Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Édeni élmények – szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat

Egészségesebb szeretnél lenni? Elhatároztad, hogy idén több figyelmet fordítasz a testi-lelki jóllétedre? Ez dicséretes, de ha a gondolatot még nem követte cselekedet, akkor ideje a tettek mezejére lépni! Magyarország jobbnál jobb gyógyszállodái segíthetnek ebben. Immunerősítő szaunavilágok, gyógyvizes kúrák, diétás ételspecialitások, energetizáló kezelések és még vagy tucatnyi szuper szolgáltatás támogat majd a célod elérésében. Nézd meg!

 

NaturMed Hotel Carbona**** (Hévíz)

A Balatontól egy ugrásnyira lapul a bájos település, Hévíz, melynek neve összeforrt a gyógyulással. Egy tradicionális hévízi gyógykúrára a NaturMed Carbona Hotelben is benevezhetsz, ahol kiemelt figyelmet fordítanak az egészségre. A medical wellness szolgáltatásokban élen járó szálláshelyen a tudatos táplálkozás, a mozgásterápia, a böjtkúra, valamint az állapotfelmérés is előtérbe kerül. Indítsd a napot egy nordic walkinggal vagy napüdvözlet tornával, majd fedezd fel a 3 fürdőt, 9 medencét és relaxáló szaunavilágot kínáló wellnesst! Fogyaszd el az esti vacsorát a diétás ételspecialitásokat is felvonultató étteremben, mely után vár a pihentető alvás a mesés szobákban! Tovább a NaturMed Carbona Hotel szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - NaturMed Carbona Hotel**** (Hévíz)Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - NaturMed Carbona Hotel**** (Hévíz)

 

 

Aquaworld Resort**** (Budapest)

Odakint tombol a tél, de a 11 óriáscsúszdás, 19 medencés budapesti Aquaworldben bármikor belekóstolhatsz a nyárba. Ha ezt több napig tennéd, akkor foglalj szállást a családbarát Aquaworld Resortban, ahonnan pár lépés után a fürdőben találod magad! Érdemes az Oriental Spa keleties világában is elmerülni, mely valódi testi-lelki megújulással ajándékoz meg. A pazar relaxációs medencén, illetve az immunerősítő szaunákon túl szuper gépparkkal felszerelt fitneszteremben is tudsz edzeni, de teniszre, squash-ra és cross fit-re is lesz lehetőséged. Az egészség jegyében teszteld le az Oriental Bar teáit, frissítő smoothie-jait is! Tovább az Aquaworld Resort szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Aquaworld Resort**** (Budapest)Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Aquaworld Resort**** (Budapest)

 

 

 

Eleven Hotel Business & Sport Hotel*** (Jászárokszállás)

Elmenekülnél egy kicsit a januári szürkeség elől? Itt van egy remek lehetőség erre, Budapesttől csupán egy órányira, az Eleven Hotelben! Az otthonos légkört nyújtó szálláson modern környezetben hajthatod álomra a fejed a gyönyörű szobákban, apartmanokban, lakosztályokban. De csak azt követően, hogy kipróbáltad a szálloda szolgáltatásait. Derítsd fel a gazdag szauna kínálatot, mely után igazán vérpezsdítő lesz a keringést serkentő jégkút használata! A zseniális fitneszteremben formába hozhatod magad már az év elején, amit tenisz és squash közben is megtehetsz. Vess egy pillantást a gyógyszolgáltatásokra is, mert a különleges, Mofettás kezelést nem szabad kihagyni! Tovább az Eleven Hotel szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Eleven Business & Sport Hotel*** (Jászárokszállás)Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Eleven Business & Sport Hotel*** (Jászárokszállás)

 

 

Hunguest Hotel Gyula**** 

Még az orrodat sem kell kidugnod a nagy hidegbe, ha a gyógyvízben gazdag Gyulai Várfürdő káprázatos szolgáltatásait szeretnéd igénybe venni. A Hunguest Hotel Gyula vendégeként ugyanis közvetlenül látogathatod meg a vízi komplexumot. A tökéletes feltöltődésről azonban a szálloda Harmónia Wellness szárnya is gondoskodik. A víz alatti világítással, illetve masszázsfúvókákkal felturbózott élménymedencéből, finn és infraszaunákból garantáltan stresszmentesen távozol majd. A vitalizáló masszázskezeléseken ráadásul komplett illatterápiában is részed lesz, mely elrepít például az egzotikus, ázsiai rizsföldekre is. Tovább a Hunguest Hotel Gyula szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Hunguest Hotel Gyula****Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Hunguest Hotel Gyula****

 

 

Ensana Thermal Sárvár (Sárvár)

A turistacsalogató Sárvár nem csupán ellenállhatatlan hangulatával, szépséges látnivalóival kedvez az utazóknak, hanem kiváló gyógyvizével is. Kezd meg az évet egy pompás wellnessezéssel a település szívében elhelyezkedő, gyógyszállodaként is ismert Ensana Thermal Sárvárban! Az épület mögött a zöld, megnyugtató hátteret a Sárvári Arborétum biztosítja, melynek látványát a fantasztikus szobákból is élvezheted. A wellnessoázis három medencéjéből kettőben ráadásul éltető gyógyvíz ölel körül. A 28 kezelőkabinban jóleső masszázst, iszappakolást vagy akár oxigénterápiát is kérhetsz. A sóbarlangban töltött időt pedig egészen biztosan meghálálja majd a szervezeted… és még szót sem ejtettünk a remek szaunákról! Tovább az Ensana Thermal Sárvár szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Ensana Thermal SárvárSzuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Ensana Thermal Sárvár

 

 

Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)

Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosában, Hajdúszoboszlón igazi álomutazásra hív a Hotel Silver, mely barátságos szobákkal és szenzációs étteremmel, bárral rendelkezik. A fáradt testre és lélekre nincs is jobb gyógyír, mint egy kiadós wellness, melyet 10 medence, valamint gazdag szaunavilág biztosít. Merülj el a gyógyvizes medencékben, a pezsgőfürdőben és használd ki a lehetőséget, hogy a városi gyógyfürdő kihelyezett terápiás részlegének szolgáltatásait is igénybe veheted a hotelben! Sőt, az egészségednek is jót teszel, ha autó helyett kerékpárt kölcsönzöl, és azzal barangolod be Hajdúszoboszló kincseit! Tovább a Silver Hotel szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A március 15-i hosszú hétvége legjobb szállásajánlatai után kutattok? Szeretnétek különleges csomagban foglalni, ahol extra meglepetést is tartalmaznak a kedvezményes árak? Wellness mellé jöhet egy kis lovagi torna vagy túra a bormúzeumban? Akkor ez a cikk Nektek szól! Szuper szállástippek következnek március 13-17. között!
Bár itt található hazánk legmagasabb pontja, ám ennél sokkal több látnivalót tartogat számunkra a Mátra. Kilátókkal, vízesésekkel és különleges természeti képződményekkel gazdag területről van szó, ahol érdemes nagyokat kirándulnunk, sétálnunk és természetesen gyönyörködnünk a leírhatatlanul szép látványban.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Varázslatos gyógynövénykertek Magyarországon
Illatosak, szépek és mindezeken túl az egészségünkre is jótékonyan hatnak. Ha tehetjük, mindenképpen ismerjük meg hazánk legjellemzőbb gyógynövényeit. Ebben segítenek a fűszer- és gyógynövénykertek, melyekből tízet gyűjtöttünk össze nektek.