Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

6 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől

Az utazás egyik nagy előnye, hogy kiszakadhatunk a mindennapi pörgésből, miközben több idő jut magunkra. A nyugodt pihenést még jobban elősegíti, ha ehhez olyan helyet találunk, ahol a leghangosabb zaj a tücskök ciripelése, és nekünk nincs más dolgunk, mint hátradőlni és nem csinálni semmit: ebben a cikkünkben 6 olyan szállást gyűjtöttünk össze, ahol ehhez minden adott.

 

Homoki Lodge Nature Quest Resort, Ruzsa

A városi nyüzsgéstől a lehető legmesszebb, a dél-magyarországi pusztában vár a Homoki Lodge Resort, mely tökéletes hely a kikapcsolódásra. A kifejezetten felnőttbarát resort nyolcféle szobatípust kínál, melyek mindegyike önálló kis jurtaként áll a Homokhátságban. A környéken rengeteg lehetőségünk van az aktív pihenésre is a lovaglástól kezdve a jógán át az íjászkodásig, ha pedig megéheztünk, éttermükben az igazi parasztkonyha fogásait kóstolhatjuk meg.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Homoki Lodge Nature Quest Resort, Ruzsa6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Homoki Lodge Nature Quest Resort, Ruzsa

 

 

Levendulás Ház, Balatonfőkajár

Balatonfőkajár egyik rejtett kincse a Levendulás Ház, melynek nappalijában és két hálószobájában kényelmesen elférnek gyerekek is hat felnőtt mellett. A hatalmas kerthez fedett terasz jár, így akár egy nyári zápor alatt is üldögélhetünk a verandán helyet kapott jakuzziban. A környéken több strand és étterem is található, de akár még egy borkóstolásra is beugorhatunk az utca végében lévő Feind Borházba.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Levendulás Ház, Balatonfőkajár6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Levendulás Ház, Balatonfőkajár

 

 

Aliz Villa, Szilvásvárad

Lillafüred mellett a Bükk-hegység másik legkedveltebb települése Szilvásvárad, egy csendes falu, ahol valóban átélhetjük a békés és zavartalan lustálkodást. Itt található az Aliz Villa, ahol az autók zaját a madárcsicsergés váltja fel, és ahol a telefon képernyője helyett inkább a csillagos eget nézzük. A környék számtalan alternatívát nyújt a kirándulásra, akár kisgyerekekkel is, így családostul is optimális választás ez a szálláshely.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Aliz Villa, Szilvásvárad6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Aliz Villa, Szilvásvárad

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Az élet ízei: vegán éttermek vidéken
Húsmentesen étkezel és mellőzöd az állati eredetű élelmiszerek fogyasztását is, mint a tojás vagy a tej? Kedveled a növényi, tiszta étkezéseket vagy csak kipróbálnál valami újat? Esetleg az a nemes cél vezérel, hogy csökkentsd az ökológiai lábnyomodat és óvd a környezeted? Ha legalább az egyik kérdésre igennel felelsz, akkor feltétlen látogasd meg Magyarország fantasztikus vegán, vidéki éttermeit!

 

 

Viktor Bor- és Vendégház****, Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdőn fogadja látogatóit a négycsillagos Viktor Bor- és Vendégház, ahol a minden igényt kielégítő szobák és a wellness-szolgáltatások mellett saját borászatuk borait és saját boraikból párolt pálinkájukat élvezhetjük kísérőként a vacsorához. Alig 100 métert kell sétálnunk a panziótól, és máris a tóparton találjuk magunkat, ahol további éttermek és egy fröccsterasz teszi teljessé a vízparti élményt.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Viktor Bor- és Vendégház****, Balatonmáriafürdő6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Viktor Bor- és Vendégház****, Balatonmáriafürdő

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!

 

 

Natura Vendégházak, Demjén

Az Eger vonzáskörzetében található Demjénben olyan szálláshelyet álmodtak meg a Natura Vendégházak alapítói, ahol minden generáció jól érzi magát. A természetes anyagok használatával felépített és berendezett házak még jobban elősegítik a csendes kikapcsolódást, míg a grillezési és bográcsozási lehetőségeknek hála a közös kerti főzések sem maradnak ki. A barlangfürdő csupán 300 méterre van, így gyalog is ott lehetünk percek alatt.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Natura Vendégházak, Demjén6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Natura Vendégházak, Demjén

 

 

Laky Villa, Zalakaros

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Zalakaros Magyarország egyik legkedveltebb nyári úti célja, ennek megfelelően számos szálláshelyet találunk a fürdővárosban. Ezek közül is kiemelkedik a Laky Villa, mely saját kerttel és terasszal teszi még meghittebbé a nyaralást. A Zalakarosi Fürdő mindössze pár száz méterre található, de a kápolnapusztai Bivalyrezervátumhoz és a Hévízi-gyógytóhoz sem kell sokat utazni, így programlehetőségben sem lesz hiány.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Laky Villa, Zalakaros6+1 bájos vidéki szálláshely távol a nyüzsgéstől - Laky Villa, Zalakaros

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Semmi sem jelzi olyan jól a meleg idő beköszöntét, mint a virágba boruló növények látványa. Bár a fővárosban előbb találkozunk hatalmas épületekkel és forgalmas utakkal, mint virágos parkokkal, szerencsére azonban ha egy kicsit kutakodunk, akkor számos olyan helyet találunk, ahol egy mesebeli erdőben érezhetjük magunkat.
Csapjuk fel a szótárat: a híd definíciója szerint olyan építmény, amely kapcsolatot teremt, akadályokon átível és összeköt. Ennél pontosabb nem is lehetne a meghatározás, hiszen a hidak sok esetben valóban kapcsolatot teremtenek köztünk és lélegzetelállító látványosságok között, melyek közül 13-at össze is gyűjtöttünk ebben a cikkünkben. Fahidak, kőhidak, függőhidak – itt mindent megtaláltok!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
A Balaton-felvidék legelképesztőbb látnivalói, amit kár lenne kihagyni
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar Toszkánaként is emlegetett Balaton-felvidék az egyik legnépszerűbb úti cél ebben az időszakban. Összeválogattunk néhány fantasztikus látnivalót a pannon vidéken, ha két pancsolás között felfedeznétek a legszebb gyalogtúra útvonalakat, és bejárnátok az északi part csodás kirándulóhelyeit.
Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe
Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.