merülj el velünk együtt a mézeskalács házak, valamint a mézes programok varázslatos világában! Jöjjenek a tél legédesebb élményei!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.