Gyönyörű az egész birtok, rendezett, tiszta. Mi nagyon meg voltunk elégedve mindennel, az étkezésekkel, a wellnesszel, az élménybirtokkal. A kastélyban voltunk elszállásolva, a szoba kicsit sötét volt, de egy rési épület szobáinál ez természetes. A személyzet nagyon kedves és készséges volt, csak jót tudok mondani.
Annak ellenére, hogy sok vendég volt, nagyon csendes és nyugodt volt a környezet, külön tetszett a Palota fürdő, ami 18 év felettieknek szólt, garantáltan gyerekzajtól mentes. Az italok árai középkategóriásak,nagyon korrektek.
Már 4. alkalommal jártunk itt ,nekem a kedvenc helyem,imádom,mert nem átlagos,hanem különleges. Az udvarház a kedvenc szállástipusunk,hangulatos,romantikus. . . a nyitott fürdőszoba nagyon kreatív megoldás. A hatalmas őspark gondozott és nyugalmat áraszt,a szomszédos élménybirtokot is nagyon szeretjük,kellemes a vacsora után még sétálni ott.
A környezet és a szobák gyönyörűek, maximálisan a pihenést, kikapcsolódást szolgálják. A fürdő varázslatos,keleties hangulatú, a színek és fények gyönyörűek. A személyzet udvarias,a konyha is kitűnő, a félpanzió bőségesen elég volt,és rendkívül változatos! Télen voltam, így sajnos az Élmenybirtokot nem láttam, de egyszer azt is szeretném megnézni!
A vendégházban volt a szobánk és meglepő módon nem a bejárat felől hanem a terasz felől lehetett csak bemenni. Ez száraz évszakban is kissé furcsa de nedves cipővel nem igazán jó ötlet a szönyegpadlós szobába belépni. További meglepetés volt ,hogy a paplanok hossza kb. 160 cm. A szoba berendezése egyébként jó volt, bár az eredeti árhoz képest kicsit gyenge.
Érdekes módon a fürdőház mindkét fürdőjében nem volt egy ivókut sem,pedig a több szauna után bizony gyakran szomjas az ember és nem csak üditőre a büfféből. Itt még az is meglepő volt ,hogy a sószobáért külön kellett fizetni,ami egy ilyen jellegű és szinvonalu szállónál elég kicsines dolog. Egyébként kellemes hely ezeket a nem vészes hiányosságokat könnyen lehet orvosolni!
A Puchner Kastélyszálló udvarházában olyan gyönyörűen és ízlésesen berendezett szobák fogadtak, amellyel még nem találkoztunk sehol. A bútorok, a szobák egyedi kialakítása mind értő kezek munkáját dicsérik. . Az élménybirtok korhű díszletei, a Marokkói fürdő varázslatos, színes fényei felejthetetlenek maradnak. .
Egyedül az étkezés, pontosabban a vacsora nem illeszkedik az egyébként osztályon felüli színvonalhoz: a választék szegényes, az ételek pedig átlagosak voltak. .
A személyzet kedves. A reggelik jók voltam , főleg a sült kolbász ízlett. A vacsorák helyszíne nagyon szép de a választék nem túl nagy. Az italok nem drágák, a választék jó. A szobánk (udvarház )nagyon szép volt. A konditerem felszereltsége egyszerű , hogy használni tudjam előtte össze kellett pakolnom. Teljes rendetlenség volt .
A park szépen rendben tartott . Az élménybirtok nagyon szép egyedi. A fitness termen kívül mindenhol rend és tisztaság volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Gyönyörű volt minden a park a szállás hely a wellnes részleg minden kielégítően gyönyörű volt. az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. rengeteg látnivaló van. az élménybirtok is szuper volt mintha az ember vissza csöppenne a középkorba,sokszor szeretnénk még visszajönni mert annyiran tetszett a szobák stilusa nagyon szép már kétszer aludtunk két különböző stilusban
Két kisunokánkkal ötnapot töltöttünk Bikalon. A gyerekeknek csoda volt az élménybirtok, közpkorifalu, az állatsimogatás, hattyuk, kiskecskék, fehércsacsi, solymászbemutató, ólomkatonafestés, gyöngyfűzés, mézeskalácskészités, stb, stb. Terveztünk kirándulást, de elmaradt mert olyan jól éreztük magunkat, hogy inkább maradtunk.
Nagyon szép az egész birtok, az ellátás kítűnő, bőséges és nagyon finom. A személyzet figyelmes és segitő kész, a szobák tiszták és kényelmesek voltak. Szeretnénk még visszamenni, mert ez egy valódi, igazi élmény volt az unokáinknak és nekünk is. Mindenkinek tudom ajánlani.
Kellemes,hangulatos,varázslatos.Annak ellenére,hogy messze van,az ott töltött idő mindent mindent felülmúlt.A szoba tiszta,kényelmes,minden igényt kielégítő.Figyelmes,segítőkész a személyzet!!Bőséges és választékos az étkezés!!Hangulatos a fürdő rész!!Kellemes volt a lovagi vacsora!!Bármikor szívesen visszamegyünk.
Tavaly novemberben voltunk Bikalon,és nagyon tetszett nekünk. Az élménybirtok fantasztikus élmény volt számomra,és megfogadtuk a férjemmel,hogy idén a gyerekekkel is vissza fogunk menni. A reggeli és a vacsora is bőséges és finom volt. Nagyon szépek az épületek és gondozott a park része is. A wellness részleg is nagyon jó,mind családosoknak,mind pároknak.