Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Édeni élmények – szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat

Egészségesebb szeretnél lenni? Elhatároztad, hogy idén több figyelmet fordítasz a testi-lelki jóllétedre? Ez dicséretes, de ha a gondolatot még nem követte cselekedet, akkor ideje a tettek mezejére lépni! Magyarország jobbnál jobb gyógyszállodái segíthetnek ebben. Immunerősítő szaunavilágok, gyógyvizes kúrák, diétás ételspecialitások, energetizáló kezelések és még vagy tucatnyi szuper szolgáltatás támogat majd a célod elérésében. Nézd meg!

 

NaturMed Hotel Carbona**** (Hévíz)

A Balatontól egy ugrásnyira lapul a bájos település, Hévíz, melynek neve összeforrt a gyógyulással. Egy tradicionális hévízi gyógykúrára a NaturMed Carbona Hotelben is benevezhetsz, ahol kiemelt figyelmet fordítanak az egészségre. A medical wellness szolgáltatásokban élen járó szálláshelyen a tudatos táplálkozás, a mozgásterápia, a böjtkúra, valamint az állapotfelmérés is előtérbe kerül. Indítsd a napot egy nordic walkinggal vagy napüdvözlet tornával, majd fedezd fel a 3 fürdőt, 9 medencét és relaxáló szaunavilágot kínáló wellnesst! Fogyaszd el az esti vacsorát a diétás ételspecialitásokat is felvonultató étteremben, mely után vár a pihentető alvás a mesés szobákban! Tovább a NaturMed Carbona Hotel szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - NaturMed Carbona Hotel**** (Hévíz)Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - NaturMed Carbona Hotel**** (Hévíz)

 

 

Aquaworld Resort**** (Budapest)

Odakint tombol a tél, de a 11 óriáscsúszdás, 19 medencés budapesti Aquaworldben bármikor belekóstolhatsz a nyárba. Ha ezt több napig tennéd, akkor foglalj szállást a családbarát Aquaworld Resortban, ahonnan pár lépés után a fürdőben találod magad! Érdemes az Oriental Spa keleties világában is elmerülni, mely valódi testi-lelki megújulással ajándékoz meg. A pazar relaxációs medencén, illetve az immunerősítő szaunákon túl szuper gépparkkal felszerelt fitneszteremben is tudsz edzeni, de teniszre, squash-ra és cross fit-re is lesz lehetőséged. Az egészség jegyében teszteld le az Oriental Bar teáit, frissítő smoothie-jait is! Tovább az Aquaworld Resort szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Aquaworld Resort**** (Budapest)Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Aquaworld Resort**** (Budapest)

 

 

 

Eleven Hotel Business & Sport Hotel*** (Jászárokszállás)

Elmenekülnél egy kicsit a januári szürkeség elől? Itt van egy remek lehetőség erre, Budapesttől csupán egy órányira, az Eleven Hotelben! Az otthonos légkört nyújtó szálláson modern környezetben hajthatod álomra a fejed a gyönyörű szobákban, apartmanokban, lakosztályokban. De csak azt követően, hogy kipróbáltad a szálloda szolgáltatásait. Derítsd fel a gazdag szauna kínálatot, mely után igazán vérpezsdítő lesz a keringést serkentő jégkút használata! A zseniális fitneszteremben formába hozhatod magad már az év elején, amit tenisz és squash közben is megtehetsz. Vess egy pillantást a gyógyszolgáltatásokra is, mert a különleges, Mofettás kezelést nem szabad kihagyni! Tovább az Eleven Hotel szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Eleven Business & Sport Hotel*** (Jászárokszállás)Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Eleven Business & Sport Hotel*** (Jászárokszállás)

 

 

Hunguest Hotel Gyula**** 

Még az orrodat sem kell kidugnod a nagy hidegbe, ha a gyógyvízben gazdag Gyulai Várfürdő káprázatos szolgáltatásait szeretnéd igénybe venni. A Hunguest Hotel Gyula vendégeként ugyanis közvetlenül látogathatod meg a vízi komplexumot. A tökéletes feltöltődésről azonban a szálloda Harmónia Wellness szárnya is gondoskodik. A víz alatti világítással, illetve masszázsfúvókákkal felturbózott élménymedencéből, finn és infraszaunákból garantáltan stresszmentesen távozol majd. A vitalizáló masszázskezeléseken ráadásul komplett illatterápiában is részed lesz, mely elrepít például az egzotikus, ázsiai rizsföldekre is. Tovább a Hunguest Hotel Gyula szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Hunguest Hotel Gyula****Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Hunguest Hotel Gyula****

 

 

Ensana Thermal Sárvár (Sárvár)

A turistacsalogató Sárvár nem csupán ellenállhatatlan hangulatával, szépséges látnivalóival kedvez az utazóknak, hanem kiváló gyógyvizével is. Kezd meg az évet egy pompás wellnessezéssel a település szívében elhelyezkedő, gyógyszállodaként is ismert Ensana Thermal Sárvárban! Az épület mögött a zöld, megnyugtató hátteret a Sárvári Arborétum biztosítja, melynek látványát a fantasztikus szobákból is élvezheted. A wellnessoázis három medencéjéből kettőben ráadásul éltető gyógyvíz ölel körül. A 28 kezelőkabinban jóleső masszázst, iszappakolást vagy akár oxigénterápiát is kérhetsz. A sóbarlangban töltött időt pedig egészen biztosan meghálálja majd a szervezeted… és még szót sem ejtettünk a remek szaunákról! Tovább az Ensana Thermal Sárvár szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Ensana Thermal SárvárSzuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Ensana Thermal Sárvár

 

 

Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)

Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosában, Hajdúszoboszlón igazi álomutazásra hív a Hotel Silver, mely barátságos szobákkal és szenzációs étteremmel, bárral rendelkezik. A fáradt testre és lélekre nincs is jobb gyógyír, mint egy kiadós wellness, melyet 10 medence, valamint gazdag szaunavilág biztosít. Merülj el a gyógyvizes medencékben, a pezsgőfürdőben és használd ki a lehetőséget, hogy a városi gyógyfürdő kihelyezett terápiás részlegének szolgáltatásait is igénybe veheted a hotelben! Sőt, az egészségednek is jót teszel, ha autó helyett kerékpárt kölcsönzöl, és azzal barangolod be Hajdúszoboszló kincseit! Tovább a Silver Hotel szállásajánlataihoz>>

Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)Szuper hotelek, ahol az egészség is rád találhat - Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A március 15-i hosszú hétvége legjobb szállásajánlatai után kutattok? Szeretnétek különleges csomagban foglalni, ahol extra meglepetést is tartalmaznak a kedvezményes árak? Wellness mellé jöhet egy kis lovagi torna vagy túra a bormúzeumban? Akkor ez a cikk Nektek szól! Szuper szállástippek következnek március 13-17. között!
Bár itt található hazánk legmagasabb pontja, ám ennél sokkal több látnivalót tartogat számunkra a Mátra. Kilátókkal, vízesésekkel és különleges természeti képződményekkel gazdag területről van szó, ahol érdemes nagyokat kirándulnunk, sétálnunk és természetesen gyönyörködnünk a leírhatatlanul szép látványban.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.