Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családbarát szállások: kiváló hotelek extra gyerekkedvezménnyel

A családi nyaralás sokkal több előkészületet igényel, mint amikor egyedül utazunk valahova, arról nem is beszélve, hogy a létszámmal arányosan a költségek is nőnek. Ugyanakkor számos kiváló hotelt találunk idehaza, ahol a gyerekek ingyen szállhatnak meg – cikkünkben most ilyen szállásokból szemezgetünk!

 

Vital Hotel Nautis****sup (Gárdony)

8 éves koring ingyenes

Gárdony négycsillagos szállodája közvetlenül a tóparton épült meg, így a szobánkból egyből a Velencei-tóba sétálhatunk. A gyerekekre kiemelt figyelmet fordítanak; többek között játszótérrel, valamint kül- és beltéri gyermekmedencével várják őket, de felszereltség tekintetében sem lesz gond, hiszen például babakádat és WC szűkítőt is kérhetünk tőlük – az csak hab a tortán, hogy 8 éves korig nem is kell fizetni a kicsik után!

Foglalj szállást>>

Akciós családi wellness - Vital Hotel Nautis GárdonyAkciós családi wellness - Vital Hotel Nautis Gárdony

 

 

Hotel Hunor**** (Sátoraljaújhely)

18 éves korig ingyenes

Április elejétől egészen december végéig a hihetetlen "Családi üdülés (min. 4 éj)" ajánlattal hívja fel magára a figyelmet a sátoraljaújhelyi négycsillagos Hotel Hunor: ha minimum 4 éjszakát foglalunk náluk, akkor a 18 éven aluliak díjtalanul jöhetnek. Emellett a csomag része 1 óra bowling használat, 1 óra teniszpálya használat, valamint 1-1 belépő a Bambi Állatfarmra, természetesen mindez a wellness- és egyéb szolgáltatásokon felül.

Foglalj szállást>>

Akciós családi nyaralás belföldön - Hotel Hunor SátoraljaújhelyAkciós családi nyaralás belföldön - Hotel Hunor Sátoraljaújhely

 

Válogass a gyerekbarát szálláshelyek között>>

 

 

Prémium Hotel Panoráma**** (Siófok)

6 éves korig ingyenes

Másik tópart, másik négycsillagos szálloda: Siófokon a Prémium Hotel Panoráma családi szobákkal és lakosztállyal készül vendégei fogadására. A gyerekekkel érkezők itt is kellemes meglepetésben részesülnek, hiszen 6 éves korig ingyen jöhetnek az apróságok, és garantáltan jól fogják érezni magukat, köszönhetően a  játszószobának, a kültéri játszótérnek és a szezonális kültéri gyermekmedencének.

Foglalj szállást>>

Családi balatoni nyaralás - Prémium Hotel Panoráma SiófokCsaládi balatoni nyaralás - Prémium Hotel Panoráma Siófok

 

 

 

Aqua Hotel (Gyula)

10 éves korig ingyenes

Március végétől 3 hónapon keresztül különleges ajánlattal rukkol elő az Aqua Hotel Gyula: minimum 2 éjszakás foglalásnál a gyermekek 10 éves korig ingyen szállhatnak meg. Programlehetőségben sem lesz hiány, hiszen a Gyulai Várfürdő és az Aquapalota is csak pár percre van a hoteltől, és a szálloda falain belül is lesz miből válogatni, legyen szó masszázsról, szaunázásról vagy az étterem felfedezéséről.

Foglalj szállást>>

Akciós családi wellness - Aqua Hotel Gyula / Aquapalota Akciós családi wellness - Aqua Hotel Gyula / Aquapalota

 

 

 

Hotel Atlantis Medical Wellness**** (Hajdúszoboszló)

6 éves korig ingyenes

Hajdúszoboszló az ország határain belül és kívül is népszerű célpont, a négycsillagos Hotel Atlantis pedig tökéletes hely arra, hogy egy izgalmas nap után itt hajtsuk nyugovóra fejünket. A felnőtteket medencék, szaunák és fittness terem, míg a gyermekeket medence, vízi játékok, csúszdák és játszóház várja, ráadásul 6 éves kor alatt ingyen jöhetnek.

Foglalj szállást>>

Akciós családi nyaralás belföldön - Hotel Atlantis Medical Wellness HajdúszoboszlóAkciós családi nyaralás belföldön - Hotel Atlantis Medical Wellness Hajdúszoboszló

 

 

 

Corso Hotel**** (Pécs)

6 éves korig ingyenes

2010-ben nyitotta meg kapuit a kultúra fővárosában a négycsillagos Corso Hotel Pécs, mely kiemelkedő minőséget kínál, akár esküvőt szerveznénk náluk, akár céges rendezvényt, de természetesen egy „egyszerű” vendégeskedés is élményszámba megy. A gyerekek itt is főszereplők lehetnek, így például szülinapi bulit is rendezhetünk a hotelben, míg ha többnapos pihenésünk helyszínéül választanánk a szállodát, akkor a gyerekek után 6 éves korig nem kell fizetnünk.

Foglalj szállást>>

Családi wellness utazási tippek - Corso Hotel PécsCsaládi wellness utazási tippek - Corso Hotel Pécs

 

 

 

Hotel Szépalma (Porva-Szépalmapuszta)

6 éves korig ingyenes

Porva-Szépalmapuszta aligha tartozik a legismertebb magyar települések közé, Zirctől néhány kilométerre találjuk. Itt vár minket a Hotel Szépalma, amely kiemelt figyelmet fordít a gyerekekre; azon túl, hogy 6 éves korig ingyen jöhetnek, játszótérrel, gyermekbowlinggal, füves focipályával, asztalitenisszel és szervezett programokkal készülnek az apróságok érkezésére.

Foglalj szállást>>

Családi nyaralás Magyarországon - Hotel Szépalma (Porva-Szépalmapuszta)Családi nyaralás Magyarországon - Hotel Szépalma (Porva-Szépalmapuszta)

 

 

 

Hotel Castello & Thermal Spa**** (Siklós)

6 éves korig ingyenes

Siklós a történelem és a túrázás szerelmesei számára is ideális célpont, így kiváló választás, ha családdal kirándulnánk. A négycsillagos Hotel Castelloban a kicsik és nagyok is jól érzik magukat – bár a borkóstolást a felnőtteknek ajánljuk –, lakosztályaikban pedig mindenki kényelmesen elfér, és 6 éves korig nem is kell fizetni a kis vesndégek után.

Foglalj szállás>>

Kedvezményes családi utazás - Hotel Castello & Thermal Spa SiklósKedvezményes családi utazás - Hotel Castello & Thermal Spa Siklós

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Évmilliókkal ezelőtt vad vulkánok tomboltak a Balaton-felvidéken. Később azonban ezek a tűzhányók megszelídültek, ma pedig megkövesedett emlékekként őrködnek a magyar tenger északi oldalán. Összegyűjtöttünk néhány panorámás, balatoni kirándulóhelyet a tavaszi túrákhoz, ami hazánk titokzatos tanúhegyeinél vár rátok!
Az elmúlt hetekben több cikk is született Balatonfüredről a görög falu bontása kapcsán: az egykori bulinegyed teljes felszámolása, és az azt megelőző kudarc és elhagyatottság járta be a sajtót. Ám az, hogy a görög falu végül nem lett hosszú távú sikertörténet, még egyáltalán nem kell, hogy elkedvetlenítsen a következő füredi kiruccanásod megtervezésétől, sőt. Ehhez gyűjtöttünk most egy inspiráló listát. Böngéssz belőle kedvedre!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!