Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pecázók paradicsoma: 5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel

Néha legszívesebben fognátok magatokat és kisétálnátok a szürke hétköznapokból, hogy élményekkel színesítsétek meg az életet? Akkor vigyetek magatokkal pecabotot is, és lassuljatok le a most következő szállásokon, ahol még saját horgásztó is rejtőzik!

 

Pazar pihenés és teljes feltöltődés: Termál Hotel Vesta (Tápiószecső)

Nem tudtok választani az ízléses szobakínálat, a színvonalas wellness szolgáltatások és az eszméletlen ízek között? Szerencsére, nem is kell, ha a tápiószecsői  Termál Hotel Vestába foglaltok szállást, sőt!
A kényelmi szolgáltatások mellett még saját horgásztavat is találtok, így bármikor pecabotot ragadhattok, ha szeretnétek elvonulni egy kicsit a világ zaja elől.
Persze mindezt a kitűnő wellness oázisban is megtehetitek, ahol termálvizes medence, méregtelenítő szauna, frissítő sókabin és kényeztető masszázsok várnak benneteket.  A családosokat is megnyugtatjuk, hogy a gyerekek sem fognak unatkozni ebben a szállodában! Őket napozás közben vagy a másik kültéri medencében lazítva tarthatjátok szemmel, míg birtokba veszik a vízi csúszdával és rengeteg más élményelemmel felszerelt pancsolót. További részletek>>

5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Termál Hotel Vesta (Tápiószecső)5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Termál Hotel Vesta (Tápiószecső)

5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Termál Hotel Vesta (Tápiószecső)5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Termál Hotel Vesta (Tápiószecső)

 

 

Kifogyhatatlan élmények: Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

Hagyjátok, hogy elbűvöljön a Tisza Balneum Hotel**** varázslatos elhelyezkedése, mely közvetlenül a Tisza-tó mellett, a lüktető természetben lelt otthonra! A változatos és csodás szobák közül érdemes a tóra néző lehetőségek közül válogatni, de ha valami valóban megismételhetetlen nyaralásra vágytok, akkor megéri a cölöpökön álló apartmanok mellett dönteni! A fedett- és nyitott élményfürdő is biztosan levesz majd benneteket a lábatokról, ahogy a mesteri étterem is. A családok kényelmét számos gyermekbarát szolgáltatás teszi teljessé, mint például a MóKaland Játszóház, de a rengeteg társasjátékot, a dartsot, a csocsót, a sakkasztalt, a pingpongot, a pókert a felnőttek is garantáltan imádni fogják.
A hotelben tényleg mindenre gondoltak, így még saját horgászstégeket is kialakítottak, hogy onnan hódolhassatok a pecázás szenvedélyének. Fogjatok süllőt, pontyot, ezüst- és aranykárászt, vagy amurt, miközben a lemenő nap sugaraiban gyönyörködtök. További részletek>>

5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Felejthetetlen élmények a Tisza-tónál
Titokzatos, végtelen nádasok övezik a Tisza-tó mesébe illő vidékét, mely fantasztikus élményeket tartogat. Ezúttal olyan vízi- és szárazföldi kalandok következnek, amiket vétek lenne kihagyni.

 

Kalandparktól a fürdőtóig: Nádas Tó Park Hotel Vasad***superior (Vasad)

A láblógatós nyaralások szerelmeseinek és a vérbeli élményvadászoknak is tökéletes helyszín lesz a nyaraláshoz a Nádas Tó Park Hotel Vasad***superior, mely csodálatos zöld övezetben, Budapest közelében fekszik. A hatalmas pihenőparkban csónakházat, tófürdőt, horgásztavat és kalandparkot is találtok, így minden korosztály a kedvéhez és az igényeihez igazíthatja a vakáció programját.
Üljetek ki a nádas menti stégekre és tegyétek próbára az ügyességeteket az 1 hektáros horgásztónál! Vajon mi akad majd a horgotokra? Kárász, keszeg vagy épp csuka?
Ha megunnátok a pecázást, még mindig vízibiciklizhettek és csónakázhattok, de a lenyűgöző tófürdő két 45 méter hosszú csúszdájáról is csobbanhattok egyet, vagy további adrenalinfröccsért megcélozhatjátok a kalandparkot. Kedvezőtlen időjárás esetén sincs gond: ekkor a beltéri wellnessbirodalom gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásotokról. Este pedig igényes és kényelmes szobákban hajthatjátok álomra a fejeteket a panorámás étteremben elfogyasztott, mennyei vacsora után! További részletek>>

5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Nádas Tó Park Hotel Vasad***superior (Vasad)5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Nádas Tó Park Hotel Vasad***superior (Vasad)

5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Nádas Tó Park Hotel Vasad***superior (Vasad)5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Nádas Tó Park Hotel Vasad***superior (Vasad)

 

 

Vidéki nyugalom: Zichy Park Hotel Bikács**** (Bikács)

Poroszkáló lovak, lustán legelésző pónik, harapnivalóan friss levegő, pompás ízek és szédületes wellness-szolgáltatások. Jól hangzik? Ez esetben foglaljatok szállást a Zichy Park Hotel Bikács**** bámulatos birtokára, ahol 15 hektárnyi tömény nyugalomra lelhettek, miközben a vidéki harmónia megérinti a lelketeket! A légkondicionált, komfortos, minibárral és síkképernyős tévével felszerelt szobákból indulva megtapasztalhatjátok a hibátlan bel- és kültéri wellnessörömöket a kristálytiszta medencék, a pezsgőfürdők és szaunák segítségével, amit bármikor kiegészíthettek egy relaxáló masszázzsal a Levendula Spa-ban.
A horgászat szerelmesinek ez a hely maga lesz a kánaán, hiszen nem csupán a szálloda saját horgásztaván dobhatják be a csalit, de a környéken is sok horgászási lehetőség van. A hotelben 2 horgászstég és 3 csónak áll rendelkezésre. Mivel a kifogott halakat sem megvásárolni, sem hazavinni nem lehet, ezért a vendégeket arra kérik, hogy szakáll nélküli horoggal horgásszanak a tóban.

További részletek>>

5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Zichy Park Hotel Bikács**** (Bikács)5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Zichy Park Hotel Bikács**** (Bikács)

5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Zichy Park Hotel Bikács**** (Bikács)5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Zichy Park Hotel Bikács**** (Bikács)

 

 

Ki sem kell mozdulni: Aquatherma Termálfalu és Kemping (Zalaegerszeg)

Olyan helyen szeretnétek tölteni a szabadság napjait, ahonnan ki sem kell mozdulni az élményekért? Örömmel jelentjük: nem kell tovább keresnetek! Foglaljatok szállást a Gébárti-tó félszigetén fekvő Aquatherma Termálfalu és Kempingbe, ahol faházakban, sátrakban vagy akár lakókocsikban is tölthetitek az éjszakát. Nyáron jól eső érzés lesz csobbanni egyet a hűsítő strandon, röplabdázni egyet a homokos pályán, pingpong csatákat vívni, míg a gyerekek kedvelni fogják a játszóteret is. Térítés ellenében ráadásul még horgászni is tudtok, ha épp erre lenne igény. Wellness kalandokért pedig elég csak átsétálni a szomszédba, ahol a Zalaegerszegi Termálfürdő épülete magasodik. További részletek>>

5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Aquatherma Termálfalu és Kemping (Zalaegerszeg)5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel - Aquatherma Termálfalu és Kemping (Zalaegerszeg)

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
TOP 5+1 kilátó Magyarországon, ahonnan minden évszakban pazar a kilátás
A kilátók igazán népszerű látnivalónak számítanak. Ennek talán az a fő oka, hogy miközben a természet szépségében gyönyörködünk a magasból, sokkal könnyebb elfeledkezni a mindennapok problémáiról. Ráadásul a kirándulók minden évszakban más és más arcát fedezhetik fel a környéknek. Ősszel különösen változatos és színes látványban lehet részetek, így csak biztatni tudunk titeket arra, hogy keljetek útra és fedezzétek fel Magyarország kilátóit, melyek közül ismét bemutatunk egy párat.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ez lesz az a cikk, aminek olvasása közben a húsimádók garantáltan megéheznek, mert hoztunk egy csokrot a legjobb budapesti barbecue éttermek kínálatából. Szmókerben, lassan sült húsok, pulled pork szendvicsek, grillezett finomságok – leginkább húsrajongóknak!
Néhány éve kezdtek igazán betörni a köztudatba a szabadulószobák, és azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen kitűnő program esős napokra vagy randihelyszínnek. Ahány szoba annyi tematika, úgyhogy ebben a cikkben megmutatunk néhányat, hogy legyen miből válogatni!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.